Bruk en Smarttelefon som Fjernkontroll for TV, Set-Top-Boks eller på Konsoll

0
357

Hvis det er en ting jeg hater å bruke i dag, er det den gamle fjernkontrollen. Du skulle tro det ville være foreldet nå, men det bor fortsatt på, og vil ikke gå bort når som helst snart. Heldigvis, hvis du har en enhet som er ganske ny (et par år gammel), så kan du bruke smarttelefonen til å styre det.

Jeg snakker om å kontrollere hd-tv, streaming set-top-bokser, kabel-bokser, spill og lignende. Jeg er rett og slett for lat og billig å konfigurere og kjøpe en universal fjernkontroll. Det fungerer for noen mennesker, men jeg har aldri vært i stand til å få noen universale fjernkontrollen til å styre alt, som betyr at jeg fortsatt trenger flere fjernkontroller.

Jeg prøvde også å kjøpe et adapter som settes inn i telefonen min, som kan styre flere IR-enheter, men alle av dem var eksentrisk og kunne ikke styre alle enhetene mine. Til slutt, jeg bare bestemte meg for at jeg kommer til å laste ned en app for hver enhet har jeg og kontrollere ting på den måten. Overraskende, dette har fungert godt.

I denne artikkelen, jeg kommer til å snakke om de forskjellige apper du kan bruke til å kontrollere alle dine ulike enheter. Noen apps er definitivt bedre enn andre, men alle ganske mye har de samme grunnleggende ekstern funksjonalitet.

Kontroll hd-tv via Smartphone

Hvis du har en kabel-TV-boks, vil du sannsynligvis ikke bruke din HDTV eksterne annet enn å bytte. Hvis du har en smart-tekniker kommer ut til huset ditt når du får kabelen er installert, kan de også være i stand til å konfigurere det på kabel-TV-fjernkontrollen.

Heldigvis, de fleste store TV-produsentene har fjernkontroll-apper for sine hd-tv, noe som gjør det enkelt å styre volum, bytte kanal og bytte innganger. Ett viktig unntak er Vizio. De har en SmartCast app, men den fungerer bare med en SmartCast HDTV, som de begynner å selge i 2016. Det er latterlig at de ikke har en app for å kontrollere alle andre Tv-er.

Likevel, det er mange tredjeparts-utviklere som har skrevet apps til å styre Tv-er som ikke har offisielle apps fra Oem. Jeg kommer til å liste ut de forskjellige apps for noen av de store merkene. Hvis du har en annen TV, bare søk på app store for produsenten av TV-en.

Sony Apps:

Offisielle Sony App fra Google Play, Offisielle Sony App – iTunes

Fjernkontroll for Sony TV – Google Play, Sonymote – iTunes

Samsung Apps:

Google Play: Fjernkontroll for Samsung TV, Samsung Fjernkontroll (IR)

iTunes: myTifi for Samsung, SamRemote, Remotie

Vizio Apps:

Google Play: VizRemote, Fjernkontroll for Vizio

iTunes: Offisielle Vizio SmartCast App

LG Apps:

Offisielle LG App fra Google Play

Offisielle LG App – iTunes, Smartify Ekstern

Panasonic Apps:

Google Play: Offisielle Panasonic TV Remote App, Panasonic TV-Fjernkontroll 2-App

iTunes: Panasonic Offisielle TV-Fjernkontroll 2-App

Control Set-Top-kabel og Kabel-Bokser via Smartphone

Apps for TV-er flott, men har du sannsynligvis tilbringe mesteparten av tiden din ved hjelp av en fjernkontroll for en streaming-set-top-boks eller kabel-boksen. Heldigvis, offisielle apps for disse enhetene er vesentlig bedre enn TV-apper vi nettopp nevnte.

La oss starte med set-top-bokser som Apple TV, Roku, Amazon Brann-TV, Nvidia Shield Android-TV og Chromecast. Disse fem er ganske mye det beste set-top-bokser som er på markedet.

Apple TV

Hvis du eier Apple TV, vil du har til å kontrollere den ved hjelp av en iPhone eller iPad siden Apple ikke har en remote app for Android. Den Eksterne av Apple app lar deg navigere rundt i menyer og skrive inn tekst på din Apple TV. Hvis du har 4. generasjon Apple TV kjører tvOS, det vil ikke la deg kontrollere volumet eller bruke Siri. Det kan heller ikke opptre som en spillkontroller som den faktiske Siri fjernkontrollen.

Roku

Hvis du har en Roku, har du flere muligheter når det gjelder å kontrollere din Roku-spiller. Appen er tilgjengelig på ganske mye alle plattformer. Hva jeg liker om Roku-appen er at du kan bruke stemmen til å søke etter innhold. Det har også en Spiller på Roku-funksjon som lar deg vise bilder og videoer fra smarttelefonen, på TV-en.

Roku-Appen Fra Google Play

Roku App – iTunes

Roku-Appen Fra Windows Store

Amazon Brann-TV

Brann-TV-appen er en enkel app som har blitt gjort veldig godt. Det er rangert ganske høyt i både Google Play og iTunes App store. Du kan bruke stemmen til å søke ved hjelp av dette programmet også. Annet enn at, det lar deg styre Brann-TV ved hjelp av din smarttelefon.

Amazon Brann TV Remote App fra Google Play

Amazon Brann TV Remote App – iTunes

Nvidia Shield Android TV

Nvidia Shield er en ganske kul enhet fordi det er langt kraftigere enn alle de andre set-top-bokser, og den kommer med en full-fledged kontrolleren for gaming. Uansett, du kan også kjøpe en ekstern for det separat hvis du vil. Heldigvis, Android TV-Fjernkontroll-app vil tillate deg å kontrollere grunnleggende funksjoner på Nvidia Shield Android-TV. Det er ingen iOS-versjonen av dette programmet.

Chromecast

Den Chromecast ikke selv kommer med en kontroller av noe slag. Det er bokstavelig talt kan bare kontrolleres ved hjelp av din smarttelefon! Likevel, de har en Google Kastet app, men det er egentlig ikke gjøre så mye. Med en Chromecast, du i utgangspunktet åpne apper som er Chromecast-aktivert, noe som betyr at du bare trykker på et ikon, og det vil direkteavspille innhold fra appen til din Chromecast.

Google-Cast – Google Play

Google-Cast – iTunes

Hvis du er en kabel-TV-abonnement, så er du også på hell. Ganske mye hver kabel nettverk har sin egen app, som gir deg muligheten til å ikke bare se innholdet på telefonen, men også kontroll kabel-TV-boksen fra telefonen.

Funksjonene varierer svært avhengig av hvilken TV-leverandør du har. For eksempel, jeg har DIRECTV og app er utmerket. Du kan raskt se dine opptak og trykker på dem for å spille på TV-en. Du kan også bla gjennom tv-guiden og trykk på et vis eller kanal for å begynne å se det på TV-en. Her er det lenker til de mest populære TV-leverandør apps.

DIRECTV Phone-Appen

XFINITY TV Remote App

Time Warner Cable TV-App

Verizon FIOS Mobile App

Parabolen Nettverk Hvor Som Helst App

Cox Communications Kontur 2-App

Alle programmer har en rekke andre funksjoner utover å bare bruke appen som en fjernkontroll. Du kan administrere DVR-opptak, kjøpe on-demand-filmer, etc.

Kontroll Spillkonsoller via Smartphone

Til slutt, du kan laste ned dedikerte apps til PlayStation-og Xbox-konsoller til ikke bare å kontrollere dem, men du vil vise meldingene, statistikk, fremgangen i spillet, etc. PlayStation-appen er vesentlig dårligere enn Xbox SmartGlass-appen, som bare fungerer så mye bedre, ser så mye bedre og er bare generelt bedre.

Du kan bokstavelig talt bruk PlayStation-appen til å navigere rundt i menyene på konsollen og det er om det. Du kan gjøre mye mer ting med Xbox-appen.

PlayStation-Appen

Xbox SmartGlass-Appen

Så hvis du er lei av å bruke så mange forskjellige fjernkontroller til å styre dine gadgets, sjekk ut alle de ovenfor nevnte apps, noe som gjør ting litt lettere, spesielt for din venn eller familiemedlem som ikke kan selv finne ut hvilke eksterne slår på TV-en! Nyt!