2 Måter å Legge til Mer Lagringsplass på Din iPhone eller iPad

0
313

Det er virkelig patetisk at Apple fortsatt selger iphone og ipad starter med kun 16 GB lagringsplass. Dette er en enhet som kan ta 4K-video, men vil bokstavelig talt kjøre ut av rommet i et par minutter hvis du prøver! Selvfølgelig, er den beste tingen å gjøre er å få en høyere kapasitet enhet, men noen mennesker rett og slett ikke villig til å bruke ekstra $100 eller $200 for økt plass og jeg kan forstå hvorfor.

Siden det er ingen reell måte å legge til lagringsplass til en iPhone eller iPad fysisk, må du stole på alle typer hacks. Det finnes i hovedsak to grunner til at jeg kunne tenke på for å legge til mer lagringsplass til en enhet: for å spare plass på enheten, slik at du kan installere flere apper, etc. eller for å laste inn en haug av musikk, filmer og andre dokumenter som du kan ha rask tilgang til, uten at du trenger en Internett-tilkobling.

I denne artikkelen vil jeg snakke om de forskjellige løsningene som er tilgjengelige for dette er virkelig unødvendig problem forårsaket av Apple. Dessverre, ingen av løsningene er ideelle, og du må være veldig forsiktig når du plukker et produkt.

Hvis du trodde det begrenset plass var bare stikke fra Apple, og de har også skru deg over om du kan kjøpe filmer fra iTunes. Hvis du prøver å spille av en film du har kjøpt fra iTunes fra en ekstern enhet, vil det gi deg en feil på grunn av DRM-beskyttelse. Så alle iTunes filmer og TV-programmer, må lagres lokalt på din iPhone eller iPad for å spille av eller har å bli streamet ved hjelp av video-appen. Hvis du leser denne artikkelen i håp om at iTunes-innhold kan bli avlastet, så ingenting her vil hjelpe deg.

Imidlertid, hvis du har mye musikk (selv fra iTunes) – eller din egen lastet ned/dratt filmer og TV-programmer, enheter nedenfor vil hjelpe. Bare vær oppmerksom på at du kan ha for å konvertere video til iPhone-en eller iPad-format først. Også, hvis du er en ivrig fotograf, og ønsker du rask tilgang til dine DSLR-bilder for å vise på din iPhone eller iPad uten å ta opp noe plass på din enhet, disse produktene vil fungere for deg.

Jeg har heller ikke nevne cloud-tjenester her fordi jeg tror de fleste allerede vet om det, men kanskje ikke ønsker å betale den månedlige avgiften for lagring. Hvis du er interessert i skyen, sjekk ut min artikkel å sammenligne de forskjellige sky lagring leverandører og også hvordan du kan bruke nettskyen til å dele data mellom alle dine enheter.

Trådløs Harddisker

En trådløs harddisk er i utgangspunktet en bærbar harddisk med et trådløst kort og batteri innebygd. De har alle sin egen WiFi-nettverk, og du kan koble ganske mye alle enheter du vil ha dem. Når du er tilkoblet, kan du overføre data begge veier og kan streame innhold fra harddisken din Apple-enhet.

Noen av de trådløse harddisker har SD kort spor, så kan du bare plugge i kort fra en DLSR kamera og det vil kopiere alle data til harddisken. Deretter kan du vise innholdet på smarttelefonen, nettbrettet, datamaskinen eller på TV-lett over nettverket.

Når du kjøper en trådløs harddisk, du må bare være forsiktig med å kjøpe en som lar deg få tilgang til Internett når telefonen er koblet til harddisken på samme tid. Det er en kongelig smerte å måtte koble fra det trådløse nettverket, må du koble til harddisken og ikke har noen Internett-tilgang i mellomtiden. Sørg for at enheten har Wi-fi pass-through. Jeg vil lage et notat av det i mine anbefalinger nedenfor.

Seagate Wireless Plus og Trådløs Mobile

Disse enhetene er ment å vare alt fra 4 til 6 timer, og de støtter Wi-fi pass-through, selv om folk har klaget på den forbindelse er tregere enn å være direkte koblet til WiFi. Prisene varierer fra $79 til $149, avhengig av hvilken modell og hvor mye lagringsplass du ønsker.

Samlet sett synes de å gjøre en veldig god jobb for direkteavspilling av innhold til enheten din. Disse stasjonene mangler et SD-kort slot, så hvis du ønsker å overføre bilder fra en DSLR, du ville ha til å laste ned alle bildene til en datamaskin først, og deretter koble harddisken til datamaskinen via USB.

RAVPower Fil Hub Plus

For bare $40, får du en utrolig mengde funksjoner fra denne lille enheten. Grunnen til at det er så billig er fordi det ikke har noen intern lagring. Det har en SD-minnekort (SD, SDHC, SDXC-kortspor og en USB 3.0-port. Du kan koble harddisker opp til 4 TB i størrelse eller bruker et SD-kort opp til 256 GB i størrelse.

I tillegg, opp til 5 enheter kan koble på samme tid, og du kan overføre data mellom enheter som er koblet til. På toppen av det, kan du koble det til et kablet nettverk og gjøre det til et Wi-fi-sone, eller du kan koble til et trådløst nettverk og slå den inn i en wireless extender-enheten. Den RAVPower Fil Hub er et veldig godt valg hvis du har din egen SD-kort eller USB-harddisker.

Det er andre store spillere som har trådløst harddisker, men jeg vil ikke gå inn i for mye detalj her. Du kan sjekke ut nedenfor.

WD My Passport-Trådløs – Inkluderer SD-kort slot

LaCie Drivstoff Trådløs Stasjon

SanDisk Koble Til Trådløse Stasjonen

Flash-enheter med Lightning-Tilkobling

Hvis du ikke er fornøyd med det faktum at du trenger en batteridrevet harddisk for å utvide lagringsplassen din, så kan du vurdere å opprette en flash-enhet med lightning-kontakt. Du vil miste mye av streaming media hub, ruter/extender funksjonene som du får med trådløse harddisker, men det er mye mindre og lettere å bære rundt.

Dessverre, det er ikke noen perfekte produktet ennå i denne kategorien. Noen er billigere, men krever lading. Noen fungerer bra, men har ulik design som gjør bruk av telefonen vanskelig. Andre ulemper inkluderer kun har USB 2.0-porter, snarere enn 3.0 og har ingen måte å lade din iPhone eller iPad, mens stasjonen er koblet til. Noen av enhetene har også en tendens til å tappe batteriet mye raskere. Forhåpentligvis, vi vil ha flere alternativer i fremtiden, men akkurat nå, her er de beste produktene.

Leef iBridge Mobile Minne

Avhengig av størrelse du kjøper, Leef iBridge kan koste alt fra $59 til $399! Totalt sett, men det er for tiden den beste lyn-flash-enheten på markedet. Du kan lagre alt du har av musikk, filmer og filer på enheten, og bruke den medfølgende appen til å få tilgang til alt. Du kan også overføre bilder og videoer fra kameraet ruller på enheten. Enheten også bare bruker strøm når den er i bruk. Totalt er det blitt ganske gode anmeldelser på Amazon.

SanDisk iXpand

SanDisk iXpand er en annen anstendig enhet, men det har å betale for å bruke. Siden det har sitt eget batteri, men det spiller ikke bruke noe strøm fra iPhone eller iPad.

Det passer også litt merkelig i iPhone/iPad, som er litt irriterende. Appen er heller ikke så god som Leef app, men forhåpentligvis vil øke over tid. Ellers, det fungerer for sitt formål. Dette er det beste valget hvis du ønsker å passord-beskytte data ved hjelp av SanDisk SecureAccess.

Det siste alternativet er Hyper iStick, men det er dyrere og ikke fungerer så bra som enten SanDisk eller Leef iBridge, så jeg egentlig ikke anbefale det.

Konklusjon

Som du kan se, det er et par måter å gå om nesten øke oppbevaring for din iPhone eller iPad, men de har alle kommet med ulike forutsetninger. Det viktigste er at du kan ikke lagre en hvilken som helst iTunes-innhold som er kjøpt på stasjoner og spille det fra der.

Også, i form av overføring av innhold, for av en iPhone eller iPad, kan du egentlig bare tilgang til kamerarullen. Dette er på grunn av måten Apple begrenser tilgang til filsystemet, og det er ikke noen andre sin feil. Forhåpentligvis vil denne artikkelen gir deg en klar forståelse av hva som kan og ikke kan gjøres for å utvide enheten lagring. Hvis du har noen spørsmål, føl deg fri til å kommentere. Nyt!