Ta Skjermbilder på Definerte Tidsintervaller Automatisk i Windows

0
315

Skjermbilder er en flott måte å fange opp alt som er på skjermen din og lagre det for senere bruk. Noen ganger trenger du å ta en skjermdump for å huske et passord eller fange noen andre relevante opplysninger som du ikke kan lagre på annen måte.

Andre ganger må du ta et screenshot og send det til noen andre, slik at de kan hjelpe deg, eller du kan se hva du gjorde. Til slutt, kan du fange flere skjermbilder over en viss periode, slik at du kan se aktiviteten skjer på datamaskinen.

I denne artikkelen, jeg kommer til å vise deg hvordan å bruke et gratis program for å automatisk ta skjermbilder av skjermen ved angitte tidsintervaller.

Auto-Skjermen Capture

Auto Screen Capture er en åpen kildekode-verktøyet på SourceForge som har ganske mange valg for å fange skjermbilder på din Windows-maskin. Programmet fungerer med Windows Vista og nyere, inkludert Windows 10.

Den gode tingen om programmet er at det spiller ikke engang krever at du installerer det. Alt du trenger å gjøre er å laste ned EXE-filen og kjøre den. Dette er flott fordi det ikke legge noe til registeret eller kopiere filer i systemet kataloger.

Når du kjører programmet, vil du se den viktigste grensesnittet er delt opp i et par forskjellige seksjoner. Øverst til venstre er en kalender og nedenfor som er de viktigste innstillingene for programmet. På høyre side, du har forhåndsvisninger av hver skjerm er koblet til datamaskinen. Hvis du bare har én skjerm, du får bare se på forhåndsvisning for Skjermbildet 1.

Som standard, programmet er satt til Demo-Modus PÅ og Av Planen. Dette betyr at når du åpner programmet, den viktigste grensesnittet vil dukke opp slik at du kan konfigurere alternativene. Det første vi vil gjøre er å endre disse innstillingene. Klikk på Valg – knappen helt nederst til venstre og klikk deretter på Slå på demo-modus i program oppstart for å fjerne avmerkingen. Klikk på Slå på planlagt skjermen fange på programmet oppstart for å kontrollere at alternativet.

Resten av alternativene er selvforklarende. Hvis du prøver å fange opp skjermbilder snikende, er det en god idé å fjerne merket Åpne dette vinduet ved program oppstart, Åpner dette vinduet etter avsluttet kjører screen capture økt, og Vise lysbildefremvisning etter avsluttet kjører screen capture økt. Du kan også lagre bildene på en stasjon som er koblet til datamaskinen, inkludert nettverksstasjoner. Dette er flott hvis du ønsker å installere programmet på flere datamaskiner og har alle bildene som er lagret direkte til en server, NAS, etc.

Skjermen Capture – fanen, og den øverste delen som avgjør hvor ofte bildene skal tas. Som standard, programmet er satt til å ta et skjermbilde hvert sekund, noe som er litt latterlig. Hvis du ikke vil at alle plass på datamaskinen borte i to dager, endre tiden til noe mer fornuftig som hvert 30. sekund eller hvert 2. minutt. Jeg ville holde Innledende fange sjekket som har en ekstra skjermbilde av det aktive vinduet.

Programmet vil lage to mapper for hver dag, en med et skjermbilde av hele skrivebordet og ett med en nær opp til der musen er plassert på den tiden av skjermbilde. Dette er en kul liten funksjon som lar deg se skjermen i mer detalj bare for den aktive delen av skjermen.

Også som standard, programmet er satt til å stoppe etter 30 minutter, så hvis du ønsker skjermbilder tatt kontinuerlig eller for en lengre tid, enten uncheck the Limit – boksen, eller skriv inn en høyere verdi. Til slutt, Oppløsning boksen er satt til 100% som standard, men du kan endre denne innstillingen hvis filene er for store.

Hvis du blar ned, vil du se du kan også angi en tidsplan for å ta skjermbilder. Hvis du vil at programmet skal starte automatisk ta skjermbilder, snarere enn å måtte manuelt starte renseprosessen, sjekk Start innspilling ved og Slutte å ta opp i bokser. Skjermbilder vil bare bli tatt i løpet av denne tidsperioden i det tidsintervallet du er spesifisert ovenfor.

Til slutt, hvis du bla ned litt mer, kan du endre bilde, skriv til noe annet enn PNG. Du kan velge fra BMP, EMF, GIF, JPEG, TIFF og WMF. I min mening, det beste alternativet er JPEG-som det vil gi deg den beste kvalitet med den minste størrelsen. I mine tester, og en komplett desktop screenshot på 2560×1440 var ca 160 KB. Hvis jeg brukte den i PNG-format, det samme skjermbilde ble en heidundrende 1.7 MB!

Klikk Start Digitalisering knappen for å starte å fange prosessen. Programmet skal forsvinne inn i oppgavelinjen, hvor den vil forbli mens du tar bildene. Dessverre, det beste du kan gjøre for å skjule det er å sette det på innsiden overløp delen i systemstatusfeltet.

Dette programmet ble ikke opprettet noen form for skjult modus eller noe sånt, så hvis du trenger diskret skjermen innspillingen programvare, dette kan ikke fungere for deg. Når noen skjermbilder har blitt tatt, kan du enkelt vise dem ved å gå til Slideshow – fanen.

Hvis du ikke ønsker å vise skjermbilder i programmet, du kan også bla gjennom mappen med Explorer. I mitt tilfelle, det øverste nivået mappen var den dato og klikk inne hadde jeg en mappe som heter 1 og en mappe som heter 5. En inneholdt full-desktop skjermbilder og den andre inneholdt close-ups.

Det er også verdt å merke seg at hvis du bruker Windows-10 med flere virtuelle skrivebord, programmet vil ta en skjermdump av bare det aktive skrivebordet på den tiden. Så hvis brukeren bytter til skrivebordet 3, får du et skjermbilde av skrivebordet 3. Dersom de bryter tilbake til skrivebordet 2, da får du som skrivebord i neste skjermbilde.

Til slutt, hvis du klikker på Keylogger – fanen, kan du sette programmet til å registrere alle tastetrykk mens programmet kjører. Bare sjekk Aktivere keylogging mens skjermen capturing-boksen. Filen vil bli lagret på samme sted som den skjermbilder.

Keylogger er ganske fin i den forstand at det faktisk lister ut programmet der tastetrykk ble registrert. Dette hjelper deg med å holde orden på all tekst i dokumentet.

Totalt sett programmet fungerer veldig bra, med tanke på det er gratis. Det fungerer bare på Windows, men det bør være greit for de fleste folk. Hvis du trenger skjermbilder ved angitte tidsintervaller, dette er det beste programmet for jobben. Nyt!