7 iPhone-Apper til å Skrive ut på Bilder

0
366

Så i går tok jeg et bilde av min datter som jeg syntes var veldig morsomt, men jeg trengte å legge til litt tekst til bilde for å virkelig gjøre det morsomt for andre mennesker. Jeg begynte å søke rundt etter noen gode iPhone-apps som jeg kunne bruke til å legge til tekst til bilder før jeg sendte det av gårde til familie og venner. I tillegg ønsket jeg en app til å lage bilder med bildetekster at folk post til nettsteder som Imgur hele tiden.

Nå skal jeg kjøpe iPhone-og iPad-apper hele tiden, så jeg har ikke noe imot å bruke en slant eller to for gode apps. Listen her inkluderer gratis og betalte apps, så for de av dere som hater å bruke en krone på en app, vil du har noen valg også! Ikke alle apper er verdt det, men en rekke ganger de ekstra 99 cent legger mye av verdi.

LiPix

Dette er en kul app og nok min favoritt. Det er en gratis versjon som var alt jeg trengte for hva jeg ønsket å gjøre. De har også en pro-versjonen for $1.99 som i utgangspunktet legger til flere rammer, fonter, rammer og effekter. Jeg brydde meg ikke om alle som har lyst på ting, men for det meste bare ønsket noen fine teksten på bildet, så gratis er bra.

De viktigste funksjonene inkluderer muligheten til å legge til tekst til bilder raskt, kan du endre skriftstørrelse, skrifttype og farge, endre størrelse/rotere tekst, legge til tekst effekter, legge til emojis og klistremerker, og mye mer. Jeg liker denne app fordi du virkelig kan tilpasse teksten. Noen andre apps lar deg legge til tekst, men du får ikke mye valg. Med denne appen kan du egentlig gå gale. På toppen av det, de har mange kule bilder og effekter også, som jeg endte opp med å bruke på bildet av min datter.

Last Ned LiPix

FX Foto Studio

En annen kul app er FX Photo Studio, som koster $0.99. Fordelen med denne appen over LiPix er at den har en masse effekter og filtre, over 200 av dem. På toppen av det, kan du blande og tilpasse hver effekt, så du har mye mer kontroll. I tillegg trenger du ikke å bruke effekten til hele bildet, kan du male en effekt på alle deler av et bilde, som er veldig ryddig.

Selvfølgelig, kan du legge til tekst, og selv om de ikke har så mange skrifter som LiPix, er du fortsatt har ganske mange valg som gjør at teksten ser veldig hyggelig. Den eneste ulempen til dette programmet er at det har mye av in-app-kjøp hvis du ønsker å gjøre ting som å bruke bilde klistremerker eller 3D-effekter.

Last ned FX Foto Studio

TypeDrawing

TypeDrawing er $2, men det er ganske fantastisk. Det er en typografisk tegning app, som jeg ikke engang visste eksisterte inntil jeg fant denne lille perlen av en app. Du kan lage noen virkelig kunstnerisk leter tekst på bildene ved hjelp av fingeren din og ulike kontroller som er i appen.

De har en rekke kontroller og innstillinger for å administrere farge, utkast, skygger, symboler, tekst og mange andre ting. Du kan virkelig bli kreativ med å legge til tekst til bildene dine ved hjelp av denne appen. Dette er den eneste app hvor du kan lage unike tilpasset stier for din tekst.

Last Ned TypeDrawing

Foto Notater

Dette er en annen app som jeg liker ganske mye. De har også en gratis-og pro-versjon, men den frie man gjør en ganske god jobb. Du kan legge til tankebobler, snakkebobler og tekst, figurer, bilder og også opprette interessant bilde collager, som er en av sine unike egenskaper. Du kan også legge til smilefjes og utklipp av bilder.

Hvis du ønsker å legge til vanlig tekst, kan du gjøre det også. Den har også et fint grensesnitt og en rekke kontroller for farge, rotasjon, effekter, etc. Den gratis versjonen har annonser, og du har å bruke penger på in-app-kjøp for å fjerne dem. Du kan kjøpe Pro-versjonen, men det er $4, som er ganske dyrt for en app som dette.

Last Ned Bilde Merknader

Jeg vil Cap Som

Dette er en app der du kan velge en tekst fra en bank og legge den til dine bilder i stedet for å skrive din egen. Det er i utgangspunktet en haug av latterlige og rå tekst som du kan legge til dine bilder. Jeg personlig bruker det ikke mye, men en mye folk som jeg vet liker det, så jeg kastet den inn i listen.

Selvfølgelig, det er hyggelig at appen er gratis, så selv om du ikke finne en bildetekst som du liker, du vil ikke være å kaste bort penger.

Last ned jeg vil Cap Som

Texta Bilde

Denne appen er gratis, men har en $0.99 oppgradere til Pro-versjonen som et in-app-kjøp. Dette programmet er utelukkende fokusert på å legge til tekster til bildene, og det gjør en ganske god jobb. Det har 25 pro skrifter du kan bruke, evnen til å endre størrelse på og rotere tekst, forskjellige ramme stiler og ekstra alternativer som snakkebobler og justerbar skygger.

Last Ned Texta Bilde

Tegneserie Bildetekst Creator

Dette er den siste jeg å nevne fordi i tillegg til at du kan legge til tekst og bobler til dine bilder, kan du opprette en komplett tegneserien med flere bilder ved hjelp av denne appen.

Det har over 1000 klistremerker, 30 typer av tegneserien filtre, 65 tegneserie skrifter og 11 forskjellige typer av snakkebobler. Appen er gratis å laste ned, men den fulle versjonen som koster $4. Denne appen er dyrt, men du definitivt føle deg som om du får en mye for pengene.

Last Ned Tegneserie Bildetekst Creator

Er det en iPhone-app som du bruker til å skrive på bilder som du liker bedre enn de jeg nevnte? Hvis så, legg inn en kommentar og la oss vite! Nyt!