Toppen Måter å Forlenge iPad Batteri Levetid

0
285

Selv om jeg ikke bruker min iPad på langt nær så mye som jeg gjorde for noen år tilbake, er det fortsatt kommer godt med på lange turer eller når jeg trenger å distrahere barna mine for en liten stund. Jo lenger enheten kan vare, jo bedre for meg. Apple har en bestemt varighet at hver iPad-modellen skal vare basert på vanlig bruk, men faktisk nå at verdien er litt av en oppgave.

Årsaken bak koble fra er programvaren. Selv om Apple skaper gode maskinvaren, programvaren er sårt mangler. iOS, i min mening, har vært å få buggier og lavere i hver nye versjon. Det er utrolig for meg at min 64 GB iPhone er stadig går tom for plass, selv om jeg bruker iCloud for lagring av alt.

I tillegg er det en hel haug av iPad-modeller der ute akkurat nå, alle med forskjellige versjoner av iOS installert, noe som er problematisk. Min iPad Air 2 kan bli oppdatert til iOS-10, men min iPad 2 kan bare være oppdatert til iOS 9, og vil trolig bli sittende fast der for alltid.

I dette innlegget, skal jeg liste ut så mange måter jeg vet det er mulig å forbedre batterilevetiden på din iPad ved å justere innstillinger i iOS. Jeg skal prøve å lage et notat hvis denne funksjonen ikke er tilgjengelig i en eldre versjon av iOS.

Metode 1 – Justerer Automatisk Lysstyrken

Selvfølgelig, når du bruker din iPad, og skjermen i seg selv vil være den største belastningen på batteriet. Det er ingen grunn til å holde det på full lysstyrke hele tiden. Jeg har sett mange mennesker gjør dette, og jeg er ikke sikker på hvorfor!

For det første, det bare gjør vondt i øynene å ha skjermen så lys i en svakt opplyst område. Standard skjermen bør justeres automatisk, men jeg har funnet ut at en rekke ganger det er lysere enn jeg trenger. Bare sveip opp fra nederst på skjermen og du vil se glidebryteren for lysstyrke vindu øverst til høyre.

Metode 2 – Deaktiver Bluetooth & Mobil

Hvis du ikke bruker Bluetooth-tilkobling på din iPad, bør du la den være slått av for å spare på batteriet. I tillegg, hvis du har en mobil iPad, sørg for å holde den deaktivert med mindre du bruker mobil utelukkende.

Selv om du er koblet til Wi-fi, og det er fortsatt en god idé å slå av forbindelsen fordi iPad vil hele tiden prøve å finne den beste forbindelsen i bakgrunnen, noe som vil ta en toll på batteriet.

Metode 3 – Slå Av Bakgrunnen App Oppdatere

Bare om hver app du installerer på din iPad vil ha en mulighet for å oppdatere innholdet i bakgrunnen. Dette kan være ganske nyttig for noen programmer som du bruker ofte, men ellers er det bare batteriet tappes.

Jeg normalt holder det gjorde for et par apps der jeg vil ha up-to-date info når jeg åpner appen, men du deaktivere den for resten.

Jo flere apper du kan slå bakgrunnsoppdatering av for, jo lenger batteriet vil vare før du trenger å lade den på nytt. Personlig, jeg har prøvd å deaktivere den fullstendig, og har egentlig ikke sett noen ulempe overhodet.

Metode 4 – Redusere Auto Lock Tid

Jeg normalt gjør det et poeng å slå av skjermen på min iPad når jeg er ferdig å bruke det, men det samme er ikke sant for mine barn. Jeg har sett den iPad liggende rundt et sted med skjermen på og ingen rundt.

Den laveste innstillingen som nå er to minutter, som fortsatt virker lang for meg. IPad er fortsatt på hvis du bruker det aktivt som mens du ser på et videoklipp, uavhengig av auto lock tid. Imidlertid, hvis du gjør en masse av å lese på iPad-en, og lavere auto-lock-innstilling vil nok irritere deg, fordi det vil svakt og deretter låse iPad midt i en artikkel. I utgangspunktet, kan du prøve å holde det så lavt som du kan uten at det er upraktisk.

Metode 5 – Deaktiver Stedstjenester

Som med bakgrunn app oppdater, det er mange apper som bruker posisjonen din selv når programmet ikke kjører. Du kan finne sted innstillinger for hver app under PersonvernPlassering-Tjenester.

Her kan du velge den aktuelle innstillingen for hver app individuelt. Jeg foreslår at du gjør dette fordi enkelte programmer kan virkelig ikke fungere med mindre beliggenhet tjenestene er aktivert. Imidlertid, andre apper egentlig ikke trenger å vite din posisjon noensinne. Prøver å sette så mange som du kan for å Aldri eller Mens du Bruker. Alltid er dårlig fordi appen vil stadig oppslag din posisjon i bakgrunnen.

Noen apps er irriterende og bare gi deg mulighet til å Aldri og Alltid. I disse tilfeller, kan det være verdt å prøve å finne en erstatning app som har den tredje alternativet, så vel.

Metode 6 – Aktivere Ikke Forstyrr

Min favoritt spare strøm tips er å bruke Ikke Forstyrr – funksjonen. Siden min iPad er en sekundær enhet, er jeg egentlig ikke bryr seg om FaceTime-anrop eller meldinger er skjult, inntil jeg slår på iPad manuelt.

Jeg bare sett den på Manuell , og deretter la den i Ikke Forstyrr-modus hele tiden, dag eller natt. Dette gjør min iPad til å vare i Standby-modus for uker på slutten. Siden alle meldinger er skjult, vises ikke holde lys opp for hvert varsel, og dermed sparer en mye batteri.

Metode 7 – Deaktivere Push-Post

Hvis du har mange e-postkontoer setup på iPad, konstant presser på e-post til din iPad vil føre til at batteriet tømmes mye raskere. Hvis du allerede har e-setup på telefonen eller en primær enheten og iPad er bare en sekundær enhet, foreslår jeg at du slår av Push for hver konto og henting av e-post manuelt på lengre intervaller.

Vanligvis setter jeg henta til en gang i timen, så det er ingen reell haster å laste min mail på iPad. Hvis du virkelig ønsker å spare batteriet, og sett det til manuelt. Denne måten, vil det bare sjekk for e-post som når du åpner e-post-appen.

Metode 8 – Sjekk Batteribruken

Til slutt, kan du gå til Batteriet under Innstillinger og se hvilke apper som er å spise opp de mest batteriet over et 24-timers-eller syv-dagers periode. Hvis du legger merke til noe uvanlig her, bør du sjekke innstillinger for appen eller fjerne den helt.

Ved hjelp av alle disse triksene, min iPad normalt trenger bare å lades en gang eller to ganger i måneden, med mindre jeg bruker det tungt på en dag for å se en film eller videoer. Det er også en god idé å holde iPad-en up-to-date, selv om dette ikke nødvendigvis at du vil få bedre batterilevetid. Hvis du har noen andre tips, post dem i kommentarfeltet. Nyt!