Hvordan Legge til et Familie-Medlem til Din Microsoft-Konto

0
322

Som min datter blir eldre og begynner å bruke datamaskinen mer ofte, tenkte jeg det kunne være en god idé å opprette en ny konto for henne, slik at jeg kan bruke foreldrekontroll-funksjonene i Windows-10 for å holde styr på sin virksomhet.

Jeg hadde tidligere skrevet om et tredjepartsprogram med foreldrekontroll funksjoner, men jeg har funnet ut at Windows 10 fungerer ganske godt, og er enklere å bruke, siden det er bygget i. Før du kan begynne å bruke enhver parental control har, imidlertid, må du først opprette en ny familie medlem konto for barnet.

I denne artikkelen, jeg vil lede deg gjennom trinnene for å opprette en ny Microsoft familiemedlem konto. Du må gjøre sikker på at du allerede har en Microsoft-konto for deg selv og at du er logget på Windows med at Microsoft-kontoen din. Dessverre, hvis du bruker en lokal konto til å logge inn i Windows, vil du ikke være i stand til å bruke noen av familien beskyttelse funksjoner.

Opprett Microsoft Familiemedlem Konto

Det er to måter du kan gå om å legge til et familie-medlem til din konto: enten via Innstillinger-dialogboksen i Windows eller via webområdet til Microsoft. Siden de fleste av alternativene er online, vil jeg gå gjennom nettstedet metode.

For å komme i gang, kan du gå til Familiens side etter å ha logget inn med din Microsoft-konto. Hvis du ikke har noen lagt ennå, vil du se en melding om å logge deg på for å legge til et familiemedlem.

Når du logger deg på, vil du bli bedt om å velge om du legger til et barn eller en voksen til din konto.

Hvis du allerede er opprettet et barn med Microsoft-kontoen din, så er det bare å skrive inn sin e-post adresse for å sende invitasjonen. Hvis du ikke sette opp noen konto ennå, så klikk på Opprett en for dem kobling. Du vil bli bedt om å angi e-postadresse og passord for barnet konto.

Hvis du barnet ikke har en e-postadresse ennå, så kan du klikke på for å Få en ny e-post adresse nederst. Dette vil automatisk opprette en @outlook.com e-postadresse. Hvis du vil opprette en Microsoft-konto med en annen e-postadresse, som @gmail.com du bør gå opprette kontoen først, og deretter starte prosedyren på nytt.

Når du skriver inn en e-postadresse og et passord, vil du bli bedt om å oppgi barnets fornavn og etternavn og deretter sin bursdag.

På det neste skjermbildet må du samtykker til noen vilkår, siden du vil være å gi tilgang til en mindreårig. Du har også muligheten til å la barnet ditt til å bruke apper og apper fra tredjeparter eller ikke. Klikk Ja for å fortsette.

For å bevise at du er en voksen å skape barnekonto, må du sette på din kredittkort-informasjon, slik at det kan belaste deg $.50. Klikk på Bekreft for å godta kostnad.

Når du har gjort det, en e-post invitasjon vil bli sendt til e-postadressen til barnet. Enten kan du åpne den selv, eller få barnet åpner du den og klikker på Godta Invitasjon – knappen. De vil bli bedt om å logge deg på Microsoft-kontoen din, og så vil de bli offisielt lagt.

På slutten, hvis du logge deg inn i voksen Microsoft-kontoen din og går til Familien siden, må du nå se at et nytt familiemedlem har blitt lagt til. Det vil også si Ventende medlem til invitasjonen i akseptert.

Du vil også få en melding om dette i Action Center på din Windows-10 maskin som sier at barnet har blitt lagt til som et familiemedlem. Det er om det! Nå er du bare nødt til å sørge for at barnet logger inn i Windows ved hjelp av sin nye konto for å bruke innstillingene for foreldrekontroll. I mitt neste innlegg vil jeg gå gjennom hvordan du kan bruke til å konfigurere ulike kontroller og hvordan å overvåke aktiviteten. Nyt!