Hvordan du kobler Windows-produktnøkkelen for Microsoft-Kontoen

0
274

Med den siste versjonen av Windows, Windows 10, kan du nå å bekymre deg mindre om å holde styr på det irriterende lille produktnøkkelen som er alltid så viktig når du aktiverer Windows. Normalt, vil du aldri trenger det uansett, men det er tilfeller når du trenger å installere Windows på nytt eller endre noe av maskinvaren på datamaskinen, og plutselig Windows er ikke aktivert.

Jeg hadde nylig å flytte en kopi av Windows-10 fra en gammel PC til en ny en, og jeg hadde ingen anelse om hvor produktnøkkelen som var lenger. Jeg ikke har den på datamaskinen, på et sertifikat eller til og med i e-posten min, så jeg var litt fast. Etter å ha snakket med Microsoft om problemet, de fortalte meg at jeg kunne bare koble opp min produktnøkkelen for Microsoft-kontoen min, som ville i utgangspunktet gjøre den om til en digital lisens.

I denne artikkelen, jeg kommer til å vise deg hvordan du kobler en Windows-lisens til Microsoft-kontoen for backup og sikring formål. Du vil ikke bruke det ofte, men når du trenger det, vil du være glad for at det er det.

Link Windows Lisens for Microsoft-Kontoen

Selvfølgelig, du må ha en Microsoft-konto som allerede er opprettet for å bruke denne funksjonen. Du kan registrere deg for en her om nødvendig. Når du har en konto, kan du logge inn Windows på vanlig måte (med Microsoft-kontoen din eller din lokale konto), og gå til Start og deretter Innstillinger.

Neste, klikk på Oppdater Og Sikkerhet.

Endelig, klikker du på Aktivering i menyen til venstre.

På toppen, vil du få litt info om hvilken utgave av Windows du har installert og hvorvidt det er aktivert.

Hvis produktnøkkelen/lisens kan være lagret i Microsoft-kontoen, vil du se Legge til en Microsoft-konto valget helt nederst. Klikk på Legg til en konto , og du vil bli bedt om å logge deg på.

Hvis produktnøkkelen din ikke støtter en digital lisens, da vil du bare se to andre linjer, Produkt-IDEN og produktnøkkelen er nevnt, men ingen mulighet til å legge til en Microsoft-konto. I disse tilfellene, er det veldig viktig at du ikke mister denne produktnøkkelen fordi du kan bare aktivere Windows ved hjelp av denne nøkkelen.

Når du har knyttet din konto, bør du nå se at meldingen sier at Windows er aktivert med en digital lisens knyttet til Microsoft-kontoen.

I en fremtidig innlegg, jeg skal vise deg hvordan du kan aktivere Windows ved å bruke en digital lisens som er lagret i Microsoft-kontoen. Hvis du har noen spørsmål, føl deg fri til å kommentere. Nyt!