Hvordan du Kobler en Annen Outlook-elementer (E-post, Kontakter, oppgaver, eller et kalendernotat) til en E-post

0
223

Nylig måtte jeg gjøre to ting i Outlook som jeg aldri har gjort før og er ikke veldig vanlig, men kan komme godt med når situasjonen oppstår. Jeg trengte for å sende en annen arbeidskollega en kontakt som jeg hadde i Outlook og også få e-poster som jeg hadde fått fra vedkommende. Så jeg begynte å kopiere informasjon frem og tilbake fra flere e-poster og fra kontaktkortet i Outlook, tenkte jeg for meg selv, blir en techie og alle, at det måtte være en enklere måte å gjøre dette! Heldigvis var det!

Hvis du ønsker å legge noe i Outlook til en e-post, må du legge ved et objekt og ikke en fil. Her er hvordan du gjør det. Når du har din nye e-post-vinduet er åpent, vil du se at Enttach – knappen som du bruker til å legge ved en fil har også en liten pil ned-knappen til høyre ved siden av den. Klikk pilen, og du vil se et annet alternativ, Element. Hvis du bruker en nyere versjon av Outlook, vil du bare se to alternativer: legg ved Fil og Legge ved Varen.

Du kan velge fra visittkort, Kalender eller Outlook-Element. Klikk på Outlook-Element, og du vil få et annet skjermbilde hvor du kan velge mellom ALT fra Outlook selve inkludert en kalenderhendelse, kontaktkort, vil alle e-postmeldinger, oppgaver, etc.

Og det fine er at hvis du sender noen et kalenderelement eller kontaktkort, den personen som mottar den, kan du legge det inn i Outlook-profilen din uten å måtte skrive noe! Prosedyren ovenfor fungerer med Outlook 2007, 2010, 2013 og 2016. Nyt!