7 Awesome og Free Stock Photo Nettsteder

0
333

Hvis du har noen gang for en god bestand bilde for nettstedet ditt, blogg, nyhetsbrev, plakat eller noe annet, har du sannsynligvis har innsett hvor mange nettsteder der ute som tar betalt mye penger for å laste ned et enkelt bilde.

Gitt, hvis du trenger lager bilder av virkelig høy kvalitet på en jevnlig basis, ved å abonnere på en av disse nettstedene er trolig verdt det, men hvis du bare trenger et par bilder en gang eller to ganger i året, hvorfor betale alle pengene? Det er mange av free stock photo steder som har store nok samlinger, så vil du sannsynligvis finne det du leter etter.

I denne artikkelen vil jeg liste ut syv av mine favoritt som jeg bruker på min egen blogg og også for mine klienter. Hvis du har en favoritt free stock photo oppført her, vennligst gi oss beskjed i kommentarfeltet. Du vil også se noen artikler på nettet som “50 gratis nettsteder for bilder på lager”, men mange av dem har svært små samlinger. Jeg prøver å holde med bare et par hvor du kan finne flere bilder.

Alle disse områdene bruke Creative Commons CC0 lisens, som betyr at du kan laste ned bilder og bruke dem for personlig eller kommersiell fordel uten noen henvisning. Det er ganske kult!

Pexels

Pexels er mitt favorittsted for å finne gratis bilder på lager. Bildene er alle i svært høy oppløsning, noe som betyr at du kan bruk dem for en virkelig gigantisk skrives ut hvis du ville.

De fleste av filene er godt over 10 MB i størrelse! I tillegg får du informasjon om hvert bilde som hvilket kamera som ble brukt til å ta bildet, og hvilken programvare som ble brukt for å redigere det.

Pixabay

Pixabay har over 1 million bilder som du kan laste ned gratis. Hva jeg liker om Pixabay er at de har noen bedre søk valg enn Pexels. Du kan søke etter media type, retning, kategori, farge og størrelse.

I tillegg kan du få fancy og bruk OG, ELLER og IKKE operatørene til å lage noen veldig spesifikke søk. Oppløsningen er ikke så høyt på Pixabay som det er med Pexels, men det er fortsatt nok for de fleste web og print krav.

StockSnap.io

StockSnap.io er lik Pexels i form av oppløsningen på bildene blir veldig høy, men det har færre bilder totalt. De har også søke alternativer, men det meste av dato, trending, utsikt, nedlastinger og favoritter.

Denne lar deg i utgangspunktet finne de mest populære bildene dine raskt. Du kan også klikke på kategoriene siden og bla gjennom bilder på den måten. Hvis du trenger veldig høy oppløsning, dette stedet er et annet godt alternativ.

Unsplash

Unsplash og de siste to nettsteder nevner jeg har mye mindre samlinger enn de nettstedene jeg har nevnt ovenfor. Du vil ikke finne så mange bilder og så mye variasjon, men de faktiske bildene i seg selv er fortsatt av svært god kvalitet.

På Unsplash, kan du få detaljert info om hvert bilde også (kamera-modell, lukkerhastighet, brennvidde, ISO, etc.), hvis det er noe som interesserer deg.

NegativeSpace

NegativeSpace har bare litt mer enn ett tusen gratis bilder på lager, men bildekvalitet og oppløsning er begge svært gode. Det er ikke mye i form av søke-alternativer eller informasjon om bilder, sannsynligvis fordi de ikke har så mange bilder.

Fritt Bilder

Fritt Bilder er en annen lite område med et par hundre gratis bilder som du kan bruke. Bildene er litt annerledes enn resten av nettstedene, så hvis du er ute etter noe litt mer unikt, så er dette stedet kunne være nyttig.

Makerbook

Makerbook er en stock photo nettsted som har bilder spesielt for nyetableringer. Så, hvis du trenger noen lager bilder for dine nye oppstart, og ønsker å se kul og hip, så dette er et bra område å besøke. De har ikke mange bilder, men alle de de har er veldig oppstart-ish.

Som jeg sa, det er mange andre free stock photo områder, men disse er de viktigste de jeg liker fordi jeg kan faktisk finne noe nyttig. Husk, du kan bruke alle bildene fra disse områdene på noen måte som du ønsker, uten å måtte bekymre deg for å få tillatelse. Nyt!