Wat is er Nieuw in iOS-12, die naar Uw iPhone en iPad Dit Najaar

0
173

Apple ‘ s iOS-12 debuut in de Herfst, in 2018. De developer beta werd uitgebracht in het begin van juni, en een publieke beta van mag volgen in de komende weken. Hier is wat we weten over de nieuwe wijzigingen zo ver.

De iOS12 update ondersteuning voor de meeste relatief moderne iPhones en iPads. Kortom, alle apparaten die ondersteuning bieden voor iOS-11 zal ook ondersteuning bieden voor iOS-12. Hier is de lijst van apparaten:

  • iPhone: 5’s, SE, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8, Plus, X
  • iPadMini 2, Mini 3, Mini 54, Air, Air 2, 5e Generatie, 9,7-inch 6e Generatie, 9,7-inch Pro, 10.5-inch Pro, 12.9-inch Pro 1e Generatie, 12.9-inch Pro (2e Generatie
  • iPad Touch: 6e Gen

Heb je het? Goed. Dan kunt u een kijkje nemen van wat nieuw is.

Verbeterde Prestaties

Als het gaat om oudere apparaten, verbeterde prestaties is altijd een welkome afwisseling, en iOS-12 is mee moeten nemen. Volgens Apple kunt u verwachten van de camera te lanceren tot 70 procent sneller, het toetsenbord 50 procent sneller is, en de app switching kan zijn twee keer zo snel. Dat zijn een aantal stevige nummers.

GERELATEERD: Apple Beweert iOS-12 Zal de Snelheid van Oude Apparaten

Siri Snelkoppelingen

Met iOS-12, Siri zal in staat zijn om te communiceren met meer apps, en u zult in staat zijn om “programma” aangepaste opdrachten string dingen samen. Tijdens de WWDC Keynote van Apple aangetoond met behulp van Siri Snelkoppelingen naar een verloren set sleutels—de digitale assistent was in staat om te openen de Tegel van de app, en vervolgens gebruiken voor het vinden van de tracker is aangesloten op de toetsen.

Afgezien van dat, Siri zal gebruik maken van machine learning te halen op de dingen die u normaal doen—zoals het oppakken van een kopje koffie op weg naar uw werk, bijvoorbeeld in—en uitvoeren van opdrachten die betrekking hebben rechtstreeks vanaf het vergrendelscherm.

Groep Facetime

Heb je ooit terug en dacht: “man, FaceTime is geweldig, maar het zou zeker mooi zijn als we zouden kunnen toevoegen, zoals 30 meer mensen naar de groep?” Nou, dan hebben we goed nieuws voor je. In iOS 12, FaceTime ondersteunen groepen tot 32 personen. Die groep kan zowel video en audio van de deelnemers en de mensen in de groep iMessages chats in staat zal zijn om in en uit bewegen van de oproep.

GERELATEERD: FaceTime ondersteunt tot 32 Personen op een Groep Bellen

Gegroepeerd Meldingen

De kennisgeving systeem op iOS is altijd al een van zijn zwakke punten, met name als het gaat om het krijgen van meerdere aanmeldingen uit dezelfde app. In iOS-12, u hoeft niet in te zien dat alle 19 van uw Facebook-meldingen in de lijst, omdat meldingen van dezelfde apps zullen worden gegroepeerd. Dus in plaats van ton van meldingen van dezelfde apps verstopping van de Notification Center, je moet gewoon stapels gegroepeerd meldingen die je kunt aantikken om te vergroten. Dus veel schoner.

U kunt dit ook op een basis per app, dus je kunt de groep die u wilt en scheiden van de anderen.

GERELATEERD: iPhones Worden Steeds Gegroepeerd Notificaties in iOS 12

Augmented Reality, ARKit 2, en Meten

Augmented Reality is begonnen om een focus voor veel ontwikkelaars, vooral omdat Apple en Google beide platforms om te helpen bij het maken van overtuigende AR apps. Apple ‘ s ARKit zal raken versie 2 met iOS-12, en brengen met veel coole, nieuwe features voor AR—zoals de mogelijkheid om te spelen met andere mensen.

GERELATEERD: Apple ‘ s Nieuwe Maatregel App maakt Gebruik van AR op Maat Iets met Je iPhone

Afgezien van net gaming, er is ook een nieuwe app genaamd Maatregel die stelt AR voor sommige praktische toepassing. Het maakt gebruik van de camera van de telefoon om te meten wat in de kamer, en het is verrassend accuraat. Het is een van de coolste functies die we ooit hebben gezien het gebruik van AR.

GERELATEERD: iOS-12 Introduceert “USDZ,” EEN Nieuwe Bestandsindeling Alleen voor AR Video

Verder wat mogelijk is met AR, Apple ook een nieuwe bestandsindeling genoemd USDZ, die uitsluitend is bestemd voor AR video. Dit zal het verbeteren van de opbouw en het delen van AR video ‘ s en content.

Scherm de Tijd en Niet Storen Verbeteringen

Zowel Apple en Google op zoek te bestrijden, mensen de neiging om hun apparaten te veel met hun eigen respectieve neemt op digitale welzijn. Voor Apple, dit komt in de vorm van een nieuw Scherm “Tijd” instelling.

Scherm Time kan u vertellen hoeveel u van uw gebruik van de telefoon—en de apps die je het meest naar kijkt—en dan kun je tot het instellen van een aangepaste grenzen aan hoeveel tijd u kunt besteden in specifieke apps. U zult ook in staat te stellen een aangepast scherm de tijd regel voor het hele gezin, het toevoegen van bepaalde apps op een soort van witte lijst, en het inschakelen van een PINCODE invoeren voordat Scherm Tijd kunnen worden omzeild.

Niet Storen zal ook een aantal nieuwe functies, zoals de optie voor het inschakelen van het per locatie of evenement. Er is ook een nieuwe “Bedtijd Mode” optie schakelt alle meldingen in de nacht, met inbegrip van degenen die normaal wakker van het scherm.

GERELATEERD: iOS-12 U Zullen Helpen Vecht Je een iPhone Verslaving

Derde-Partij Opties Voor Automatisch Aanvullen

Als u gebruik maken van een derde partij wachtwoord manager, u zult love this one. iOS-12 zal u toelaten om te gebruiken password management apps zoals LastPass of 1Password automatisch in te vullen referenties op mobiele websites en apps. Dus niet meer het verlaten van uw app, afvuren van uw wachtwoord manager, het kopiëren van het wachtwoord, waarna u terugkeert naar uw app gewoon te plakken.

Ook SMS 2FA secruity codes verschijnt ook als automatisch aanvullen suggesties komen.

Nieuwe Animojo, Memoji, en TONGEN

iPhone X-gebruikers houden van hun Animoji, dus het is geen verrassing te zien dat Apple het toevoegen van meer flair aan deze functie. Niet alleen zal de X-gebruikers zien de vier nieuwe Anomoji—een koala, tijger, de geest, en de t-rex, maar ze hebben ook de mogelijkheid om een vaartuig een Animoji (een zogenaamde Memoji) die op hun gelijkenis. Het is een soort van Samsung AR Emoji, maar Apple-stijl.

Ook, tongen zullen worden betrokken. Maak je klaar voor.

Foto Verbeteringen

De Foto ‘ s app is het krijgen van een aantal verbeteringen in zowel het delen en zoeken. In iOS 12, Foto ‘s zal op een intelligente manier kies je beste foto’ s en het aanbod om ze te delen met de mensen die je zorg over.

Suggesties zoeken zal het gemakkelijker maken om te verwerken in uw foto ‘ s en vind wat u zoekt door preventief het aanbieden van toegang tot personen, plaatsen en gebeurtenissen. Het zal ook leren als u de functie gebruiken, waardoor u nog sneller toegang tot de dingen die u de zorg over. Apple zeker nam een pagina van Google Foto ‘ s op deze.

CarPlay Derde Partij Maps Integratie

Als je een CarPlay gebruiker, dit is waarschijnlijk iets wat je hebt waarschijnlijk naar verlangde. CarPlay is om steun te krijgen voor een derde partij navigatie-apps, zoals Google Maps en Waze. Dus, als je een andere app en zijn gefrustreerd door te schakelen naar Apple Maps bij het gebruik van de Auto Spelen, die frustratie zal spoedig eindigen.

GERELATEERD: Carplay Zal de Ondersteuning van Google Maps en Andere Apps in iOS 12

Betere Navigatie met Gebaren voor de iPad

Met iOS 11, de iPad kreeg haar eerste smaak van navigatie met gebaren. Met iOS-12, deze bewegingen nog beter door de goedkeuring van een groot deel van wat maakt het gebaar van de navigatie op de iPhone X zo goed. U zult in staat zijn om dingen te doen als je terug naar je home-scherm door te vegen uw docking-station, of een veeg uit de rechterbovenhoek om het Bedieningspaneel.

Verbeterde Privacy op het Web

In iOS 12, Safari is het krijgen van een aantal uitstekende tracker blokkeren van functies. Standaard, zal Safari blok alle social sharing buttons en sociaal-aangesloten reactie dozen zonder uw goedkeuring, het houden van tracking agenten van het volgen van uw activiteiten op het web. Het zal ook stoppen met adverteerders uit het verzamelen van uw apparaat definiëren van de kenmerken, waardoor het lijkt net als elke andere iOS-12-apparaat op het web. Hierdoor blijft u anoniem en maakt advertenties minder persoonlijk.

Face ID: Alternatieve Uiterlijk en de Pogingen

Te verbeteren Face ID ‘ s juistheid en bruikbaarheid, zult u in staat om meer dan een “verschijning” op iOS-12. Dit zou moeten helpen Face ID “leer” je ziet, waardoor het beter werkt voor u samengevat.

Ook als Face ID niet herkent u de eerste tijd, zult u in staat om omhoog te vegen en opnieuw te proberen in plaats van vast te zitten met de invoering in uw toegangscode in.

Automatische OS Updates

Als er op dit moment een iOS-update komt, krijgt u een melding om deze te downloaden en vervolgens een andere te installeren. Met iOS-12, er is een nieuwe functie Automatische Updates die wordt weergegeven voor het downloaden van updates zodra ze beschikbaar zijn, en vervolgens automatisch installeren. Het is onduidelijk tot dusver precies hoe dit systeem werkt aangezien er nog wel een update voor de iOS-12. We weten nog niet, bijvoorbeeld, hoeveel controle je hebt over wanneer het kan doen te downloaden en te installeren.

Verbeterde App Store Suggesties

De App Store heeft altijd een speciaal samengesteld ervaring, maar met de iOS-12 het maakt ook gebruik van machine learning te laten zien dat je meer de inhoud die belangrijk voor je is. Het zal op een intelligente manier kiezen en de apps en games die het “denkt” zal u graag op basis van uw eerdere installatie en het gebruik van de geschiedenis. Deze zullen dan worden gemarkeerd in de App Store is de belangrijkste pagina.

Siri Krijgt Nieuwe Accenten

Als je moe bent van dezelfde ol’ Siri, iOS-12 moet je gelukkig maken: Siri is aan de Ierse en Zuid-Amerikaanse accenten.

USB-Toegang Kan worden Geblokkeerd Wanneer Uw Telefoon is Vergrendeld

Je hebt altijd controle over wat kan worden geopend wanneer het apparaat is vergrendeld, maar er is een nieuwe functie in iOS-12: USB-Accessoires. Met deze optie is uitgeschakeld, USB-toegang zal worden geweigerd als uw apparaat is vergrendeld voor meer dan een uur. Dit is opmerkelijk, want het zal niet toestaan dat USB-apparaten toegang kunnen krijgen naar de vergrendelde iPhones, verder het beschermen van uw persoonlijke informatie is beveiligd.

App Verbeteringen: Apple Nieuws, Vernieuwde Voorraden, Voice Memo, Apple Boeken

Naast de veranderingen aan het besturingssysteem, zijn er ook een hoop van app-updates gebeurt in iOS 12:

  • Apple Nieuws: Vernieuwde navigatie en bladeren door de opties.
  • Standen: Volledig opnieuw ontworpen in iOS 12. Het zal ook beschikbaar op de iPad.
  • Voice Memo: er komt Ook een iPad voor de eerste keer ooit.
  • Apple Boeken: iBooks is niet meer. Hallo te zeggen tegen Apple Boeken. Volledig opnieuw ontworpen.

Live Luisteren met AirPods

De gebruikers kunnen hun iOS-apparaat als een externe microfoon voor een betere luisteren met een hoortoestel voor een paar jaar nu. In iOS 12, deze functie is ook beschikbaar met AirPods. U kunt deze optie in het Control Center onder het Gehoor menu.

Er is een kans dat Apple zou de invoering van nieuwe functies, tweak bestaande, of zelfs hoe deze werken in de developer preview, maar dit is waar we op voor het moment. En we houden je op de hoogte van wijzigingen.