Kan Alexa Hoort U Via Windows?

0
117

Amazon onlangs de mogelijkheid toegevoegd voor gebruikers om te ontgrendelen hun smart lock-voorzien van deuren met behulp van Alexa. Dit is een welkome functie, maar het heeft een aantal bezwaren over indringers schreeuwen door windows te vertellen Alexa om te ontgrendelen uw deur. Is dit een punt van zorg moet u zorgen over, hoewel?

GERELATEERD: Hoe om te Ontgrendelen Uw Slimme Sloten met Alexa

Voor starters, de unlock-functie voor Alexa bevat een extra beetje zekerheid te meten. Wanneer u te vertellen Alexa openen van een deur, u ook zeggen een vier-cijferige code stem hardop te bevestigen. Dus zelfs als er een indringer is in staat om met succes te schreeuwen door een raam in Alexa, ze zou nodig hebben die de unieke code om daadwerkelijk te omzeilen uw slot.

Maar, ik wilde zien of het mogelijk was voor Alexa om mij te horen via windows in de eerste plaats. Ik een Echo in de buurt van mijn glazen patio deur en ging aan de slag.

Zoals u kunt zien in de foto hierboven, stel ik de Echo in de buurt van de patio deur, maar niet direct naast het—realistisch, in de meeste huizen, de Echo niet direct in de voorkant van een venster, maar eerder van de kant af naar ergens.

Ik stapte naar buiten, sloot de patio deur, en begon te schreeuwen “Alexa” zo vaak dat de buren waarschijnlijk denken een meisje met de naam Alexa schopte me uit het huis en ik was het maken van een laatste wanhopige poging om de een of andere manier winnen van haar terug.

GERELATEERD: Hoe om te controleren Uw Amazon Echo van Overal Met Uw Telefoon

Alexa was niet te hebben, dat wel. Ik heb zelfs komvormige mijn handen om het glas te proberen en zich te concentreren op het geluid, maar dat werkte ook niet—het dubbele glas was doen een geweldige job. Het was niet totdat ik verhuisde de Echo over 3-4 meter direct in de voorkant van de patio deur, dat ik eindelijk begonnen om de resultaten te bekijken. Ik was in staat om te activeren Alexa ongeveer 70% van de tijd, en was zelfs in staat om vuur uit een paar basis commando ‘ s zoals “Wat voor weer is het?” en “Hoe laat is het?”—hoewel het moeilijker gehad met het ontcijferen van commando ‘ s dan gewoon reageren op het horen van zijn eigen naam.

Nu was het tijd voor het moment van de waarheid—zou ik in staat zijn om te ontgrendelen mijn eigen voordeur door te schreeuwen op Alexa via een venster? Het kostte me een paar pijnlijk probeert, maar ik heb uiteindelijk het te laten werken. Hoewel het zou moeilijker geweest als mijn vrouw niet had geweest er in het signaal voor mij dat, inderdaad, Alexa gehoord mij correct. Anders zou ik moeten vertrouwen op het licht van de LED-ring op de Echo en gewoon gissen of het wel of niet werkte.

Zo is het mogelijk voor iemand om te activeren uw Echo van buiten? Ja, het is mogelijk. Als u Alexa zitten dicht bij een raam, of misschien als u nog enkel glas (of u laat windows gekraakt), dan zou het makkelijker te manipuleren haar van buiten. Maar, in de meeste gevallen is het gewoon niet gaat werken zeer goed.

Plus, zelfs als iemand wilde om te ontgrendelen uw smart slot met behulp van Alexa, zij moet de voice code om het te doen. Dus het zou een vergeefse poging vanaf het begin.