Hur att Titta på Den 2018 FIFA World Cup Online (Utan Kabel)

0
147

Det största sportevenemanget i världen börjar idag, 14 juni: FIFA World Cup i Ryssland. Om du vill titta på spel utan kabel, du har fått alternativ—beroende på vart du bor. Här är en titt på situationen i USA, STORBRITANNIEN och Kanada, och var de ska söka information i andra länder.

Med Frågor Förbi Geografiska Begränsningar? Använda en VPN –

Oavsett om du reser från ditt hemland eller bara leva på en plats som har löjliga restriktioner på vad som finns, lösningen för att kringgå restriktioner är alltid att använda VPN, vilket kommer att göra det verkar som om du kommer från en annan plats. Vår VPN-val är dessa:

  • ExpressVPN – denna VPN-valet är otroligt snabb, lätt att använda, och har mycket användarvänliga klienter för varje plattform.
  • StrongVPN – denna VPN är inte riktigt så användarvänligt, men är mycket snabb och tenderar att vara användbara för att kringgå begränsningar eftersom det inte riktigt är så känd.

I allmänhet sätt att kringgå begränsningarna är att byta VPN-servern till ett annat land som har tillgång till den webbplats som du försöker visa. Om det fortfarande är blockerad, pröva en annan server. Båda alternativen erbjuder gratis prövningar, så kommer du inte behöva betala för något som inte fungerar för dig.

Hur att Titta på Vm På Nätet i USA

I USA finns det två rättighetsinnehavare för Vm 2018: Fox på engelska och Telemundo i spanska. Ingen engelsktalande spel kommer att finnas tillgängliga för gratis streaming på nätet, men gruppspelet spel kommer att finnas tillgängliga för gratis streaming via NBC Sports App, enligt Roku.

Det är värt att notera att Fox och Telemundo är både traditionella broadcast-nätverk i USA, vilket innebär att du kan titta på dem gratis via en TV-antenn, om signalen kan fångas upp i ditt område. Du kan även ställa in Plex PVR och titta på den med din surfplatta eller smartphone. Du kan inte titta på varje spel på detta sätt, men eftersom Fox och Telemundo är bara sänder ett begränsat antal spel på deras fria stationer.

  • Fox sänder 38 av 64 matcher i turneringen på Fox TV-nätet—se hela schemat här. Kudos till Fox här: detta är ett rekordstort antal av radio-och tv-spel för engelska täckning i Usa. Resterande spel kommer att luften på FS1, kabel-sports network.
  • Telemundo sänder 56 64-spel på sin TV-nätverk—se hela schemat här. Resterande 8 matcher kommer att sändas på Universo, en spansk språket kabel-sports network. Detta innebär att du har ett sätt att titta på fler spel, förutsatt att du inte är okej med spanska kommentatorer.

Om Du Har en Kabel-TV Inloggning: Använd Fox Sports Gå App

Om du har en kabel-abonnemang (eller tillgång till dina föräldrar kabel-lösenord) du är alla: du kan titta på varje match i World Cup på Fox Sports Gå. Det finns appar för alla plattformar som erbjuder HD-strömmar för varje spel.

Ingen Kabel? Få en Billig Streaming TV Logga in med Sling TV

Om du inte har en kabel-logga in, det billigaste och enklaste sättet att få tillgång är att registrera dig för Sling TV och få de Blå paket för $25 per månad, vilket inkluderar både RÄV och FS1. Vi är fans av Sling TV i alla fall, så det är en bra tjänst som har riktigt billiga planer på att låta dig plocka bara de kanaler som är viktiga för dig.

Sling har appar för nästan alla plattformar, så att du kan titta på spel var du vill. Också, när du har fått en Sling TV inloggning, kan du även använda alla Fox Sports Gå apps, du ska bara behöva logga in med ditt Sling referenser.

Sling är $25 per månad Blått paket erbjuder Fox och FS1.

Det är värt att notera att Sling fungerar bara i USA. Du tekniskt kan använda ett VPN för att kringgå de begränsningar och tillgång Sling från något land, men då kan du köra in på frågan om att betala för Sling, som kräver ett giltigt OSS kreditkort. Vi har läst historier om människor som med hjälp av Sling presentkort (som lätt kan köpas på nätet) för att skapa konton utanför USA, men det är inte något som vi har testat på allt, och så kan vi inte rekommendera det.

Hur att Titta på Vm På Nätet via BBC eller ITV

STORBRITANNIEN är intressant att BBC och ITV dela rättigheterna för Världscupen i år. 2018 är inget undantag, och du kan se hela schemat här om du behöver att veta vilken station som har spel.

Om du befinner dig utanför STORBRITANNIEN, att du inte kommer att kunna komma åt strömmar, eftersom de är geografiskt begränsad. Du kan använda ExpressVPN eller StrongVPN att kringgå de begränsningar och titta på ändå genom att välja en UK-baserad server, men det är värt att notera att minst BBC gör insatser för att blockera Vpn, så du kommer ofta att behöva byta servrar, och det är inte en säker sak.

Oavsett om du är faktiskt i STORBRITANNIEN, eller om du använder en VPN-anslutning måste du använda en av dessa länkar för att titta på online.

  • Titta ITV eller BBC med hjälp av TV Player
  • Titta ITV leva på iTV-webbplats
  • Titta på BBC live med hjälp av iPlayer (du behöver en TV-licens)

TV-Spelare tycks ha en massa kanaler gratis, du behöver bara registrera dig för ett gratis konto med en giltig STORBRITANNIEN postnummer (liknande till en zip-kod).

Hur att Titta på Vm på Kanadensisk TV

Bell Media Group som äger CTV, TSN, och den franska-språk RDS—har den Kanadensiska broadcast rättigheter till Vm 2018. Detta är en förändring från och med 2014, när CBC hade rättigheter och erbjudas gratis streaming på deras hemsida.

Situationen är mer komplex här gången. Engelska sändningar kommer att delas upp mellan CTV, som är en broadcast-nätverk, och TRAFIKSKADENÄMNDEN, som är en kabel-sports network, schema finns här.

Du kan titta på spel som sändes på CTV med hjälp av en antenn, och CTV spel kommer också i uppgift att erbjudas för streaming på CTV webbplats. Du kan också titta på TSN spel online om du har en kabel-prenumeration.

Och det är ungefär allt som finns att säga. Det är egentligen inte en Kanadensisk motsvarande Sling TV och tjänster som det, så din enda verkliga alternativet för att titta på varje spel är att betala för kabel. Ledsen, Kanada.

Hur att Titta på Vm via Australiska TV

Om du är i Australien, du kan titta på Vm med hjälp av SBS gratis, och att de inte bara har mobil-appar, men de har även en VR app.

Observera: även om du förmodligen kan använda ett VPN för att kringgå restriktioner och titta på World Cup på detta sätt gratis, om du bor någonstans utanför Australien chansen är god att strömma bandbredd bara inte kommer att vara tillräckligt snabb.

Vm Sänder Rättigheter Runt Om I Världen

International broadcast rättigheter för World Cup är ett komplext nätverk, och det skulle ta evigheter att beskriva hur man kan titta på varje match i varje land på jorden. Om du inte är i Kanada, STORBRITANNIEN eller USA kolla in den här listan av 2018-broadcast rättigheter innehavare. Detta kommer att låta dig veta vilken TV-kanal har rättigheterna till luft spel, och du kan kolla in deras hemsidor för potentiella streaming-alternativ. Lycka till, och njut av den turnering!

Foto: topseller/Shutterstock.kom