Gratis Ladda ner: EarTrumpet Justerar Varje App Volym Från aktivitetsfältet

0
98

Windows 10: Snabbt justera volymen för alla dina program, separat, och skickar ljud från olika program till olika uppspelningsenheter.

EarTrumpet kan du göra allt detta och mer från Windows-10 systemfältet, och det är så elegant att du kommer att undra varför Windows inte beter sig på detta sätt i första hand. Visst, du kan justera ansökan volymer innan, men detta mycket snabbare.

Och finns det några andra trevliga inslag. Mitt klicka på ikonen stänger av alla ljud, till exempel, och varje reglaget kan ställas in med ditt klickhjul.

EarTrumpet lägger till en ikon på din bricka som ser ut som standard volym-ikonen. Du kommer att vilja anpassa din ikoner i aktivitetsfältet, så att du kan dölja att standard-ikonen. När du gör det kan du glömma det här programmet är ännu igång.

Vårt tack till Tom Warren på Väg för att påpeka detta app till oss. Det är väl värt en titt.