10 Cadeaus Kunt U Nog steeds Uw Vader Voor vaderdag

0
93

Vaderdag komt er weer aan, maar maak je geen zorgen als het gleed je geest. Er is nog steeds tijd te vinden voor een geweldig cadeau met onze handige aanbevelingen.

De Beste Ergonomische Toetsenborden Voor Verbeterd Typen En Comfort
door Michael Crider, op 13 juni 2018

Toetsenborden hebben een lange weg afgelegd sinds de Pc ‘ s nam over de hele wereld, maar de meeste nog steeds gebruik maken van dezelfde basis lay-out van tientallen jaren geleden. Als je iets meer wilt comfortabel, ergonomisch model is het antwoord.

De Beste Couch Co-Op Games Voor de PS4
door Eric Ravenscraft op 12 juni 2018

Concurrerende online games zijn prima, maar als je met mensen en wil je een spelletje spelen samen, deze couch co-op games kunnen liven omhoog uw woonkamer.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

10 Cadeaus Kunt U Nog steeds Uw Vader Voor vaderdag

Eric Ravenscraft | @lordravenscraft | 13 juni 2018June 12, 2018

Vaderdag komt er weer aan, maar maak je geen zorgen als het gleed je geest. Er is nog steeds tijd te vinden voor een geweldig cadeau met onze handige aanbevelingen.

Terwijl je vrij om te bladeren Review Geek in het zoeken van specifieke aanbevelingen voor alles uit Spotify luidsprekers premium koffiezetapparaat op zoek naar het perfecte cadeau voor ol’ papa, we hebben afgerond tot op enkele geweldige suggesties met brede oproep om te gebruiken (en met net genoeg tijd om te sparen om te knijpen in gratis Prime Verzendkosten van Amazon).

Een Robuuste Bluetooth-Luidspreker

Een goede Bluetooth speaker kunt u uw muziek overal mee naartoe. Als, bijvoorbeeld, een achtertuin barbecue. We kozen de beste draagbare Bluetooth-sprekers die bestand is tegen de elementen voor elke prijs. Of uw prioriteit Is het verkrijgen van de beste geluidskwaliteit, of gewoon het maken van ervoor dat uw luidsprekers kan overleven een wasdroger, vindt u één voor de vader in uw leven hier.

Een eBook Reader

Zelfs als de vader in uw leven is ouderwets, je zou in staat zijn om hem te verkopen op een e-ink ebook reader. Amazon heeft bewezen met de Kindle, deze apparaten zijn net zo comfortabel te lezen van een papieren boek, terwijl nog steeds het inpakken van een bibliotheek is de moeite waard van de boeken in je tas. We afgerond tot de beste ebook readers voor ieder budget is hier.

Een Stok Vacuüm

Een stok vacuüm is niet zoals de omvangrijke rechtop vacuüm dat je gewend bent. Deze fantastische apparaten zijn lichtgewicht en kunnen de dagelijkse schoonmaak werk, zonder het gedoe van het trekken van de gigantische stofzuiger uit de kast. Denk aan een Kruimeldief op steroïden. Of, als je niet meer weet DustBusters, vraag je vader om hen uit te leggen nadat u hem kopen in één van onze aanbevelingen voor een stok stofzuigers.

Een Mechanisch Toetsenbord

Niets verslaat het comfort en bevredigend clichety-klak van een mechanisch toetsenbord. Als je vader besteedt veel tijd op de computer, hij zou deze stijl van het toetsenbord meer nostalgische dan de moderne chiclet-stijl die de meeste laptops en zelfs sommige desktop toetsenborden lijken te hebben. Vindt u onze aanbevelingen voor de beste mechanische toetsenborden hier.

Een Broodrooster Oven

Een broodrooster oven maakt het super gemakkelijk om te koken, kleine maaltijden, zonder al het gedoe van de behoefte aan een volledige keuken. We hebben afgerond tot op een verscheidenheid van broodrooster, dus of je wil gewoon iets goedkoper, of een high-end broodrooster oven met alle toeters en bellen, we hebben iets leuks voor je vader.

Een Trackball Muis

Trackball muizen kunnen niet worden erg populair, maar ze zijn echt goed voor iedereen die houdt van precisie en comfort wanneer ze de computer gebruiken. U wilt misschien vraag je pa die stijl geeft hij de voorkeur aan voordat u er een kopen, omdat een muis is een zeer persoonlijke gadget, maar we hebben een handige selectie kan hij kiezen uit hier.

Grillen Accessoires en Lawn Games

We gaan gewoon door te gaan en stel dat uw vader heeft al een grill en klaar voor gebruik in de zomer. Nog steeds, dat betekent niet dat u niet kunt vinden wat meer grillen toys voor hem om te gebruiken. We hebben alles uit de spiesjes op een hele Cuisinart grill kit om uit te kiezen hier. Als alternatief, als hij al alle metaforische speelgoed hij nodig heeft voor zijn grill, kan je deze werkelijke speelgoed, zodat het hele gezin kan hebben plezier tijdens het eten koken.

De Ideale Multitool

Als je niet kunt dragen een gereedschapskist met u, een multitool is een handig ding om te houden in je broekzak, dus u bent altijd voorbereid. Pick-up een van onze aanbevelingen en je vader zal altijd klaar om voor elke taak moet een schaar, een blikopener, of een tang. We verzamelden een grote razzia van geweldige volledige grootte multitools en een aantal handige (en meer budget-vriendelijk) – sleutelhanger-modellen.

Een Gietijzeren Koekepan

Een gietijzeren koekenpan is net zozeer een hobby als een kookinstrument, maar hoe meer tijd en moeite besteedt u kruiden, houden het schoon en onderhouden, het beter het voedsel dat je kunt koken met het zal worden. U kunt controleren onze round-up voor alles van een goedkope entry-level gietijzeren koekepan, voor een mooie, bijna professionele koekepan dat zou een chef-kok jaloers.

Een Goede Mechanische Potlood

Je zou niet denken dat veel geld uitgeven aan een schriftelijk stuk gereedschap, maar uw vader weet, dat een goede is de moeite waard de kosten. Op de off-kans dat hij niet al een favoriete mechanisch potlood, kunt u kijken op onze lijst van aanbevelingen hier.