Tripura TBSE 10e Madhyamik Resultaat 2018 Datum en Tijd: Resultaat worden verklaard vandaag

0
86

TBSE 10e Resultaat 2018: De examens werden afgenomen van 6 Maart tot 10 April.

Top Nieuws

  • Weten hoe je kunt blijven met de steeds veranderende Indische reisbranche

  • JW Marriott eindigt Chef Atul Kochhar de overeenkomst na de anti-Islam tweet

  • AAP dharna LIVE: Maart naar LG huis begint, voormalig minister van financiën Yashwant Sinha ook mee

TBSE 10e Madhyamik Resultaat 2018: Het resultaat van Klasse 10 Raad onderzoek zal worden verklaard door de Tripura Raad van bestuur van het Secundair Onderwijs (TBSE) vandaag, op 12 juni. Alle studenten die was verschenen voor dezelfde zult in staat zijn om hun respectievelijke scores op de officiële website — tripuraresults.nic.in, zodra het vrijkomt. De examens werden afgenomen van 6 Maart tot 10 April op ongeveer 51-centra in het hele land. In het geval als men niet in staat is om de bovenstaande genoemde website, als gevolg van zwaar verkeer, kan hij/zij ook controleren bij de andere partner websites zoals tripurainfo.com, tripurachronicle.in exametc.com, indiaresults.com, examresults.net, innovaindia.com, knowyourresults.com.

De resultaten zullen ook beschikbaar komen via SMS. De kandidaten moeten van het type TBSE12 dan spatie en typ vervolgens de roll-nummer in en stuur het naar 54242. Dit jaar, de vergadering verkiezing van Tripura beïnvloed de raad onderzoek. De examens van de Klasse 10 taal papieren, Bengali, Hindi en Mizo waren verschoven van 9 Maart tot en met 10. In 2017, heeft de Raad verklaard dat de resultaten op 6 juni voor van 23.000 studenten die zijn verschenen voor de examens.

TBSE 10e Madhyamik Resultaat 2018: Datum en Tijd

De Tripura Raad van bestuur van het Secundair Onderwijs (TBSE) laat de Madhyamil resultaat van vandaag, op 12 juni. Het resultaat verklaring de tijd is 9:30 uur.

Eerder heeft de raad verklaard dat de resultaten van klas 12 Wetenschap onderzoek op 22 Mei om 9 uur. In totaal 2803 studenten hebben goedgekeurd het examen met succes, die werden uitgevoerd van 8 Maart tot 11 April op verschillende locaties in het hele land.

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd