Shiv Sena hånskrattar på Maoistiska tomt till målet PM Modi, dubs det skrattretande’

0
87

Shiv Sena chief Uddhav Axelleden. (Snabb photo/Nirmal Harindran)

Relaterade Nyheter

  • Sharad Pawar politik farliga, stör samhällets harmoni, säger Shiv Sena

  • Mahrashtra: Shiv Sena uttrycker sitt missnöje över statligt bolag möten

  • Topp Maoistiska propagandist Abhay Devdas Nayak höll: Chhattisgarh Polisen

Den Shiv Sena på måndag dubbad som “skrattretande” den påstådda Maoistiska brev tyder på en Maoistiska tomt till mål Premiärminister Narendra Modi, säger konspiration verkar inte legitim och verkar som om den historien om en skräck film.

I anmärkningar spetsad med sarkasm, det sade med hög profil ledare borde vara förutsatt att utveckla trygghet oavsett lakhs av människor som dör i attacker från rebeller. Gör mot bakgrund av det påstådda hot av Maoisterna att statsministern och Maharashtra Chief Minister Devendra Fadnavis, sade det, “Vissa säger att en del av BJP anser Modi och Fadnavis som törnen och har gett en “supari’ (avtal) för att Naxalites för att eliminera dem. Men sådana uttalanden bör inte ges stor betydelse.”

Politik bör inte spelas över säkerheten av statsministern och chief minister. “De borde vara med tanke på säkerhet. Det är ok om lakhs av människor dö (i Naxalite attacker) men de ska leva,” den Sena quipped i en ledare i partiet språkrör ‘Saamana’. Ett brev som påstås tyder på att mörda Modi och Fadnavis har kommit i förgrunden, men det är förkastligt att problemet är att mjölkas för politiska ändamål, sägs det. Modi ‘ s säkerhet är lika stark som Mossad (Israels underrättelsetjänst) och det är praktiskt taget omöjligt för någon att tränga in i den, den Sena hävdade.

På samma sätt, Fadnavis har omvandlats statssekretariatet i en “fästning”, där en rörelse av vanliga människor har blivit svårt, det påstådda. “I sådana fall, den komplott för att mörda dem verkar mystisk och historien om en skräckfilm,” det till. Citera innehållet i den påstådda Maoistiska brev, Sena sade, “Modi har lyckats bilda regeringar i 15 länder. Om detta fortsätter, den organisation som kommer att vara i trubbel. Och därmed, Modi bör elimineras.”

“Allt detta avslöjades av polisen som verkar skrattretande”, sägs det. Å ena sidan, Naxalites planerar att skaffa M-4 gevär tillsammans med fyra lakh patroner och å andra sidan, lämna bakom mordet tomt som bevis. “Denna konspiration verkar inte legitima, är vad som sägs av experter,” Marathi publikation sagt.

Enligt polisen att söka efter den 1 januari Bhima-Koregaon kast våld i Pune distriktet, ett brev som beslagtagits från en person som gripits i samband med detta pratade om ultras funderar en “Rajiv Gandhi-typ incident” och tyder på att Modi bör inriktas under hans “road shows”.

NCP chief Sharad Pawar på måndagen sade BJP var att spela ett “hot brev kort” för att vinna sympati. Dock smäller Pawar för hans kommentarer, Fadnavis sade Rajya Sabha medlem som inte var förväntat att “böja sig ner till denna nivå”.

För alla de senaste Indien Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App