Rahul Gandhi attacker Modi över bonden protester, säger PM har tid bara för rika affärsmän

0
102

Kongressen I Usa Rahul Gandhi (Fil Foto)

Att lansera en ny attack mot Premiärminister Narendra Modi över hans tystnad om den pågående jordbrukarnas agitation, Kongress vd Rahul Gandhi anklagade Modi regering bara att hjälpa företagare. “Statsministern har aldrig betalat de jordbrukare som en rupie för deras arbete. Du kommer aldrig att se en bonde på hans kontor. Bönderna kommer att skrika och protestera, men han kommer att ha tid för de rika affärsmän,” Gandhi sa, ta itu med de nationella OBC konventionen i Delhi.

Man betonar att “Indien inte belöna personer som har den kompetens,” Gandhi sa, “Människor som faktiskt arbetar i Indien är bakom kulisserna. I vårt land, en person arbetar och den andra av förmånen. Medan en har talang, andra går iväg med kredit.”

Ta en utgrävning på flaggskeppsprojekt av BJP vilja Göra i Indien, Skicklighet Indien, Gandhi sa, “Modiji säger att landet är en förkortning av kompetens. Detta är inte sant. Sanningen är att din talang är inte att föras fram i ljuset.” Lägga till att många jordbrukare och arbetare finns inte att få några resultat för sina kunskaper, Gandhi sade att Kongressen kommer att öppna sina dörrar för människor från alla delar av samhället.

Den OBC-Konventionen, som hölls i Delhi på måndag

Han anklagade också BJP av att köra regeringen enligt önskemål från ett valt några ledare och RSS.” “Indien har blivit en slav för att få ledare av BJP och RSS. Alla, inklusive Riksdagsledamöter är rädd för att tala. De flesta av dem är inte tillåtna att tala. Och dem av oss som inte talar, BJP inte lyssna på. Endast RSS är hörda,” Gandhi sa att den förenade Oppositionen kommer att visa PM Modi och Amit Shah att landet kan bara köras av sitt folk.

Rahul Gandhi hävdade också att den oreglerade tillgångar i banker har gått upp till Rs av 1 000 crore. “Rs 2,5 lakh crore gavs till 15 industriledare. Men bonden fick ingenting…lånet undantag var för 15 personer, men inte för den jordbrukare som fortsätter att begå självmord… hans barn gråter,” Gandhi sa.

För alla de senaste Indien Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App

© DVS Online Media Services Pvt Ltd