Rahul Gandhi angrep Modi over bonde protester, sier PM har tid bare for rike forretningsmenn

0
182

Kongressen President Rahul Gandhi (Fil Bildet)

Å lansere et friskt angrep mot Statsminister Narendra Modi over hans taushet på den pågående bøndenes agitasjon, Kongressen og president Rahul Gandhi anklaget for Modi regjeringen for bare å hjelpe den videre. “Statsministeren har aldri betalt bøndene en rupi for sitt arbeid. Du vil aldri se en bonde på sitt kontor. Bøndene vil skrike og protest, men han vil ha tid for de rike forretningsmenn,” Gandhi sa: ta opp de nasjonale OBC-konvensjonen i Delhi.

Understreker at “India ikke belønne mennesker som har ferdigheter,” Gandhi sa: “Folk som faktisk jobber i India er bak kulissene. I vårt land, en person som fungerer og de andre får nytte. Mens man har talent, andre går unna med æren.”

Ta en graver på flaggskipet prosjekter av BJP som Gjør i India, Dyktighet India, Gandhi sa: “Modiji sier at landet er kort av ferdigheter. Dette er ikke sant. Sannheten er at talent ikke blir brakt frem i lyset.” Og legger til at mange bønder og arbeidere ikke får noen resultater for sine ferdigheter, Gandhi sa at Kongressen partiet vil åpne dørene for folk fra alle deler av samfunnet.

Den OBC-Konvensjonen ble holdt i Delhi mandag

Han har også anklaget BJP av å kjøre regjeringen i henhold til ønskene til en “valgt noen ledere og RSS.” “India har blitt en slave til å få ledere av BJP og RSS. Alle, inkludert MPs er redd for å snakke. De fleste av dem er ikke lov til å snakke. Og de av oss som ikke snakker, BJP ikke lytte til. Bare RSS er gitt å høre,” Gandhi sa, og legger til at de forente Opposisjonen vil vise PM Modi og Amit Shah at landet kan bare kjøres av sitt folk.

Rahul Gandhi hevdet også at misligholdte eiendeler banker har gått opp til Rs i 1 000 crore. “Rs 2.5 lakh crore ble gitt til 15 industriledere. Men bonden fikk ingenting…lånet waiver var for 15 personer, men ikke for bonden som fortsetter å begå selvmord… sine barn holde gråter,” Gandhi sa.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App

© DVS. Online Media Services Pvt Ltd