Overføre Filer fra Windows XP, Vista, 7 eller 8 og Windows-10 bruke Windows Enkel Overføring

0
374

Enten du planlegger å oppgradere din Windows XP, Vista, 7 eller 8-maskinen til Windows-10 eller kjøpe en ny PC med Windows 10 pre-installert, kan du bruke Windows Enkel Overføring til å kopiere alle filene og innstillingene fra den gamle maskinen eller en gammel versjon av Windows til din nye maskin som kjører Windows 10. I denne artikkelen, jeg vil lede deg gjennom trinnene for å konfigurere Windows Enkel Overføring.

Før vi kommer i gang, la meg avklare nøyaktig hva du kan overføre ved hjelp av Windows Enkel Overføring:

– Brukerkontoer

– Dokumenter

– Videoer

– Musikk

– Bilder

E – post

– Nettleser Favorties

Det vil ikke transfer over programmer. Du må installere alle programmer som du ønsker på din nye Windows-10 PC-en.

Windows Enkel Overføring på Windows-10

Før vi kom i gang, det er ett stort problem vi har avtale med. Microsoft har fjernet Windows Enkel Overføring fra Windows-10 og nå, tyder på noen tredjeparts program PCmover Express, som koster penger! Det er ingen måte jeg å betale noen penger bare for å overføre data fra én PC til en annen.

Heldigvis, det er en måte å komme rundt dette problemet. I utgangspunktet, Windows Enkel Overføring-programmet er allerede installert på Windows 7 og Windows 8. Hvis du bruker Windows XP eller Vista, kan du laste ned den riktige versjonen fra her:

Windows XP Enkel Overføring – https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=7349

Windows Vista Enkel Overføring – https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=14179

Nå, hvis du prøver å laste ned Vista-versjonen og kjøre den på Windows-10, det gir deg en feil. Imidlertid, hvis du har en Windows 7 64-bit-maskin, kan du kopiere over den mappen som inneholder Windows Enkel Overføring-programmet til en USB-pinne, og deretter kjøre den på Windows-10, og det fungerer helt fint.

Hvis du ikke har tilgang til en Windows 7 64-bit-maskin, jeg kopierte mappen og pakket den opp, som du kan laste ned fra her. Hvis du har 32-bit Windows 7, kan du kjøre den forhåndsinstallerte 32-biters versjon av Windows 7-maskin, men last ned 64-biters versjon på Windows-10. Det kan importere en 32-biters versjon av en Enkel Overføring-filen. Bare dekomprimere mappen og kjøre migwiz.exe.

Kjør VÅT på Gammel Datamaskin

For å komme i gang, må du åpne Windows Enkel Overføring på den gamle PC-en eller PC som kjører Windows XP, Vista, 7 eller 8. Vær oppmerksom på at hvis du gjør en oppgradering, og tenker på den gamle maskinen som den gamle versjonen av Windows, i dette tilfellet Windows XP, Vista eller 7.

Vær også oppmerksom på at hvis du oppgraderer fra Windows XP eller Vista, må du laste ned og installere Windows Enkel Overføring som det ikke kommer med programmet innebygd. Hvis du kjører Windows 7 eller 8, og det er allerede der, og du kan bare søke etter det. Det dataoverføre golfbane er over.

Merk at det står at det er for overføring fra XP eller Vista til Windows 7, men du kan bruke den til å overføre til Windows 8 også. I Windows 7, bare søk for Enkelt å kunne Overføre og du vil se det dukke opp:

For å starte, vil vi åpne for Enkel Overføring på den gamle maskinen, i mitt tilfelle Windows 7. Når du starter det, Velkommen dialog vil dukke opp og gi deg en oversikt over hvilke elementer du kan overføre:

Klikk Neste og deretter velger du metoden du vil bruke til å overføre mellom den gamle PC og Windows 8. Du kan velge fra en Kabel for Enkel Overføring, et Nettverkeller en ekstern harddisk eller USB-flash-enhet:

Hvis du oppgraderer en datamaskin til Windows-10, så kan du velge ekstern harddisk eller USB-flash-enhet etter at den gamle og den nye datamaskinen er faktisk den samme datamaskinen. Du vil, selvfølgelig, å ha en ekstern harddisk eller USB-flash-enhet for å gjøre dette.

Hvis du skal overføre mellom to datamaskiner, så det beste alternativet er en nettverkstilkobling siden du sannsynligvis har datamaskiner på det samme trådløse hjemmenettverk. Hvis du ikke har noe nettverk-oppsett hjemme, så kan du bruke en Kabel for Enkel Overføring, som er en spesiell kabel du trenger å kjøpe. Her er en liste fra Amazon:

http://www.amazon.com/Easy-Transfer-Cables/lm/R3G7LKPRYOEDL

I denne artikkelen vil jeg gå gjennom nettverket metoden fordi det er hva de fleste mennesker vil være med. Hvis du skal overføre til Windows-10, og velg deretter USB-metoden i stedet. Klikk på Et nettverk og velge om dette er den gamle eller den nye datamaskinen. I vårt tilfelle, vi starter med den gamle datamaskinen, så klikker du på Denne er min gamle datamaskin.

På den neste skjermen, vil du se noen instruksjoner og du vil se en nøkkel for Windows Enkel Overføring. Du må bruke denne nøkkelen på den nye datamaskinen.

Nå kan du gå til din nye Windows-maskinen og starte veiviseren for Windows Enkel Overføring. Du kan åpne den i Windows 8 ved å gå til Start-skjermen og deretter høyreklikke hvor som helst inntil du ser Alle programmer nederst til høyre. Deretter blar du til høyre og du vil se det i Windows-Systemet.

I Windows 10, må du enten laste ned Windows 7 64-bit VÅT i linken har jeg ovenfor, eller du kan gjøre det selv ved å gå til følgende mappe på din Windows 7-PC:

C:WindowsSystem32

Finn migwiz mappe og kopiere den til en USB-flash-enhet eller til skyen, etc. Men gjør du det, trenger du bare å kopiere hele mappen til Windows-10 PC-en, og dobbeltklikk deretter på migwiz.exe.

Nå følger du samme fremgangsmåte som ovenfor: klikk Neste i velkommen-vinduet velger du et nettverk for hvordan du vil overføre, og velg deretter Dette er min nye PC. På den neste skjermen, du har å fortelle Windows om du har installert Enkel Overføring eller hvis du kjører Windows 7, og i så fall er det allerede er installert.

I mitt tilfelle, jeg er overføring fra Windows 7, så jeg valgte Min gamle PC-er som kjører Windows 7 eller Windows 8. Klikk På Neste. Du vil få instruksjoner for å gå til din gamle PC, og få nøkkelen, som vi allerede gjorde. Klikk Neste på nytt.

Nå kan du gå videre og skrive i koden som du fikk fra din gamle pc, og klikk på Neste. Programmet vil laste ned oppdateringer til Enkel Overføring-programmet først:

Når den har gjort det, det vil skanne brukerkontoer på den gamle datamaskinen (som bare tar et par minutter) og fortelle deg nøyaktig hvor mange MBs verdt av data vil bli overført:

Du kan også klikke på Tilpass linken for å se nøyaktig hvor stor hver mappe vil bli, og du kan fjerne merket for bestemte mapper hvis du ikke ønsker å overføre alt som Musikk eller Videoer, etc. Hvis du klikker på Avansert linken her, vil du få Utforske en dialogboks der du kan merke av for og fjern markeringen for bestemte mapper under hver av de viktigste mapper.

Hvis du klikker på Avanserte Alternativer kan du endre hvordan kartlegging av brukerkontoer vil oppstå. Hvis navnene på regnskapet på begge datamaskinene er den samme, vil den automatisk koble dem, men du kan endre den her:

Det er ganske mye det. Klikk på Overføring , og filene og innstillingene vil bli overført over! Det viktigste her er App-Innstillinger, noe som er veldig nyttig hvis du har installert noen tunge programmer på datamaskinen som MS Office, tilpasset dem, og nå har til å installere dem på nytt på Windows-10. Hvis du overfører innstillinger ved hjelp av Enkle veiviseren for Overføring, kan du installere appen på Windows-10 og beholde alle de innstillinger og tilpasninger. Hvis du har noen spørsmål om overføringen prosessen, legge inn en kommentar her, og jeg skal prøve å hjelpe. Nyt!