Mount en ISO-Bilde i Windows 10

0
200

Det er en fantastisk ny funksjon i Windows-10 som har gjort livet enklere for noen av oss der ute: nå kan du montere ISO-bilder i Windows 10 uten ytterligere tredjeparts programvare! Jeg har spilt rundt med montering av ulike ISO-bilder, og så langt fungerer det bra. Faktisk, denne funksjonen har eksistert siden Windows 8, men siden de fleste mennesker ikke bry seg med Windows 8, de visste ikke om det.

 

Prosessen er svært enkel og rett fram, som jeg vil forklare nedenfor.

Mount ISO-Bilde i Windows 10 ved å høyreklikke

Den enkleste måten å montere en ISO mount er å bare høyreklikk på ISO-filen, og velg Fjellet.

Mount ISO-Bilde i Windows-10 med Explorer

Den andre måten å montere en ISO-avbildning er å gå til Windows Utforsker, og velg filen. Windows-10 vil oppdage at det er et ISO-bilde og vil vise en annen kategori i båndet grensesnitt kalt Disk-Image Verktøy. Under Behandle, klikk på Fjellet.

Det er om det! Når bildet har blitt montert, vil du se at den dukker opp som en ny stasjon i Datamaskinen Min.

Som standard er Windows-10 vil bare plukke den neste bokstaven er tilgjengelig når du monterer en ISO-bildet, men hvis du ønsker å endre stasjonsbokstaven du må høyreklikke på Min Datamaskin og gå til Administrer.

Deretter klikker du på Disk Management og høyre-klikker du på stasjonsbokstaven, og velg Endre stasjonsbokstav og-Baner.

Nå er det bare å velge den bokstaven som du vil bruke for den montert ISO-bildet.

Du kan montere flere ISO-bilder i Windows-10 på samme tid hvis du liker, og du kan også brenne ISO-bilder på Windows-10 uten noen ekstra programvare ved å klikke på Brenn – knappen i skjermbildet ovenfor. Du kan lese min andre post-hvis du ønsker å opprette en ISO-bildet. Nyt!