Lagre MS Office-Filer til Lokale PC-en i Stedet for OneDrive

0
259

I desktop-versjonen av Office og Office 365, hvis du er logget på med Microsoft-kontoen din, vil den prøve å lagre filen til din OneDrive kontoen som standard. Dette er en ny funksjon som startet tilbake i Office 2013 som tar sikte på å hjelpe deg å flytte dokumenter til skyen, slik at du kan få tilgang til dem fra hvor som helst, og slik at de er støttet opp på en sikrere måte.

Jeg tror dette er en flott funksjon, men jeg er egentlig ikke så glad for at Microsoft standarder lagring av alle filene til OneDrive! Jeg personlig ikke ønsker å lagre de fleste av mine dokumenter til skyen, og synes det er ganske irriterende å måtte holde å klikke på Denne PC-en for å lagre et Office-fil lokalt.

Heldigvis, det er en innstilling du kan endre slik at Office vil lagre filene lokalt som standard, og hvis du vil, kan du alltid manuelt lagre filen til din OneDrive konto. Her er hvordan du gjør det.

Lagre MS Office-Filer Lokalt

Første, åpne et Office-program, for eksempel Word. Deretter klikker du på Filen og klikk på Valg.

Nå kan du gå videre og klikk på Lagre i den venstre ruten, og deretter merke av i boksen som sier Lagre på Datamaskinen som standard.

Du kan også endre standard lokal fil sted hvis du liker i boksen under avmerkingsruten. Nå når du går for å lagre en fil, vil den lagre det lokalt heller enn til OneDrive konto.

Den fine tingen om Office er at når du gjør som du vil endre i Word, for eksempel, så er det automatisk endre standard lagringssted på alle de andre Office-programmer som Excel og PowerPoint, slik at du ikke trenger å endre hvis det for hvert enkelt program. Nyt!