Kathua geval: J-K SSP zorgt Pathankot hof dat getuigen zullen verschijnen voor het

0
82

Volgens de betaling blad, het slachtoffer werd gehouden in gevangenschap in een klein dorpje in de tempel in Kathua wijk waar ze bleef verdoofd en seksueel mishandeld voordat ze werd doodgeknuppeld tot de dood.

Gerelateerd Nieuws

  • Kathua verkrachting en moord: de Medische raad om te bepalen leeftijd van de verdachte beweert jeugdcriminaliteit

  • Kathua verkrachting en moord: SSP wordt weergegeven in Pathankot hof, zegt zal best te doen produceren getuigen

  • Kathua gangrape-moord: Getuigen niet geproduceerd, Pathankot de dagvaarding van de rechtbank van Criminaliteit Tak SSP

Een hoge ambtenaar van Jammu en Kasjmir Crime Branch op maandag verzekerd van de wijk en de sessies hof, het uitvoeren van de proef in de Kathua verkrachting en moord, dat de politie zou zorgen voor de aanwezigheid van vervolging getuigen tijdens de zitting, advocaten gezegd.

De rechtbank, die is begonnen met het opnemen van de verklaringen van getuigen in de zaak van de verkrachting en moord van een acht-jaar-oude meisje in Kathua wijk, vorige week ongenoegen geuit over het ontbreken van getuigen, ondanks de 17 dagvaarding wordt uitgegeven.

Senior Inspecteur van Politie, Misdaad Tak, Ramesh Kumar Jalla, die hoofd van het onderzoek, dat verscheen in de rechtbank al snel na de dag van de camera een procedure gestart en verzekerd Rechter Tajwinder Singh dat de politie zou zorgen voor de aanwezigheid van getuigen uit hier op.

Het hof had uitgegeven aanwijzingen voor de SSP ‘ s persoonlijke uitstraling.

De officier verzekerde de rechter dat alle getuigen zou afzetten in de hof en het opnemen van hun verklaringen op tijd in de toekomst, advocaat Aseem Sawhney vertelde verslaggevers bij de rechtbank brak voor de lunch.

Volgens andere advocaten en ambtenaren, een vervolging getuige vandaag begonnen met de reconstructie van de gehele scène van de misdaad voor de rechter en zijn verklaring werd opgenomen.

“Omdat het een in-camera proces, zullen we niet in staat zijn tot het bekendmaken van alles en zijn het beperken van onszelf. Wat kunnen we zeggen alleen dat de getuigen zijn verschenen en de procedures gaande zijn,” Sawhney, geflankeerd door andere leden van zijn team, gezegd.

Hij zei het openbaar ministerie had aangespannen hun bezwaren en een onderzoek aan de gang was op een toepassing verplaatst door de raadsman over een van de zeven verdachten – Parvesh Kumar alias Mannu – als een van de jeugdige.

Vorige week heeft de rechtbank, die de zaak op aanwijzingen van het Hooggerechtshof, had ingelijst beschuldiging van verkrachting en moord tegen zeven van de acht verdachten die de weg vrijmaakt voor het begin van het proces tegen hen.

De achtste verdachte in de brute verkrachting en moord van een acht-jaar-oude meisje op Kathua in januari van dit jaar is een jonge, terechtstaan in een jeugdrechtbank in Jammu en Kashmir. Zijn lot is nog te worden besloten na de Misdaad Tak bestreden zijn claim dat hij een minderjarige.

De verdachte tegen wie de kosten werden omlijst waren Sanji Ram, zijn zoon Vishal, bijzondere ambtenaren van politie Deepak Khajuria alias Deepu en Surinder Verma, Mannu, hoofd constable Tilak Raj, en sub-inspecteur Arvind Datta, de ambtenaren gezegd had.

Sanji Ram is de belangrijkste verdachte die beweerde te hebben uitgebroed de samenzwering met de andere beschuldigd te ontvoeren een meisje, een onderdeel van een zorgvuldig geplande strategie te verwijderen van de minderheid nomadische gemeenschap van het gebied, de Criminaliteit Tak kosten vel heeft beweerd.

De wijk en sessies hof heeft omlijst kosten onder de diverse onderdelen van de Ranbir Wetboek van Strafrecht (van toepassing in Jammu en Kashmir). Deze omvatten de Secties 120-B (criminele samenzwering), 302 (moord) en 376-D (groepsverkrachting).

Het hof had ook ingelijst kosten voor de vernietiging van het bewijs en de onder paragraaf 328 (het veroorzaken van pijn door vergiftiging met een intentie om te kwetsen) van het RPC.

Volgens de betaling blad, het slachtoffer werd gehouden in gevangenschap in een klein dorpje in de tempel in Kathua wijk waar ze bleef verdoofd en seksueel mishandeld voordat ze werd doodgeknuppeld tot de dood.

Op 23 januari, een week na het lichaam werd ontdekt, de regering overhandigde de zaak naar de misdaad tak, die vormden een Speciaal onderzoeksteam.

Het onderzoek in de zaak begon op 31 Mei met de zeven beschuldigd wordt geproduceerd voor de wijk en sessies rechter doen nadat het Hooggerechtshof overgedragen het geval van Jammu en Kasjmir naar Pathankot voor een eerlijk proces aanleiding van een pleidooi door de familie van het slachtoffer.

Tijdens het overzetten van het geval van Kathua naar Pathankot, op ongeveer 30 km afstand, de apex-hof gericht dag-tot-dag-in-de-camera-onderzoek in de zaak.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App