Hvordan å sette opp Gmail i Windows-10

0
421

Hvis du kjører Windows 10, du kan være glad for å vite at det er nå en enkel og elegant måte å vise Google-post, kontakter og kalender ved hjelp av innebygde store-apper heller enn å bruke Outlook.

Outlook er et flott e-postklient for bedriftens ansatte, men jeg er ikke en stor fan av det for min personlige e-post. Men før Windows-10, jeg hadde ikke noe annet alternativ enn å bruke Outlook eller å holde en fane åpen i Chrome hele tiden for min e-post.

Den nye e-Post, Kalender og Personer kan bli synkronisert med Gmail, Google Kalender og Google-kontakter, henholdsvis. Det beste for meg, imidlertid, er at apps se veldig glatt, og jeg faktisk liker å bruke dem. I denne artikkelen vil jeg vise deg hvordan du raskt og enkelt få din Google-konto, synkroniseres med Windows-10.

Oppsett Gmail i Windows 10 e-Post-Appen

For å komme i gang, la oss setup Mail-appen først. Det er bra om tre apper i Windows-10 er at de alle er integrert. Når du har lagt til Google-kontoen din til en app, vil det automatisk bli lagt til de to andre apper også. I tillegg, hver app har koblinger til andre programmer i sidebaren, så det er super enkelt å veksle mellom apper.

For å åpne E-postprogrammet, klikker du bare på Start og skriv i e-Post. Den øverste resultatet bør være e – Post Pålitelige Microsoft Store-app.

Mail-appen er delt inn i tre seksjoner: på venstre sidepanel hvor du vil se listen over e-postkontoer og mapper, midten er der en kort beskrivelse av all epost i mappen vises, og den høyre ruten vil vise hele individuelle e-post.

Klikk på Kontoer i venstre sidepanel, og klikk deretter på Legg til konto i det høyre panelet som vises. En popup-dialogboksen vises der du kan velge din e-tjenesteleverandøren.

Du kan legge til et Outlook.com konto, Exchange-konto, Yahoo e-post, iCloud e-post eller noen andre POP-eller IMAP-aktivert e-postkonto. I vårt tilfelle, vil vi velge Google. Gå videre og legge inn dine Google-brukernavn og passord, og klikk Tillat for å la Windows tilgang til e-post, kalendere og kontakter.

Hvis alt gikk bra, du skal få en vellykket melding om at kontoen har blitt lagt til i Windows.

Alle e-post fra Gmail-innboksen skal nå dukke opp i Mail-appen. Du vil legge merke til at standard e-Post-appen bare viser deg Innboks – mappe, og det er det.

Så hva om du har en hel haug av Gmail-etiketter? Vel, gå videre og klikk på Mer linken og det vil laste opp alle resten av Gmail-etiketter, som er i utgangspunktet mapper i e-Post-appen. Men panelet forsvinner når du klikker på det, så hvis du trenger tilgang til flere etiketter hele tiden, det er en god idé å høyreklikk og velg Legg til i Favoritter. Disse etikettene vil nå dukke opp under Innboks-mappen og kan være tilgjengelig hele tiden.

Som standard E-postprogrammet laster først ned e-post fra de siste 3 månedene. Dersom du ønsker å endre det, må du gå inn i innstillinger. Hvis venstre sidebar ikke allerede er utvidet, kan du utvide den ved å klikke på de tre horisontale linjer øverst til venstre. Deretter, klikk på gear-ikonet nederst til høyre i sidepanelet.

Helt til høyre, en slide-in-panelet vises der du kan justere forskjellige innstillinger for e-Post-appen. På toppen, og du ønsker å klikke på Administrer kontoer.

Neste, klikk på e-postkontoen du vil justere innstillingene for. I vårt tilfelle, det er for Gmail-kontoen.

Klikk på kontoen og det vises en dialogboks der du kan endre navnet på e-postkontoen din, kan du slette den eller endre postboks synkronisere innstillinger.

Du klikker dette alternativet vil legge til Gmail-synkronisering innstillinger-dialogboksen. Her kan du velge når ny e-post skal være lastet ned og om du vil laste ned hele meldingen og Internett-bilder.

Nedenfor at du kan endre hvor ofte du skal synkronisere kontakter og kalendere, og hvor langt tilbake du vil laste ned e-post fra. Den eneste andre alternativet siste 3 måneder er Helst, som vil laste ned alle e-uavhengig av dato.

Til slutt, du kan slå av e-post, kalender eller kontakter enkeltvis hvis du vil. Det er verdt å merke seg at du kan justere disse innstillingene på nøyaktig samme måte i Kalender-og Kontakter-apper også.

Synkronisering med Google Kalender og Personer

Nå som du har din e-Post-appen oppsett i Windows 10, alt du trenger å gjøre er å åpne Kalender og Personer for å se Google kalender og Google-kontakter.

Som standard, alle kalendere som skal kontrolleres, men du utvide ut Gmail og manuelt velge eller oppheve valget av kalenderne du vil vise. Nå åpner Personer-appen og du vil se den ser veldig lik de to andre apps. Microsoft gjorde en god jobb med å gjøre dem alle har samme utseende og følelse.

Det er alt det er til å synkronisere Google-post, kontakter og kalenderen med Windows-10. Det er så langt vært en hyggelig opplevelse og forhåpentligvis Microsoft holder oppdatering av apper for å gjøre dem bedre. Nyt!