Het overzetten van Bestanden van Windows XP, Vista, 7 of 8 naar Windows-10 met behulp van Windows Easy Transfer

0
188

Of u van plan bent om te upgraden van uw Windows XP, Vista, 7 of 8 van de machine naar Windows 10 of kopen van een nieuwe PC met Windows 10 vooraf is geïnstalleerd, kunt u Windows Easy Transfer gebruiken om een kopie van al uw bestanden en instellingen van uw oude machine of een oude versie van Windows op uw nieuwe computer met Windows 10. In dit artikel, ik zal het u door de stappen voor het configureren van Windows Easy Transfer.

Voordat we beginnen, laat het me verduidelijken precies wat u kunt overdragen met behulp van Windows Easy Transfer:

– Gebruikersaccounts

– Documenten

– Video ‘ s

– Muziek

– Foto ‘ s

– E-mail

– Browser Favorties

Het zal niet de overdracht via de programma ‘ s. U hoeft te installeren programma ‘ s die u wilt op uw nieuwe Windows-10-PC.

Windows Easy Transfer op Windows 10

Voordat we beginnen, er is één groot probleem dat we te maken hebben met. Microsoft is verwijderd Windows Easy Transfer vanuit Windows 10 en nu doet een aantal derde-partij-programma PCmover Express, dat kost geld! Er is geen manier waarop ik ben het betalen van geld alleen maar om gegevens overzetten van de ene PC naar de andere.

Gelukkig is er een manier om rond dit probleem. Kortom, de Windows Easy Transfer-programma is al geïnstalleerd op Windows 7 en Windows 8. Als u Windows XP of Vista gebruikt, kunt u het downloaden van de juiste versie is hier te vinden:

Windows XP Easy Transfer – https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=7349

Windows Vista Easy Transfer – https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=14179

Nu, als u probeert te downloaden van de Vista-versie en uitvoeren op Windows 10, het geeft je een fout. Echter, als u een Windows 7 64-bits machine, kunt u de kopieer de map waarin de Windows Easy Transfer-programma op een USB-stick en vervolgens uitvoeren op Windows-10 en het werkt prima.

Als u geen toegang hebt tot een Windows 7 64-bits machine, ik gekopieerd van de map en rits omhoog, die u kunt downloaden vanaf hier. Als u de 32-bits versie van Windows 7, het uitvoeren van de vooraf geïnstalleerde 32-bits versie van het Windows 7-machine, maar het downloaden van de 64-bits versie van Windows 10. Het kunnen importeren van een 32-bits versie van een Easy Transfer-bestand. Gewoon uitpakken in de map en run migwiz.exe.

Voer NAT op Oude Computer

Om te beginnen, opent u Windows Easy Transfer op uw oude PC of de PC met Windows XP, Vista, 7 of 8. Merk op dat als u het uitvoeren van een upgrade, denk aan de oude machine als de oude versie van Windows, in dit geval Windows XP, Vista of 7.

Houd er ook rekening mee dat als u een upgrade uitvoert van Windows XP of Vista gebruikt, moet u downloaden en installeren van Windows Easy Transfer als het komt niet met het programma ingebouwd. Als u Windows 7 of 8, het is er al en je kunt gewoon zoeken. De download links zijn boven.

Merk op dat het zegt dat het is voor het overzetten van XP of Vista naar Windows 7, maar u kunt het gebruiken om te worden overgebracht naar Windows 8 ook. In Windows 7, gewoon zoeken naar Easy Transfer en je zult het zien:

Om te beginnen openen we Easy Transfer op de oude machine, in mijn geval Windows 7. Zodra u het programma start, wordt het dialoogvenster Welkom wordt in een pop-up en geven u een overzicht van welke items u kunt overdragen is:

Klik op Volgende en kies de methode die je wilt gebruiken om tussen de oude PC en Windows 8. U kunt kiezen uit Easy Transfer-Kabel, een Netwerkof een externe harde schijf of USB-flashstation:

Als u een upgrade uitvoert op een computer met Windows 10, dan kunt u kiezen voor een externe harde schijf of USB-flash-schijf, aangezien de oude en de nieuwe computer is eigenlijk dezelfde computer. U zult, natuurlijk, een externe schijf of USB-flashstation in om dit te doen.

Als u bestanden overbrengt tussen twee computers, dan is de beste optie is een netwerk verbinding, aangezien u waarschijnlijk hebben de computers op het draadloze thuisnetwerk. Als u geen netwerk setup thuis, dan kunt u gebruik maken van een Easy Transfer-Kabel is een speciale kabel die je moet kopen. Hier is een lijst van Amazon:

http://www.amazon.com/Easy-Transfer-Cables/lm/R3G7LKPRYOEDL

In dit artikel, ga ik via het netwerk methode, omdat dat is wat de meeste mensen zal worden gebruikt. Als u overstapt naar Windows 10, kies vervolgens de USB-methode in plaats daarvan. Klik op Een netwerk en of deze is de oude of de nieuwe computer. In ons geval, we beginnen met de oude computer, dus klik op Dit is mijn oude computer.

Op het volgende scherm zie je een aantal instructies, en u zult zien dat een Windows Easy Transfer-sleutel. U moet gebruik deze sleutel op de nieuwe computer.

Ga nu naar de nieuwe Windows-machine en start de wizard Windows Easy Transfer. U kunt het openen in Windows 8 door te gaan naar het startscherm en vervolgens op de rechtermuisknop te klikken tot je Alle apps op de bodem juiste. Ga naar rechts en je zult zien dat het onder Windows Systeem.

In Windows 10, moet u het downloaden van de Windows 7 64-bit NAT in de link die ik hierboven hebben of u kunt dit zelf doen door te gaan naar de volgende map op uw PC met Windows 7:

C:WindowsSystem32

Vind de migwiz map en kopieer deze naar een USB-flash-schijf of naar de cloud, enz. Maar je doet het, kopieer die map naar uw Windows-10 PC en dubbelklik vervolgens op migwiz.exe.

Nu volgt u dezelfde stappen als hierboven: klik op Volgende in het welkomstscherm, kies een netwerk voor hoe u wilt doorverbinden en kies Dit is mijn nieuwe PC. Op het volgende scherm kunt u uw besturingssysteem te vertellen of u Easy Transfer geïnstalleerd of als u Windows 7 gebruikt, in welk geval het is al geïnstalleerd.

In mijn geval, ik ben het overzetten van Windows 7, dus ik koos voor Mijn oude PC met Windows 7 of Windows 8. Klik Op Volgende. Je krijgt de instructies te gaan naar uw oude PC en pak de sleutel, die we al deden. Klik nogmaals op Volgende.

Nu ga je gang en typ in de sleutel die u kreeg van uw oude computer en klik op Volgende. Het programma downloadt eventuele updates van de Easy Transfer-programma:

Zodra hij dat gedaan heeft, zal het scannen van de gebruiker-accounts op de oude computer (die een paar minuten duurt) en u precies vertellen hoeveel Mb ‘ s waard zijn de gegevens zullen worden overgedragen:

U kunt klikken op het Aanpassen link om precies te zien hoe groot elke map worden en u kunt het vinkje specifieke mappen als u niet wilt dat de overdracht van alles, zoals Muziek of Video ‘ s, enz. Als u klikt op de link Advanced hier krijgt u een Verkenner-venster waarin u kunt controleren en schakel specifieke mappen onder elk van de belangrijkste mappen.

Als u klik op Geavanceerde Opties, die u kunt wijzigen hoe de toewijzing van de gebruiker-accounts zullen optreden. Als de namen van de accounts op beide computers hetzelfde is, zal het automatisch koppelen, maar u kunt ook:

Dat is vrij veel. Klik op Transfer en uw bestanden en instellingen worden overgedragen! Het belangrijkste hier is de App Instellingen, die is erg handig als u de installatie van een aantal zware programma ‘ s op uw computer, zoals MS Office, op maat gemaakte ze, en nu moeten ze opnieuw te installeren op Windows-10. Als u de overdracht van de instellingen met behulp van de wizard Easy Transfer kunt u de app te installeren in Windows 10 en behouden van al die instellingen en aanpassingen. Als u vragen hebt over de overdracht, post hier een reactie en ik zal je proberen te helpen. Genieten!