Delhi møte: Eier av Chattarpur våningshuset bestilt

0
172

Rettsmedisinske eksperter på gård, søndag. (Express Bilde av Anand Mohan J)

Relaterte Nyheter

  • Politiet prøvde å rope på forbipasserende som vitner, men de nektet, sier Inspektør som ledet Chhattarpur møte

  • Uttar Pradesh: Constable dør i møte

  • Fire militante ble drept i to møter i Jammu og Kashmir

Timer etter fire påståtte kriminelle ble drept i sør-Delhi er Chattarpur, Delhi Politiet har bestilt eier av en gård i området. Ifølge politiet, en av Delhis mest ettersøkte menn, Rajesh Bharti, som besøkes våningshuset. Bharti var blant mennene drept i møte.

DCP (sør) Romil Baaniya sa at de har registrert en FIR under IPC deler 302 (mord), 307 (forsøk på å myrde), 186 (trenerer offentlig tjenestemann i å utføre offentlige funksjoner), 353 (overgrep eller kriminelle styrke til å avskrekke offentlig tjenestemann fra å utføre sin plikt), 332 (frivillig forårsaker skade for å avskrekke offentlig tjenestemann fra sin plikt) basert på en uttalelse av en Spesiell Celle offiser. “Vi har også lagt til IPC § 212 (der lovbryteren) mot eieren. Raid er på å fakke ham,” DCP sa.

Politiet kilder hevdet eieren, en real-estate forretningsmann, gjort avtaler i omstridte eiendommen tilfeller, og var i kontakt med gjengen til vise sin overlegenhet i området. “Vi besøkte våningshuset og funnet to våpen en rifle og en land-laget pistol. Vi bekrefter juridiske dokumenter og har spilt inn uttalelser av vaktene ved våningshuset. De sa Bharti og hans medarbeidere som brukes til å besøke huset,” sa en høytstående offiser.

Politiet er også sondering rollen Bharti er gjengen i forbindelse med angrepet på ortopedisk kirurg Dr Hans Nagar i April. I mellomtiden, Delhi Politiet søndag sendte en rapport i forbindelse med hendelsen til NHRC, district magistrat og sub-divisjon lagmannen.

Rettsmedisinske eksperter fra Rohini også besøkte åstedet for å løfte bevis. Mens eksperter var på stedet lørdag, og politiet sa det plutselig endring i været “stanset sin virksomhet”. “Vi hadde samlet en bulk av bevisene på lørdag. Vi kom tilbake i dag så dette er en stor sak for oss. Vi har ikke sett slike en skuddveksling i Delhi i den siste tiden… det er viktig at vi samler inn og dokumentere alle bevis,” sa en forensic expert.

For to timer, fem-medlem FSL team feide gulvet med beina og stakk kjepper gjennom busker som grenser til lokaler — før en av dem fant en tom kassett. “Det er vanskelig å få øye på blekkpatroner på grunn av sin farge,” sa en ekspert.

Skadet politiet på bedringens

De åtte skadet Delhi Politiet Spesialtilbud på hoteller i Celle personell — sju innlagt ved AIIMS Traumer Sentrum og en på Fortis Vasant Kunj Sykehus — er på bedringens. Mens AIIMS tjenestemenn nektet å kommentere, en Fortis talsmann sa: “han hadde et brudd i sin venstre hånd, og en kule som sitter fast i høyre håndledd. Kulene ble fjernet og pasienten er fint.”

For alle de nyeste Delhi Nyheter, last ned Indian Express App