De economisch zwakkere delen van alle kasten moeten krijgen quota: Om Prakash Rajbhar

0
103

“Er zijn armen in elke kaste… Een onderzoek moet worden gedaan en reservering moet worden gegeven aan de armen van elke kaste op basis van hun economische status,” zei Om Prakash Rajbhar.

Gerelateerd Nieuws

  • TOT minister van O P Rajbhar ziet ‘drama’ in de BJP wetgevers aandringen CM Yogi voor ontwikkeling werkt

  • Verkrachters’ handen worden afgehakt als we aan de macht komen, zegt Rajbhar zoon

  • BJP zal de release van ‘brahmastra’ voor 2019 Lok Sabha polls om tegen de SP-BSP: TOT Minister Rajbhar

Uttar Pradesh minister en Suheldev Bhartiya Samaj Party (SBSP) chief Om Prakash Rajbhar op zondag opgeroepen tot een klasse gebaseerd op een reservering voor de armen te kunnen profiteren, ongeacht kaste. “Er zijn armen in elke kaste… Een onderzoek moet worden gedaan en reservering moet worden gegeven aan de armen van elke kaste op basis van hun economische status,” Rajbhar zei tijdens een openbare bijeenkomst in het oosten van Uttar Pradesh is Kushinagar wijk.

Rajbhar zei hij rug reservering binnen reservering voor de achterwaartse lessen om ervoor te zorgen dat hun zonen en dochters ook inspecteurs, de inspecteurs, bedienden en tehsildars. Hij stelde de 27 procent reservering voor achterwaartse klassen worden verdeeld in drie categorieën: achterwaarts, meer naar achteren, en de meest achterwaarts. Rajbhar zei de rijke treiterden de armen, zelfs als zij de macht te geven aan hen. Hij vroeg de mensen terug te nemen en de macht van de rijken.

Rajhbar aangehaald drank verbod in bepaalde plek in Mathura en toegevoegd zou hij campagne voor een verbod op alcohol in het hele land. Hij zei zelfs de accijnzen afdeling moet worden gesloten, terwijl de vraag aan de vrouwen om hem te vergezellen voor de drank campagne en verzamelen zich in Lucknow. Rajhbar waarschuwde zijn publiek dat al degenen die zijn “gestolen” het publiek zou willen stemmen nu 2019 verkiezing is om de hoek.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App