Bøndenes protester i Gujarat et politisk stunt av Opposisjonen, sier Vijay Rupani

0
332

Gujarat CM Vijay Rupani. Express bilde av Javed Raja

Relaterte Nyheter

  • Chintan Shivir begynner: Forbered 10-punkts plan for å ta be beslutninger, Vijay Rupani forteller Maps

  • Union Minister Mansukh Mandaviya benekter rykter, sier Vijay Rupani vil bo så Gujarat CM

  • Gujarat BJP MLA ønsker profesjonell skatt for å være avskaffet, skriver til govt

Gujarat Chief Minister Vijay Rupani har påstått at bøndenes agitasjon som vitne i staten var en “politisk stunt” i opposisjonen, og oppfordret utøvere ikke å bli villedet.

Staten tar alltid vare på bønder, betaler oppmerksomhet til deres problemer og stadig gjør for å løse sine problemer, sa han.

Rupani talte under et program organisert av en nasjonal nyhetskanal på Rajkot på søndag kveld. Regjeringene i Sentrum og i Gujarat er klar til å løse problemer møtt av bønder. Derfor, denne gangen staten har kjøpt landbruk produserer verdt Rs 5 crore på minimum støtte pris, sa han.

“Protestene av bønder i Gujarat er et politisk stunt av opposisjonen bare fordi valget ville bli holdt neste år,” Rupani sa, uten å navngi noen av partene. “Opposisjonen husker bøndenes problemer bare når valget er i nærheten, men bøndene i Gujarat ville ikke bli villedet av opposisjonspartiene,” sa han.

Kongressen hadde på søndag gjennomført en statewide protest hvor deres arbeidere kastet landbruksprodukter og melk på veiene. Senere måtte politiet anholdt flere Kongressen arbeidere. Rupani sa staten regjeringen har lagt vekt på “null toleranse for korrupsjon’ metodikk for arbeidet i sine avdelinger, og for å styrke sin anti-pode vingen. “Derfor er det mange korrupte offentlige ansatte ble tatt imot bestikkelser nylig i staten,” sa han.

Å utrydde korrupsjon, statlige myndigheter har begynt å gi tillatelser online, innen 24 timer, for byggverk i Gujarat, chief minister sa. Nå statlige myndigheter er også i ferd med å implementere online godkjenning for (konvertering av jordbruksareal) non-agricultural hensikt, sa han.

Senere, chief minister også avduket vekst på Ahir samfunnet kriger Devayat Bodar i nærheten av Mavdi chawk området.

I henhold til ballader og bardic litteratur fra Saurashtra regionen Gujarat, Bodar, som levde mellom 900 E.KR og 1025 AD, var kjent for sitt mot, offer og kjærlighet til sitt fedreland. Han hadde ofret sin egen sønn for Ra Naghavan,så arving til tronen av Junagadh.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App