Fix Zwart of Blank Scherm en Flash-Video ‘ s Niet Afspelen

0
119

Bent u het krijgen van een blank of zwart scherm tijdens het afspelen van YouTube video ‘ s of flash-inhoud in Mac OS X? Op zoek naar een oplossing online, ik heb heel erg een paar stappen, maar niemand oplossing leek op te lossen in het lege video-player fouten. Echter, bij het doen van een beetje extra problemen oplossen, vond ik een tijdelijke oplossing, die gebruik maakt van een paar eenvoudige stappen.

Het probleem met video-of flash-games niet werken in andere browsers zoals Safari, Firefox of Google Chrome op Mac OS X voornamelijk draait om een combinatie van instellingen en de compatibiliteit met Adobe Flash Player, de software die het mogelijk maakt deze web-based video ‘ s te spelen. Met behulp van de volgende stappen uitvoert, moet u in staat om flash-video ‘ s en games werken op een Mac-computer.

Merk op dat YouTube echt niet gebruiken flash niet meer, zodat niemand echt moet hebben van dit probleem meer. Echter, er zijn vele andere sites die nog steeds vertrouwen op flash, dus de stappen hieronder kan helpen bij het oplossen van problemen op die sites.

1. Verwijderen en opnieuw Installeren Adobe Flash Player (zorg ervoor dat u de laatste versie te installeren)

Dit kan de correctie het flash-video-probleem en het kan niet, maar het is de moeite waard een schot. Start door te springen naar de officiële website van Adobe en het downloaden van de flash Player uninstaller voor OS X. Start de uninstaller en gewoon Flash Player verwijderen van je Mac en start de computer opnieuw op.

Zodra uw computer opstart een back-up en u bent ingelogd, gaat u naar Adobe.com download de laatste versie van Flash Player. Opnieuw installeren en controleren om te zien of YouTube video ‘ s werken.

2. Inschakelen van Flash in Chrome/Safari

In Chrome, klik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek en klik op Instellingen. Scroll naar beneden en klik op Geavanceerd om het uit te breiden. Onder Privacy & Beveiliging, klik op Instellingen voor Inhoud.

Scroll naar beneden te Knipperen en schakelt de regelaar zo in, dat het zegt dat Eerst Vragen (aanbevolen).

Als u al geïnstalleerd Flash in Safari, maar het is nog steeds niet werkt, moet u wellicht om de plugin eerst. Om dit te doen, open Safari en klik op Safari in de top en klik op Voorkeuren.

Klik op de Websites tabblad en moet er een sectie met de naam plug-ins op de onderzijde van het linkerdeelvenster. Zorg ervoor dat Adobe Flash Player is ingeschakeld. Als het daar niet staat vermeld, zorg ervoor om te gaan naar de Adobe-Flash-website en download de nieuwste versie van Flash eerste.

Standaard, je moet om het te activeren op een site per-site basis. U kan de lijst zien van sites of het is ingeschakeld en op de bodem, kunt u kiezen of Flash zal worden ingeschakeld of uitgeschakeld voor alle andere websites.

3. Reset Safari, Firefox, Chrome en Cache Wissen

Als Flash Player is nog steeds niet goed werkt, wilt u misschien probeer het wissen van het cachegeheugen van uw browser, het afsluiten van de browser en start opnieuw op. Sommige mensen hebben gemeld dat video ‘ s naar behoren werken na het wissen van het cachegeheugen.

In Chrome kunt u klik op de drie puntjes, daarna klikt u op Tools en kies ‘browsegegevens Wissen’. Zorg ervoor om te controleren in de Cache opgeslagen beelden en bestanden en klik op de Wissen knop.

4. Javascript inschakelen en Uitschakelen van Pop-up Blocker

Veel van Flash inhoud vereist Javascript, dus als u een extensie dat is het blokkeren van Javascript wordt uitgevoerd, moet u deze uitschakelen. U zult ook moeten gaan in de browser-instellingen en zorg ervoor dat Javascript is ingeschakeld.

U kunt ook proberen het uitschakelen van de pop-up blocker voor de desbetreffende site u problemen op. Het is niet een goed idee voor het uitschakelen van de pop-up blocker helemaal als het zal maken uw computer minder veilig.

5. Het uitschakelen van Flash-hardwareversnelling.

Terwijl op het scherm van de lege YouTube-video die is niet correct werkt, rechts-klik op het gebied waar de video zou normaal gesproken weergegeven om het contextmenu van Flash Player. Selecteer de Instellingen – optie in het menu. Deselecteer de optie hardwareversnelling Inschakelen en klik op de Sluit knop.

Als u niet het zien van de met de rechtermuisknop op inhoud menu, ga dan naar deze Adobe help-pagina en klik met de rechtermuisknop op het Flash logo. Als u niet ziet het Flash logo, dat betekent dat Flash niet correct is geïnstalleerd.

Het afsluiten van de browser volledig, start opnieuw op en test de Flash-inhoud weer te zien als het speelt.

6. Check HTML 5 YouTube-Instellingen

YouTube biedt nu ondersteuning voor HTML 5 volledig en zo lang als u een redelijk recente versie van uw browser, alle functies volledig ondersteund wordt.

Als je naar deze URL https://www.youtube.com/html5 ziet u een vinkje voor de verschillende HTML 5 functies. Als er iets niet is aangevinkt hier, betekent dit dat uw browser is erg oud en moet worden bijgewerkt.

Hopelijk, dit bericht zal u helpen bij het oplossen van problemen met lege video-spelers en niet-werkende Flash-applicaties in OS X. Als u nog andere problemen oplossen aanbevelingen, voel je vrij een reactie achter te laten. Genieten!