Att köpa en Amazon Fire Surfplatta? Köpa Kid ‘ s Edition (Även om Det Inte för ett Barn)

0
188

Din iPad är ett utmärkt verktyg för att vara produktiv när du är ute och omkring. Tangentbordet på skärmen bara inte kan jämföras med ett fysiskt tangentbord, men—oavsett om du skriver e-post eller genom att fylla i din att-göra-lista, fysiska nycklar som gör det så mycket snabbare. Här är våra översta plockningar för Bluetooth tangentbord.

Att köpa en Amazon Fire Surfplatta? Köpa Kid ‘ s Edition (Även om Det Inte för ett Barn)
av Cameron Summerson den 11: e juni 2018

Om du är i marknaden för en ny Brand Tablett, det finns många goda skäl för att överväga att köpa en Kids Edition tablet—även om det är för ditt vuxit upp själv.

De 6 Bästa Katt Sängar För Din Katt Vän
av Caroline Stewart den 8 juni 2018

Medan det är ganska svårt att hindra katter från att klättra på dina möbler, vad du kan göra är att ge dem en plats att sova på, sträcka, scratch och lounge. Vi har sammanställt några toppskiktet katt sängar så att du enkelt kan hitta en perfekt match för din kinkig vän.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Att köpa en Amazon Fire Surfplatta? Köpa Kid ‘ s Edition (Även om Det Inte för ett Barn)

Cameron Summerson | @summerson | juni 11, 2018June 10, 2018

Om du är i marknaden för en ny Brand Tablett, det finns många goda skäl för att överväga att köpa en Kids Edition tablet—även om det är för ditt vuxit upp själv.

Medan Fire HD Tabletter har redan ett mycket bang for the buck, detta understryks med Barnen Edition tabletter, eftersom de erbjuder allt som gör den “vanliga” versioner så bra tillsammans med en handfull andra mördare förmåner. Låt oss ta en närmare titt på detaljerna och bryta denna sak av dollar.

Innan vi kommer in på detaljerna, men det är viktigt att påpeka att det finns två olika storlekar för barn tablet: en åtta tums modell (Fire HD 8 Barn) och sju tums-modellen (Fire HD 7 Barn). Det finns också en Fire HD 10, men det behöver inte komma i en Kids Edition-variant.

För detta stycke, men vi kommer att fokusera på Fire HD 8. Det är mitten grund av Brand HD-utbud, och det är den större av de två Barnen Utgåvor. För det mesta, men samma regler och matte kommer fortfarande att gälla—HD 7 kan bara vara lite mer överkomligt överlag.

Att bryta Ned Kostnaden: Hur Det Verkligen Jämför

Fire HD 8 levereras med fyra grundläggande att köpa alternativ: 16GB och 32GB, och med eller utan specialerbjudanden. Det sistnämnda är i stort sett annonser om att Amazon visar på låsskärmen (och andra platser) för att kompensera för de kostnader av tabletten. Fire HD 8 Barn Edition, dock endast finns i en variant: 32GB utan specialerbjudanden.

Nu, för siffrorna. Standard HD 8 med Speciella Erbjudanden och endast 16 gb lagringsutrymme är sek 80. Det är ett bra pris för en hel del av tablett.

Men låt oss se hur det jämför när du matchar de specifikationer. För Fire HD 8 med 32 gb lagringsutrymme och utan Speciella Erbjudanden, du tittar på $115. Däremot Fire HD 8 Barn Edition är $120. Det är en fem dollar skillnad.

Och för att extra fem räkningar, får du en massa extra grejer.

Här är Allt Som Kommer med Fire HD 8 Barn Edition

Eftersom HD 8 Barn Edition är designad med, ja, barn i åtanke, en hel del av sina extra funktioner är barn-centrerad. Men det betyder inte att de alla är, och att det inte betyder inte att det inte också är bra för ett barn.

Första off, det är värt att nämna att oavsett vilken version du köper, det är samma tablett. Chassit är samma sak, skärmen är densamma, det övergripande utseendet och känslan av enheten är exakt samma—Kids Edition bara fartyg med en ganska robust skum fall att hålla den säker.

Och det i sig är den främsta fördelen att du får med Fire HD Barn: stötfångare fall. Om du vill lägga till det till en befintlig Fire HD, det skulle ställa dig tillbaka $30. Trettio! Nu ska vi föreslår inte att du, en respektabel vuxen, bära runt på en tablet med ett barn stötfångaren på det. Men det är en $30 värde som endast lägger till $5 till ett värde av kostnaden över den andra tabletten. Om detta var den enda anledning till att köpa Kids Edition, skulle det vara värt det. Vidare, om du bara använder surfplattan i hemmet för att titta på Netflix i sängen och långben runt, ingår skum bumper case är ett perfekt fodral för att skydda din tablett när du nicka bort och släppa den under en Netflix bender.

Men sanningen är, det är bara början av det.

Fire HD Kids Edition tabletter också komma med ett år för Fritid Obegränsad, vilket är i princip ett speciellt sammanställd katalog av pedagogiska böcker, filmer, spel och liknande. Normalt skulle du betala $83 för Prime medlemmar och $120 för icke-Prime abonnenter. Så det är en enorma besparingar rätt—naturligtvis, det är verkligen bara fördelar om du planerar att dela din tablett med en liten en.

Det är verkligen ett område där Fire HD Barnen är det bästa även om du inte har för avsikt att dela med barn: den garanti. Alla Fire HD Kids Edition tabletterna kommer med en två-år, inga frågor ersättning politik. Vad det egentligen betyder är att om surfplattan blir bruten, Amazon kommer krok du upp med en ny—utan frågor. Du bryter det, byt ut det.

Om du skulle prova att lägga en garanti som här i efterhand, skulle du tittar på $18. Som tar tabletten från $114 till $132 om du bara lägga till garantin. Som ensam gör Fire HD Kids Edition ett bättre köp.

Så, bara på kul, låt oss lägga allt detta tillsammans. Låt oss säga att du köper 32GB Fire HD utan Särskilda Erbjudanden—som $115. Om du sedan lägga till stötfångaren fall, det är en annan $30. Faktor i ett år för Fritid Obegränsad för Statsrådets ledamot pris på $83 och SquareTrade 2-års Garanti för $18, och du tittar på en grand total of…$246.

Med Fire HD Kids Edition, får du allt som för $120. Det är mindre än halva priset! Om du letar efter en för att dela med en liten en, det är utan tvekan den vägen att gå. Men ärligt talat, även om du bara funderar på att köpa till dig själv—Kids Edition fortfarande kommer ut på topp tack vare att två år i ersättning.

Köp på Amazon