Synkronisere Alle Windows-Mappen med Google Drive, OneDrive og Dropbox

0
251

Som i dag, jeg har en nettsky-konto på Amazon Drive, Google Drive, Microsoft OneDrive, iCloud Drive og Dropbox. Jeg stort sett bruker Dropbox totalt sett, men jeg bruker også Amazon-Stasjon på min Kindle Brann, OneDrive på Windows-10 og Google Drive for mine bilder og videoer. Ett problem som jeg alltid har hatt er at jeg ønsker å synkronisere mapper med disse tjenestene, men jeg liker ikke det faktum at jeg har til å kopiere eller flytte alle filene til deres spesielle container mapper.

I stedet, jeg ønsket en måte å være i stand til å holde mine mapper i mine Dokumenter eller hvor jeg hadde dem og likevel få dem til å synkronisere med skytjenester. Jeg har lært at den beste måten å gjøre dette på er å bruke symbolske lenker i Windows. En symbolsk link er litt som å lage en snarvei til en mappe, men det er mer permanent, og fungerer som en separat mappe, selv om det ikke er.

I denne artikkelen, jeg vil lede deg gjennom trinnene for å opprette symbolske lenker, slik at du kan synkronisere hvilken som helst mappe på datamaskinen din med cloud-tjenesten uten å flytte det. Vær oppmerksom på at Google har et eget program kalt Backup og Synkronisere som lar deg velge hvilken som helst mappe(e) på datamaskinen for å sikkerhetskopiere til Google Drive, som jeg vil forklare nedenfor.

Synkronisere Mapper i Dropbox, og OneDrive

Før jeg kommer inn i fremgangsmåten for OneDrive, ønsket jeg å nevne at de nå har et alternativ som heter Autolagrede som lar deg flytte innholdet på Skrivebordet, Mine Dokumenter og Bilder mapper til OneDrive uten å måtte gjøre noe på din del. I utgangspunktet, de peker den lokale mapper til OneDrive mapper for å gjøre det sømløs.

Imidlertid, det er bare for de tre mapper. Hvis du har en mappe som er lagret et annet sted, må du enten flytte den til OneDrive mappe eller opprette en symbolsk kobling. For å få dette gjort for Dropbox eller OneDrive, jeg har laget et eksempel for å veilede deg gjennom prosessen. Som du kan se nedenfor, har jeg min OneDrive mappe på venstre og en mappe som heter OneDrive Test inne C:Test.

Så jeg ønsker å synkronisere OneDrive Test mappe til min OneDrive konto mappen uten å flytte det. For å gjøre dette, må du åpne en hevet ledetekst og skriv inn følgende kommando:

mklink /J “C:UsersAseemOneDrivePersonal” “C:TestOneDrive Test”

Så la meg forklare hva vi gjør her. Vi skal lage en symbolsk lenke (symlink) ved hjelp av mklink kommando. Det tar to parametre: den første er beliggenhet på den symbolske lenken som du ønsker å lage, og den andre er kilden katalogen. Som du kan se, jeg trenger ikke å opprette Personlig mappe i OneDrive mappe, mklink kommandoen vil gjøre det for meg. Du kan også bruke navnet du vil bruke for mappen.

Så jeg forteller Windows for å lage en symbolsk link-mappen i OneDrive mappe som heter Personlig at det er faktisk bare peker til C:TestOneDrive Test – mappen. Etter at forbindelsen er opprettet, vil du se den Personlige mappen innsiden av OneDrive mappe:

Hvis du åpner denne mappen, vil veien vis som om det er lagret i OneDrivePersonlig, når det faktisk er lagret i mappen Test. Så nå kan du legge til filer i mappen fra enten beliggenhet, og begge vil ha samme innhold, siden det er faktisk en mappe, ikke to. Det er det!

OneDrive og Dropbox støtte både symbolsk lenke mapper og vil synkronisere alt opp til skyen som vist nedenfor:

Synkronisere Mapper til Google Drive

For Google Drive, begynn med å laste ned Sikkerhetskopiering og Synkronisering programvare som er nevnt ovenfor. Når du begynner installasjonen, vil du få følgende skjermbilde for trinn 2:

Som standard, vil det velge Skrivebordet, Dokumenter og Bilder, men du kan klikke på for å Velge Mappen og velg en mappe du vil. Du kan også klikke på Endre – lenken til backup bare bilder og videoer, eller legge til filtyper som du ikke ønsker å synkronisere.

I trinn 3, kan du velge hvilke mapper du vil synkronisere ned til din lokale PC. Det jeg vanligvis gjør er bare fjern avmerkingen for Synkroniser Min Kjøring til denne datamaskinen, siden jeg bare bruke den som en backup for PC-en min.

Så der har du det! Nå kan du synkronisere hvilken som helst mappe på datamaskinen din med sky-tjeneste. Enten du er nødt til å lage en symbolsk lenke, eller det kan være en funksjon der du kan velge mapper som du ønsker å synkronisere. Hvis du har noen spørsmål eller problemer, legge inn en kommentar her, og jeg skal prøve å hjelpe. Nyt!