Miniatyrbilder Vises Ikke i Windows 8/10 Explorer?

0
245

Jeg har installert Windows 8 på min hjemme-pc som et par uker tilbake, og så langt har egentlig ikke hatt noen problemer. Imidlertid, en merkelig ting som jeg la merke til var at når jeg skulle vise en katalog som inneholder bildene eller videoene, jeg ville bare se standard for denne filtypen snarere enn et miniatyrbilde av filer. Dette skjer også på installasjoner av Windows-10 også.

Så hvis jeg har navigert til mine Bilder-biblioteket i Windows 8/10, ville jeg få bilde-ikonet for hvert bilde:

Og hvis jeg sett en katalog full av videoer i Windows 8/10, jeg ville få det samme, bare med standard video-ikonet:

Dette begynte å bli veldig irriterende, og jeg skjønte at det var med å gjøre denne siden den gang jeg installerte Windows 8/10 på PC-en. Jeg er ikke sikker på hvorfor det er satt til dette synet i stedet for miniatyrbilder som det er i Windows 7, men hvis du ønsker miniatyrbildene tilbake i Windows Utforsker, her er hvordan å gjøre det.

Første, åpne Windows Utforsker, klikk på Vis, og klikk deretter på Alternativer og Endre mappe-og søkealternativer.

Neste, klikk på Vis fanen og fjern merkingen i boksen som sier vis Alltid ikoner, aldri miniatyrbilder.

Når du får kvitt det sjekket alternativet, bør du nå få miniatyrbilder av alle dine bilder, videoer og til og med dokumenter.

Det er et annet sted som du kan justere innstillingen for å vise ikoner eller miniatyrbilder i Windows Explorer. Første høyreklikk på Datamaskin på skrivebordet og velg Egenskaper. Deretter klikker du på Avanserte systeminnstillinger på venstre side.

Dette vil åpne opp Systemet Egenskaper – dialogboksen. Her må du klikke på Avansert – fanen, og klikk deretter på Innstillinger under Ytelse.

Til slutt, sørg for at Vise miniatyrbilder i stedet for ikoner er sjekket.

Med disse to innstillingene, bør du nå være å se miniatyrbilder for bilder, videoer, dokumenter og andre filtyper i Explorer på Windows 8/10. Hvis du likevel får bare ikoner, post en kommentar her, og jeg skal prøve å hjelpe. Nyt!