Manish Tewari vergelijkt Pranab Mukherjee is veranderd RSS afbeelding om Nazi-propaganda

0
91

Een veranderd beeld van Pranab Mukherjee het dragen van een zwarte RSS-cap en het geven van een RSS-stijl groet is gegaan virale op social media platforms. (Bestand)

De voormalige president Pranab Mukherjee is het adres voor RSS-swayamsevaks in Nagpur bleef reacties uitlokken zelfs twee dagen later. Het congres leider Manish Tewari op zaterdag vergeleek de voormalige president is veranderd beeld geven van een RSS-stijl groet aan Nazi-propaganda.

Een dag na Tewari vroeg Mukherjee om uit te leggen waarom hij ervoor koos om naar de RSS-hoofdkwartier en het leveren van “homilie op het nationalisme” ondanks waarschuwen jonge Congresleden willen hem tegen de Sangh, het Congres leider zei de Hindutva organisatie zou de beelden te gebruiken in de toekomst als niet vandaag.

“Een foto zegt meer dan duizend woorden en als de Nazi propaganda Minister Joseph Goebbels beroemde grapte ‘u spreekt een leugen duizend keer het wordt de waarheid’. Die gefotoshopte beelden van Mukherjee zijn voor het nageslacht. Niet voor vandaag,” Tewari getweet.

LEES | Twee toespraken, een spektakel

Een veranderd beeld van Pranab Mukherjee het dragen van een zwarte RSS-cap en het geven van een RSS-stijl groet is gegaan virale op sociale media platforms, die heeft geleid tot de kosten en tegen de kosten stroomt dik en snel tussen de Hindutva lichaam en het Congres.

Het congres leider en Mukherjee, de dochter Sharmistha, die had uitte haar teleurstelling over haar vader ‘ s bezoek aan RSS-hoofdkwartier, zei dat ze had gevreesd en waarschuwde de oud-Voorzitter dat zij gebruik zou maken van zijn beelden. “Zelfs niet een paar uur verstreken, maar BJP/RSS vuile trucs dept aan het werk is in volle gang!,” Sharmistha had getweet.

LEES | Pranab Mukherjee op RSS-huis is een belangrijke gebeurtenis in de geschiedenis: LK Advani

Reageren op de kritiek over de keurige foto van Mukherjee, RSS zei dat het lag aan de hand van een aantal polariserende politieke krachten. In de verklaring, RSS sarkaryavah-president manmohan Vaidya zei deze krachten in eerste instantie probeerde te maken van een oppositie te maken Mukherjee zich te onthouden van het bijwonen van het evenement. “En nu deze gefrustreerd krachten aan het doen zijn alle vuile trucs in diskrediet te brengen RSS. We afkeuren en veroordelen krachtig dergelijke vuile trucs door deze verdeeldheid politieke krachten aan het opzettelijk zwartmaken RSS,” zei hij.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd