FIFA World Cup In 2018: Marokko einde warming-ups op een positieve noot

Marokko beat Slowakije op maandag en trok met Oekraïne vorige week in de andere twee warm-up games. (Bron: Reuters)

Gerelateerd Nieuws

• Mohamed Salah vergadering met de Tsjetsjeense leider roept rode vlaggen

• Rusland hoopt roer de FIFA World Cup 2018 drukte met muzikale lepels

• FIFA World Cup In 2018: Twee Britse scheidsrechters om te reizen van ENGELAND naar Rusland op de fiets

Younes Belhanda en Hakim Ziyech scoorde in de eerste helft om ervoor te zorgen Marokko bleef goed in vorm en klaar voor hun World Cup de voorbereidingen voor het opbouwen van vertrouwen 3-1 weg overwinning op Estland in een vriendelijke international op zaterdag.

Belhanda scoorde na 11 minuten en in nederland geboren Ziyech toegevoegd een boete zeven minuten voor de pauze.

Vervanging Youssef Nl-Nesyri toegevoegd een derde met 15 minuten te gaan, maar Estland trok men terug door Ats Purje.

Marokko beat Slowakije op maandag en trok met Oekraïne vorige week in de andere twee warm-up games. Ze voldoen aan Iran in hun Groep B opener in St Petersburg op vrijdag voor ook Portugal en Spanje.