3 Top Apps voor het Gebruik van Instagram op Je PC

0
108

Instagram heeft het zo moeilijk om toegang te krijgen tot de meerderheid van hun functies buiten hun mobiele app. Wanneer u onderweg bent, is dit geen probleem, maar het kan lastig zijn wanneer je zit thuis op uw computer.

Gelukkig zijn er een aantal externe bureaublad-apps, die beter kunnen worden voor het gebruik van Instagram op je PC dan de standaard desktop-website.

In deze lijst nemen we een kijkje bij de drie beste desktop-apps beschikbaar en uit te leggen wat hun positieven en negatieven. Alle downloads zijn gescand met VirusTotal en zorg ervoor dat ze malware/spyware vrij.

Ook, zorg ervoor dat de kassa mijn post over hoe om te bladeren en te zoeken in Instagram met behulp van de desktop website. Dat bericht wordt ook uitgelegd hoe u download hoge resolutie foto ‘ s van Instagram.

Gramblr

Gramblr is een gratis Instagram-client die haken recht in de Instagram API. U kunt downloaden van Gramblr Gramblr.com

Deze app kan een handige manier voor het uploaden van nieuwe foto ‘s en video’ s rechtstreeks vanaf uw desktop, maar het is ook zeer krachtig voor het kweken van uw volgeling te tellen en betrokkenheid dankzij een aantal verschillende hulpmiddelen.

We hebben een kijkje genomen bij enkele van de grootste redenen waarom Gramblr is een van de beste desktop PC-clients voor Instagram hieronder.

Met Het Uploaden Van Hulpmiddelen

Een van de meest krachtige dingen over Gramblr is de ingebouwde uploaden van hulpmiddelen. Met deze, bent u in staat om foto ‘s en video’ s rechtstreeks naar Instagram.

Voordat u op de knop uploaden, u kunt gaan door middel van een aantal stappen om een touch-up van uw foto. Deze stappen zijn vergelijkbaar met wat je zou vinden op de Instagram app. Dit omvat het toevoegen van een verscheidenheid van Instagram filters en een selectie van Gramblr exclusieve filters.

Je krijgt ook veel fijnere controle over hoe uw afbeelding eruit ziet dankzij de controles voor focus, verzadiging, belichting en scherpte. Het kan zeer eenvoudig toe te voegen een frisse kijk op een afbeelding of brengen het leven van een foto die anders zou saai zijn.

Nadat u hebt bewerkt uw foto, kan u toevoegen een bijschrift toevoegen een locatie, zijn de hashtags, en klik vervolgens op boeken. Interessant, krijgt u de optie voor het toevoegen van 60 likes van echte gebruikers direct op je afbeelding. Meer zal worden uitgelegd op deze hieronder.

Schema Berichten

Er zijn veel Instagram post planners op het internet, maar bijna alle van hen is eigenlijk niet het automatiseren van het postproces. In plaats daarvan, ze duwen de foto en bijschrift aan uw telefoon op een bepaald moment en je bent dan gedwongen om handmatig te uploaden.

Dit is te wijten aan een aantal beperkingen Instagram heeft gemaakt om te stoppen met de gebruikers van het automatiseren van berichten met third-party tools. Gelukkig, dit is niet het geval met Gramblr.

Met Gramblr, is de opdrachtgever in wezen haken recht in de Instagram API om afbeeldingen te uploaden op uw rekening. Dit betekent dat zolang de Gramblr opdrachtgever is, alle geplande posts die u hebt ingesteld op automatisch geplaatst op de geplande tijd.

Auto Willen Groeien Volger Graaf

Omdat Gramblr de oplossing, het heeft ook een aantal andere automation tools die nuttig kan zijn voor het kweken van uw Instagram-account. Een dergelijke tool is een auto als functie. Met deze, bent u in staat om automatisch de foto ‘ s op Instagram om de aandacht te trekken van nieuwe gebruikers.

U kunt kiezen voor foto ‘ s met specifieke hashtags, zodat je je altijd richten tot een specifieke doelgroep. Na dat, kunt u op ‘auto’ en zolang de Gramblr client is geopend, wordt je profiel automatisch als nieuwe berichten.

Boost Berichten Graag

Ook bent u in staat om te stimuleren dat elke post die je maakt met Gramblr. Je krijgt 60 gratis houdt en regelmatig ontvang gratis credits die kan worden besteed aan meer likes. U kunt ook betalen voor munten te krijgen houdt.

Gramblr beweert dat deze likes zijn van echte gebruikers. Alle Gramblr gebruikers kunnen winnen van munten door de wens die in de ‘munten’ wachtrij. Door de wens een andere foto van de gebruiker, krijgt u 5 munten, en kunt u op uw eigen foto met 10 munten.

Mogelijke Problemen

Gramblr is een grote Instagram-client, maar het komt niet zonder problemen. Ten eerste, de klant krijgt zelden ondersteuning of updates en de ontwikkelaar is zeer moeilijk te krijgen zijn.

Ten tweede, de functies die Gramblr maakt gebruik van zijn technisch tegen Instagram de voorwaarden van de dienst, maar omdat Gramblr gaat recht door Instagram API, de auto zoals, post-planner en als boost-functie zitten in een grijs gebied.

Er is enige bezorgdheid over de vraag of het gebruik van Gramblr marketing tools te veel kunnen beperkingen op uw account of verbod van het geheel, dus het is iets om te overwegen alvorens het te gebruiken.

Een ander nadeel met Gramblr dat je het niet mag gebruiken voor het toevoegen van Verhalen of melding van gebruikers.

Windows Store-Instagram-App

Windows 10 heeft nu een Instagram app die geeft je veel van de functies die de mobiele applicatie geeft je. Het is gratis te downloaden en zeer lichtgewicht. U kunt deze downloaden door naar de Microsoft Store op uw PC.

Omdat het gekoppeld is in Windows 10, meldingen zal een pop-up op uw scherm en worden verzonden direct naar uw action center.

Op het oppervlak, de Windows Store Instagram app lijkt erg op de mobiele versie.

Hieronder geven we een overzicht van de Windows Store Instagram-app en hoe het zich verhoudt tot de desktop website.

Algemene Indeling

De algemene lay-out voor de Windows Store Instagram app is parallel aan de mobiele app. Aan de bovenkant heeft u toegang tot de opties voor het vernieuwen van, de toegang tot uw directe berichten, en het uploaden van foto ‘s en video’ s naar uw verhaal.

Hieronder de verhalen worden tentoongesteld. Je hebt dan een taakbalk aan de onderkant om toegang te krijgen tot uw startpagina, zoeken Instagram, bekijk de recente likes, en het bekijken van uw profiel.

Het Toevoegen Van Foto ‘S En Video’ S

Een van de belangrijkste redenen waarom de Windows Store app is beter dan de desktop website is de inbegrepen optie voor het toevoegen van foto ‘s en video’ s. Wanneer u naar de desktop website, je bent niet in staat om het uploaden van nieuwe berichten.

Met de Instagram-app op Windows, kunt u eenvoudig toevoegen van een nieuw bericht door rechts te klikken op het app-pictogram in de taakbalk en te klikken op Nieuw Bericht.

Als je een camera hebt, kunt u een foto of video hebt, of je kunt op de Camera Roll drop-down pijl aan de bovenkant om te bladeren foto ‘ s opgeslagen op uw PC.

Mogelijke Problemen

Voor het grootste deel, de Windows Instagram app is alles wat je ooit nodig hebt. De enige zorg is dat de app soms erg traag. Pagina ‘ s duren langer om te laden dan ze zou doen als ze te openen op je mobiel.

Inloggen kan ook een pijn. Soms, je zult worstelen om te krijgen van het verleden van de login-scherm – het is gewoon kraampjes na het invoeren van uw wachtwoord. Wanneer u niet in, u vindt de ervaring om een traktatie, voor het grootste deel.

Ramme

Ramme is een lichtgewicht desktop app die tekens die je in een ervaring die is vrijwel identiek aan de Instagram iOS-applicatie. U kunt downloaden van Ramme github.com.

Er zijn een aantal redenen waarom Ramme opvalt in vergelijking met de desktop-versie. Ten eerste, alle functionaliteit van de mobiele app aanwezig is en waar u precies verwacht. Dat omvat het uploaden van foto ‘ s, verhalen, en direct messages.

Hieronder geven we een kijkje bij enkele van de belangrijkste punten het vermelden waard met Ramme.

Goed Geoptimaliseerd en Lichtgewicht

Met Ramme, moet je gewoon het .exe-bestand van de GitHub pagina en u bent goed om te gaan. Er is geen noodzaak om te gaan door middel van een installateur of ga naar de Windows store, zoals je doet met Gramblr of de Windows Store app. Dit maakt het gemakkelijk voor het opslaan van Ramme op een USB-stick of download het tijdelijk te gebruiken op een gedeelde computer.

Ramme is zeer licht en soepel loopt, en je zult zelden over eventuele problemen met de prestaties.

Het is ook mogelijk om het formaat van de Ramme venster op uw bureaublad en alles wat er op het scherm hiermee vullen de grootte van het venster zonder enige haperingen.

Het uploaden van de Beelden is Gemakkelijker

Het uploaden op de Windows Store app is een beetje vreemd en het uploaden van beelden op de desktop website is niet mogelijk.

Met Ramme, uploaden maakt gebruik van hetzelfde proces zien op de mobiele app. U klikt gewoon op de ‘+’ icoon aan de onderkant en ga via de Windows Verkenner om te zoeken naar een foto of video om te uploaden.

Mogelijke Problemen

We hebben niet veel slechts te zeggen over Ramme, zo lang als u tevreden bent aan te melden via een app die niet officieel bekrachtigd of gemaakt door Instagram.

Dat rondt onze blik op de top 3 apps voor het gebruik van Instagram op je PC. Welke desktop-app vind je het meest van deze drie? Als je een andere app, laat een reactie hieronder en laat het ons weten. Genieten!