3 beste Apps for å Bruke Instagram på Din PC

0
188

Instagram har gjort det så vanskelig å få tilgang til de fleste av sine funksjoner utenfor deres mobile app. Når du er ute og farter, er dette ikke et problem, men det kan være upraktisk når du sitter hjemme på din datamaskin.

Heldigvis, det er en rekke tredjeparts-apper som kan være bedre for å bruke Instagram på din PC enn standard desktop nettsted.

I denne listen, vil vi ta en titt på tre beste desktop apps er tilgjengelig og forklare hva deres positive og negative. Alle nedlastinger som ble skannet med VirusTotal å sørge for at de er malware/spyware gratis.

Sørg også for å checkout mitt innlegg på hvordan du kan bla og søke Instagram ved å bruke desktop nettsted. Innlegget viser deg også hvordan du kan laste ned høyoppløselige bilder fra Instagram.

Gramblr

Gramblr er en gratis Instagram-klient som kroker rett inn i Instagram-API. Du kan laste ned fra Gramblr Gramblr.com

Dette programmet kan være en nyttig måte å laste opp nye bilder og videoer direkte fra skrivebordet, men det er også veldig kraftig for voksende tilhenger telle og engasjement takket være en rekke forskjellige verktøy.

Vi har tatt en titt på noen av de største grunnene til at Gramblr er en av de beste desktop PC-klienter for Instagram nedenfor.

Opplasting Verktøy

En av de mest kraftfulle ting om Gramblr er den innebygde opplasting verktøy. Med disse, er du i stand til å laste opp bilder og videoer direkte til Instagram.

Før du klikker på last opp-knappen, du kan gå gjennom en rekke trinn for å ta opp bildet ditt. Disse trinnene er i likhet med hva du ville finne på Instagram-appen. Dette omfatter å legge til et utvalg av Instagram-filtrene og et utvalg av Gramblr eksklusive filtre.

Du får også langt bedre kontroll over hvordan bildet ser ut, takket være styrer for fokus, metning, lysstyrke og skarphet. Det kan være utrolig enkelt å legge til et friskt utseende til et bilde eller gi liv til et bilde som ellers ville være kjedelig.

Etter at du har redigert bildet, kan du legge til en bildetekst, legge til et sted, inkluderer hashtags, og klikk deretter på post. Det er interessant at du får muligheten til å legge til 60 liker fra reelle brukere umiddelbart til bildet ditt. Flere vil bli forklart om dette nedenfor.

Planen Innlegg

Det er mange Instagram post planleggere på internett, men nesten alle av dem ikke egentlig er automatisere innlegg prosessen. I stedet, de presse foto og bildetekst til telefonen på et visst punkt, og du er da nødt til å manuelt laste det opp.

Dette er på grunn av noen restriksjoner Instagram har gjort for å stoppe brukere fra å automatisere innlegg med tredjeparts verktøy. Heldigvis, dette er ikke tilfelle med Gramblr.

Med Gramblr, klienten i hovedsak kroker rett inn i Instagram-API til å legge bilder på dine vegne. Dette betyr at så lenge Gramblr klienten er opp, alle planlagte innlegg du har satt vil automatisk bli lagt ut på det tidspunktet.

Auto Liker Å Vokse Tilhenger Telle

På grunn av Gramblr er løsningen, det har også en rekke andre automatisering verktøy som kan være nyttig for å vokse din Instagram-konto. Et slikt verktøy er en automatisk som funksjon. Med dette, du er i stand til å automatisk som bilder på Instagram for å fange oppmerksomheten til nye brukere.

Du kan velge bilder med spesifikke hashtags, slik at du alltid er rettet mot en bestemt målgruppe. Etter det, kan du trykke på ‘auto-liker’ og så lenge Gramblr klienten er åpen, blir profilen din automatisk liker nye innlegg.

Boost Innlegg Med Liker

Du er også i stand til å øke hvert innlegg du gjøre med Gramblr. Du får 60 gratis liker og regelmessig få gratis mynter som kan bli brukt på flere likes. Du kan også betale for mynter for å få liker.

Gramblr hevder at disse liker er fra reelle brukere. Alle Gramblr brukere kan få mynter ved å like de i ‘tjene mynter’ køen. Ved å like en annen brukers foto, får du 5 mynter, og du kan legge til en som er på ditt eget bilde for 10 mynter.

Potensielle Problemer

Gramblr er en stor Instagram-klient, men den kommer ikke uten problemer. For det første, klienten sjelden får støtte eller oppdateringer og utbygger er svært vanskelig å få tak i.

For det andre, den har som Gramblr bruker er teknisk sett mot Instagram vilkårene for tjenesten, men fordi Gramblr går rett gjennom Instagram API, auto liker, post scheduler, og som boost-funksjonen sitte i en gråsone.

Det er noen bekymring over om du bruker Gramblr markedsføring verktøy for mye kan legge begrensninger på din konto eller forby det helt, så det er noe å vurdere før du bruker det.

En annen ulempe med Gramblr er at du kan bruke den til å legge ut Historier eller melding til brukere.

Windows Store Instagram-Appen

Windows-10 nå har en Instagram-app som gir deg mange av de funksjoner som den mobile applikasjonen gir deg. Det er gratis å laste ned, og det er veldig lett. Du kan laste den ned ved å gå til Microsoft Store på din PC.

Fordi det er knyttet til Windows-10, meldingene vil sprette opp på skjermen din og bli sendt rett til din action center.

På overflaten, Windows Store Instagram-appen ser veldig lik den mobile versjonen.

Nedenfor har vi gitt en oversikt over Windows Store Instagram-appen og hvordan det er sammenlignet med det eksisterende nettstedet.

Generelle Layout

Det generelle oppsettet for Windows Store Instagram-appen er parallell til den mobile appen. På toppen, har du tilgang til alternativene for forfriskende, få tilgang til dine direkte meldinger, og laster opp bilder og videoer til din historie.

Nedenfor at historiene er vist frem. Du har da en oppgavelinjen nederst på siden for å få tilgang til din hjemmeside, søk Instagram, vise nylige liker, og se profilen din.

Å Legge Til Bilder Og Videoer

En av de viktigste grunnene til at Windows Store-app er bedre enn det eksisterende nettstedet er omfattet alternativet for å legge til bilder og videoer. Når du besøker desktop nettsted, du er ikke i stand til å laste opp nye innlegg.

Med Instagram-appen på Windows, kan du enkelt legge til en ny post ved å høyreklikke på programikonet i oppgavelinjen og klikke Nye Innlegg.

Hvis du har et kamera, kan du ta et bilde eller en video med det, eller du kan klikke på Kameraet Roll slippe pil ned øverst for å bla gjennom fotografier som er lagret på PC-en.

Potensielle Problemer

For det meste, Windows Instagram app er alt du noensinne ville trenge. Den eneste bekymring er at appen kan noen ganger være ganske treg. Sidene ta lengre tid å laste inn enn de ville da få tilgang til dem på din mobil.

Logging i kan også være en smerte. Noen ganger, vil du slite med å komme forbi login-skjermen – det bare boder etter angi ditt passord på nytt. Når du blir med, finner du opplever å være en godbit, for det meste.

Ramme

Ramme er en lett-skrivebordsprogrammet som melder deg inn i en opplevelse som er praktisk talt identisk med Instagram iOS-app. Du kan laste ned Ramme fra github.com.

Det finnes en rekke grunner til hvorfor Ramme skiller seg ut i forhold til pc-versjonen. For det første, all funksjonalitet fra mobile app-er til stede, og akkurat der du forventer den skal være. Det omfatter opplasting av bilder, historier og direkte meldinger.

Nedenfor har vi gitt en titt på noen av de viktigste punktene verdt å nevne med Ramme.

Godt Optimalisert og Lett

Med Ramme, du bare trenger den .exe-fil fra GitHub side, og du er godt å gå. Det er ikke nødvendig å gå gjennom en installasjon, eller gå til Windows store som du gjør med Gramblr eller Windows Store-app. Dette gjør det enkelt å lagre Ramme på en USB-pinne eller laste den ned til å bruke midlertidig på en delt datamaskin.

Ramme er veldig lett og går greit også, og du vil sjelden komme over noen ytelsesproblemer.

Det er også mulig å endre størrelse på Ramme vinduet på skrivebordet og alt som er på skjermen justerer å fylle vindu størrelse uten hikke.

Opplasting av Bilder er Enklere

Opplastingen prosessen på Windows Store-appen er litt merkelig og laste opp bilder på skrivebordet nettstedet er ikke mulig i det hele tatt.

Med Ramme, opplasting bruker den samme prosessen sett på den mobile appen. Du bare å klikke på ‘+’ ikonet nederst og deretter bla gjennom Windows File Explorer for å finne et bilde eller en video du vil laste opp.

Potensielle Problemer

Vi har ikke mye dårlig å si om Ramme, så lenge du er glad for å logge på via en app som ikke er offisielt godkjent eller som er opprettet av Instagram.

Som oppsummerer våre titt på de beste 3-apper for å bruke Instagram på din PC. Som desktop app liker du mest mulig ut av disse tre? Hvis du bruker en annen app, kan du legge igjen en kommentar nedenfor for å la oss vite hvilken. Nyt!