3 bästa program för att Använda Instagram på Din PC

0
137

Instagram har gjort det så svårt att komma åt de flesta av sina funktioner utanför deras mobil-app. När du är ute och om detta inte är ett problem, men det kan vara obekvämt när du sitter hemma på din dator.

Tack och lov finns det ett antal tredje part apps-skrivbordet som kan vara bättre för att använda Instagram på DATORN än det vanliga skrivbordet webbplats.

I denna lista, vi tar en titt på tre bästa apps-skrivbordet som finns och förklara vad deras positiva och negativa. Alla hämtningar som skannades med VirusTotal att se till att de är malware/spyware gratis.

Också, se till att kolla mitt inlägg om hur man kan bläddra och söka Instagram använder den stationära webbplats. Inlägget visar också hur du laddar ner högupplösta bilder från Instagram.

Gramblr

Gramblr är en gratis Instagram klient som krokar rakt in i Instagram API. Du kan ladda ner från Gramblr Gramblr.com

Denna app kan vara ett bra sätt att ladda upp nya bilder och videor direkt från skrivbordet, men det är också mycket kraftfulla för att odla dina anhängare räkna och engagemang tack vare ett antal olika verktyg.

Vi har tagit en titt på några av de största anledningarna till varför Gramblr är en av de bästa stationära PC-klienter för Instagram nedan.

Ladda Upp Verktyg

En av de mest kraftfulla saker om Gramblr är dess inbyggda verktyg för att ladda upp. Med dessa har du möjlighet att ladda upp foton och videor direkt till Instagram.

Innan du klickar på ladda upp knappen, kan du gå igenom ett antal steg för att röra upp din bild. Dessa åtgärder liknar vad du skulle hitta på Instagram-app. Detta inkluderar att lägga till en mängd av Instagram-filter och ett urval av Gramblr exklusiva filter.

Du får också betydligt bättre kontroll över hur din bild ser ut tack vare kontroller för fokus, mättnad, ljus och skärpa. Det kan vara oerhört enkelt att lägga till en ny titt på en bild eller sätta livet till ett foto som annars skulle vara tråkig.

Efter att du har redigerat ditt foto kan du lägga till en bildtext, lägga till en plats, har hashtags, och klicka sedan på inlägg. Intressant, har du möjlighet att lägga till 60 lik från riktiga användare direkt till din bild. Fler kommer att förklaras på detta nedan.

Schemalägga Inlägg

Det finns många Instagram inlägg schemaläggare på internet, men nästan alla av dem faktiskt inte automatisera bokföring. Istället, de driva foto och bildtext till telefonen vid en viss punkt och sedan är du tvungen att manuellt ladda upp den.

Detta är på grund av vissa begränsningar Instagram har gjort för att stoppa användare från att automatisera inlägg med tredje part verktyg. Tack och lov, är detta inte fallet med Gramblr.

Med Gramblr, kunden huvudsakligen krokar rakt in i Instagram API för att lägga upp bilder på dina vägnar. Detta innebär att så länge som Gramblr klient är upp, alla schemalagda inlägg som du har angett kommer automatiskt att läggas vid den schemalagda tiden.

Auto Vilja Att Växa Efterföljare Räkna

På grund av Gramblr är lösningen, det har även ett antal andra automation-verktyg som kan vara till nytta för att odla dina Instagram-konto. Ett sådant verktyg är en auto som funktion. Med denna kan du automatiskt ut bilder på Instagram för att fånga uppmärksamheten hos nya användare.

Du kan välja foton med specifika hashtags så att du alltid är riktade till en specifik målgrupp. Efter det, kan du trycka på “auto-like” och så länge Gramblr klienten är öppen, din profil, kommer du automatiskt nya inlägg.

Öka Inlägg Med Gillar

Du har även möjlighet att öka varje inlägg du gör med Gramblr. Du får 60 free gillar och regelbundet få gratis mynt som kan spenderas på att fler gillar. Du kan också betala för mynt för att få likes.

Gramblr hävdar att dessa gillar är från riktiga användare. Alla Gramblr användare kan få mynt genom att gilla dem på “tjäna mynt” kön. Genom att gilla en annan användares foto, du får 5 mynt, och du kan lägga ut på din egen bild för 10 mynt.

Tänkbara Problem

Gramblr är en stor Instagram-klienten, men det kommer inte utan problem. För det första, kunden får sällan support eller uppdateringar och utvecklare är mycket svårt att få tag på.

För det andra, de funktioner som Gramblr använder är tekniskt mot Instagram: s villkor för tjänsten, men eftersom Gramblr går rakt genom Instagram API, auto som, efter schemaläggaren, och som boost-funktionen sitter i en gråzon.

Det finns en viss oro över om hjälp Gramblr marketing är ett verktyg för mycket kan sätta begränsningar på ditt konto eller förbjuda den helt, så det är något att tänka på innan man använder det.

En annan nackdel med Gramblr är att du inte kan använda den för att lägga till Berättelser eller meddelande som användare.

Windows Store Instagram-App

Windows-10 nu har en Instagram-app som ger dig många av de funktioner som mobile programmet ger dig. Det är gratis att ladda ner och mycket lätt. Du kan ladda ner det genom att besöka Microsoft Store på din DATOR.

Eftersom den är knuten till Windows 10, anmälningar kommer att dyka upp på skärmen och skickas direkt till din action center.

På ytan, Windows Store Instagram-app ser mycket liknande till den mobila versionen.

Nedan finns en översikt över Windows Store Instagram-appen och hur det kan jämföras med den vanliga webbplats.

Övergripande Layout

Den övergripande layouten för Windows Store-Instagram-appen är parallell till den mobila app. På toppen har du tillgång till alternativ för uppfriskande, att komma åt dina meddelanden direkt, och att ladda upp foton och videor till din berättelse.

Nedan, berättelser presenteras. Du har då en aktivitetsfältet längst ner för att komma åt din hemsida, sök på Instagram, visa senaste gillar, och se din profil.

Lägga Till Foton Och Videor

En av de främsta anledningarna till Windows Store-app är bättre än den stationära webbplats är den ingår alternativet för att lägga till foton och videor. När du besöker skrivbordet webbplats, att du inte kan ladda upp nya inlägg.

Med Instagram-appen på Windows, kan du enkelt lägga till en ny post genom att högerklicka på app-ikonen i aktivitetsfältet och klicka på Nytt Inlägg.

Om du har en kamera, kan du ta ett foto eller en video med det, eller så kan du klicka på Kameran Rulla nedrullningsbara pilen i toppen för att söka efter foton sparade på din PC.

Tänkbara Problem

För det mesta, Windows Instagram-appen är allt du någonsin skulle behöva. Den enda oro är att appen kan ibland vara ganska långsam. Sidorna tar längre tid att ladda än vad de hade när du öppnar dem, på din mobil.

Logga in kan också vara en smärta. Ibland, du kommer att kämpa för att komma förbi login-skärmen – det bara bås när du skriver in ditt lösenord. När du får in, kommer du hitta den erfarenhet att bli en höjdare, för det mesta.

Ramme

Ramme är en lätt desktop app som registrerar du till en upplevelse som är nästan identisk med Instagram iOS-applikation. Du kan ladda ner Ramme från github.com.

Det finns ett antal skäl till varför Ramme sticker ut jämfört med den stationära versionen. För det första, alla funktioner från mobil app är närvarande och precis där du förväntar dig att det ska vara. Som omfattar foto inlagda, berättelser och direkta meddelanden.

Nedan har vi gett en titt på några av de viktigaste punkterna som är värda att nämna med Ramme.

Väl Optimerad och Lätt

Med Ramme, du behöver bara den .exe-filen från GitHub-sida och du är bra att gå. Det finns inget behov att gå igenom en installatör eller besök Windows store som du gör med Gramblr eller Windows Store app. Detta gör det enkelt att lagra Ramme på ett USB-minne eller ladda ner den för att använda temporärt på en delad dator.

Ramme är mycket lätt och går smidigt också, och du kommer sällan stött på några problem med prestanda.

Det är också möjligt att ändra storlek på den Ramme fönster på skrivbordet och allt på skärmen justerar för att fylla fönstret storlek utan att hicka.

Att ladda upp Bilder är Lättare

Uppladdningen på Windows Store-app är lite udda och ladda upp bilder på skrivbordet webbplats är inte möjligt på alla.

Med Ramme, ladda upp använder samma process kan ses på den mobila app. Du helt enkelt klicka på ” + ” – ikon i botten och sedan bläddra genom Windows File Explorer för att hitta ett foto eller en video att överföra.

Tänkbara Problem

Vi har inte mycket dåligt att säga om Ramme, så länge du är glad för att logga in via en app som inte är officiellt godkänd eller skapats av Instagram.

Det sveper in våra titta på de översta 3 appar för att använda Instagram på din DATOR. Som desktop app gillar du mest av dessa tre? Om du använder en annan app, lämna en kommentar nedan och låt oss veta vilket som. Njut!