Singapore vieren top met Trump cocktails, Kim taco ‘ s

0
98

Alcoholische dranken geïnspireerd door de aanstaande top tussen de AMERIKAANSE President Donald Trump en de Noord-koreaanse leider Kim Jong-Un en zijn weergegeven in een lokale bar, de Escobar, in Singapore op 7 juni 2018. (AP Photo/Wong Maye-E)

Gerelateerd Nieuws

  • De noord-koreaanse leider Kim Jong-Un en de lading van het vliegtuig op weg naar Singapore

  • Donald Trump en Kim Jong-Un set in Singapore te komen voor de historische top

  • Geïsoleerd van Kim Jong-Un grote gok neemt het verlaten van het huis voor Donald Trump top

Singapore is een stad die is trots op haar eten, dus het is niet verwonderlijk dat ondernemende restauranthouders worden met behulp van volgende week is de historische top van de AMERIKAANSE President Donald Trump en de Noord-koreaanse leider Kim Jong Un om te laten zien een aantal culinaire creativiteit. Restaurants zijn het markeren van de stad-staat in de wereldwijde spot met alles van rode, witte en blauwe cocktails aan taco ‘ s vernoemd naar de twee leiders. Een aantal van de stunts in de handel worden gebracht met een twist op het Trump ‘ s handtekening “Maak Amerika Weer Groot” slogan.

Bij de Harmonie Nasi Lemak in het centrum van Singapore een bord met tekeningen van Trump en Kim groet voorbijgangers met de woorden: “Let’ s make HARMONIE geweldig weer!” Van binnen is het verkopen van wat zij noemt de ‘ Troef-Kim Chi Nasi Lemak,” dat stelt de Amerikaanse en koreaanse elementen in een traditionele schotel van rijst, vis of kip en sambal die populair is in Singapore en naburige Maleisië. De nieuwe schotel heeft ONS dry-aged rundvlees en een stapel pittige kimchi, een koreaanse nieten.

Zach Wen, het restaurant ‘ s mede-oprichter, zei de schotel is niet slechts een gimmick is en hij hoopt dat het verspreidt een positieve boodschap. Hij merkte op dat het al zo goed ontvangen. “Sommige koreaanse mensen die kwamen … hou van de kimchi veel en anderen (zijn) te zeggen dat de portie is zo groot. Waarom zo groot? Ik zeg, want het is de Amerikaanse versie, het is de Amerikaanse deel,” zei hij.

OOK LEES | van Kim Jong-Un imitator vraagtekens bij aankomst in Singapore

In deze 7 juni 2018, foto, Zach Wen, 34, mede-oprichter van de Harmonie Nasi Lemak poseert voor een reclame bord van cartoon karikaturen van Donald Trump en Kim Jong-Un, die zijn bedoeld om de inspiratie achter een lokaal gerecht, de ‘ Troef-Kim Chi Nasi Lemak,” in Singapore. (AP Photo/Wong Maye-E)

Op het Mexicaanse restaurant Lucha Loco, ze zijn veelbelovend “taco’ s weer groot” door de verkoop van speciale taco ‘ s door de naam van “El Gringo”, die in het spaans betekent de vreemdeling, en “El Hombre Cohete,” wat zich vertaalt als de rocket man. De eerste heeft de aroma ‘ s van een Amerikaanse cheeseburger, terwijl de laatste is verpakt met koreaanse gebakken kip. Executive chef Nelson Burgos zei het restaurant is ook het aanbieden van klanten de kans om te breken piñata in de vorm van karikaturen van de twee leiders die gevuld zijn met snoep. Het is “een gebaar van een feest voor ons en voor het hebben van een dergelijk groot evenement in Singapore,” zei hij. “Het is een evenement dat waarschijnlijk nooit gaat weer gebeuren in onze levens.”

In deze 7 juni 2018, foto bestand, miniatuur Amerikaanse en de Noord-koreaanse vlaggen worden gebruikt voor het decoreren van de “El Gringo en El Hombre Cohete” taco ‘ s, geïnspireerd door de aanstaande top, op de Lucha Loco restaurant in Singapore. (AP Photo/Wong Maye-E, Bestand)
Miniatuur Amerikaanse en de Noord-koreaanse vlaggen zijn opgestapeld op elkaar en gebruikt voor het versieren van de “El Gringo en El Hombre Cohete” taco ‘ s, geïnspireerd door de aanstaande top tussen Trump en Kim Jong-Un, in de Lucha Loco restaurant in Singapore. (AP Photo/Wong Maye-E)

Ondertussen, in de tent Escobar, bieden ze speciale top cocktails. De “Trump” is een gelaagde bourbon-gebaseerde drankje in de kleuren van de Amerikaanse vlag. De “Kim” is diep rood en geschud met soju, een wodka-als alcohol hield in de beide korea ‘ s.

In deze 7 juni 2018, een foto, een barman bereidt de ‘Troef’ drinken, een van de twee alcoholische drankjes geïnspireerd door de aanstaande top, bij een lokale bar, de Escobar, in Singapore. (AP Photo/Wong Maye-E)

Eigenaar Stan Sri Ganesh was blij dat er zo veel inrichtingen met herdenkingsmunt eten en drinken. “Ik denk dat dit weerspiegelt goed op Singapore dat we niet allemaal dat rustig,” zei hij. “We zijn zeer kleurrijk als we dat willen. Dus dat is een goede zaak.”

Een man loopt langs een reclame bord van cartoon karikaturen van Donald Trump en Kim Jong-Un, die zijn bedoeld om de inspiratie achter een lokaal gerecht, de ‘Troef-Kim Chi Nasi Lemak” in een winkelcentrum, in Singapore, op 7 juni. (AP Photo/Wong Maye-E, Bestand)

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App