Rahul Gandhi te pakken stand werknemers in Mumbai, op 12 juni

0
80

Rahul is gepland om te bezoeken Thane wijk voor een zitting in een voortdurende laster zaak ingediend door een RSS-werknemer.

De All India Congress Committee (AICC) president Rahul Gandhi zal ingaan op de stand-niveau party werknemers op 12 juni in Mumbai. De bijeenkomst, die is een eerste-van-zijn-soort, is een onderdeel van de partij van de schijf te mobiliseren partij werknemers boven de 2019 Lok Sabha polls. Het komt ook in het kielzog van de vergelijkbare exercitie uitgevoerd door BJP-leiders in het hele land, met inbegrip van de outreach-programma.

Rahul is gepland om te bezoeken Thane wijk voor een zitting in een voortdurende laster zaak ingediend door een RSS-werknemer. In de tweede helft van juni 12, Rahul adres van de partij van de werknemers op het expositiecentrum Hall in Goregaon in de Westelijke Buitenwijken van Mumbai.

Mumbai Congres chief Sanjay Nirupam zei: “Het is een oefening om verbinding te maken met de hardwerkende arbeiders aan de basis. Het markeert ook de voorbereidingen voor het komende Lok Sabha polls.” Terwijl er bij de partij van werknemers voor het bijwonen van de vergadering in grote aantallen, Nirupam zei: “Dit zal de eerste interactie van Rahul met de partij van de werknemers na het nemen van de leiding als het Congres de president.”

Eerder, in een commentaar op de BJP president Amit Shah ‘ s outreach-programma in Mumbai, waar hij bezocht industrieel Ratan Tata en acteur Madhuri Dixit Nene, de leider van de oppositie Radhakrishna Vikhe-Patil zei: “Het toont BJP verliest terrein. Het zou hebben betekend dat ze beter om uit te reiken naar de boeren in de door droogte getroffen regio ‘ s van Maharashtra en bieden een helpende hand.” De BJP top leiderschap moeten hebben ervoor gekozen om uit te reiken naar de boeren geconfronteerd met problemen.

Chiding de BJP ‘ s outreach naar de Shiv Sena chief Uddhav Thackeray, Vikhe-patil zei: “We vragen ons af wat de deal was geslagen op de vergadering. De BJP-Sena eenheid heeft geen invloed op het Congres, die gecharterd zijn eigen plannen en programma ‘ s om geld te verdienen de steun van mensen in de komende peilingen.” Tijdens het verhoor van de Sena dubbele standaarden, zei hij, “Aan de ene kant, verklaren zij alleen te vechten. Volgende moment is ze te zien in de gesprekken met de BJP. Dergelijke retoriek zal niet goed gaan met publiek, dat zal ze leren lessen in de volgende verkiezingen.”

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App