Moesson hoogtepunten: Drie vliegtuigen omgeleid, luchtvaartmaatschappijen drang Mumbai passagiers te controleren de status van de vlucht

0
84

Een man klatert het water als hij rijdt op zijn fiets langs een drassige straat in Mumbai op donderdag. (AP)

Ten minste drie vluchten, waaronder Jet Airways vlucht van Londen, werden omgeleid en regionale treinen werden verstoord na zware regenval haalde Mumbai op donderdag. In het licht van de Indiase Meteorologische dienst (IMD) voorspelling van zware tot zeer zware periodes met regen, heeft de regering gewaarschuwd ambtenaren en geadviseerd emergency teams worden op stand-by. De moesson is gepland om Maharashtra vandaag of morgen en zal betrekking hebben op de staat van 10 juni. “In het licht van intense neerslag weersverwachting, mensen worden geadviseerd zich te onthouden van het outdoor-activiteiten zo veel mogelijk tijdens de periode,” de IMD vermeld.

Volg Moesson LIVE: Met Dept voorspelt zeer zware regenval in Mumbai, Goa vandaag

Dit jaar, de moesson maakte een begin — drie dagen — over de kust van Kerala op 29 Mei. De IMD, ondertussen, is ook de voorspelde zware regenval of onweer vergezeld met een bui in andere lidstaten, met inbegrip van Goa — waar de moesson zal aankomen in de komende 12 uur — de Konkan regio, Karnataka, Gujarat, Andhra Pradesh en West-Bengalen.

Ook lees | Mumbai regent: Wateroverlast in verschillende delen van de stad, treinen vertraagd

Live Blog

IMD voorspelt de moesson zal raken Maharashtra in de komende twee dagen. Het bijhouden van het laatste nieuws hier.

17:58 (IST)
07 Jun 2018

BMC maatregelen in scholen

Het onderwijs officieren monitoring schoolgebouwen in alle 24 administratieve afdelingen is gevraagd te houden onderdak scholen open 24*7. Ontwateringspompen zal worden gehouden klaar en overstromingsgevoelige plekken zullen nauwlettend worden gevolgd tijdens de zware regen periode, de BMC verklaring zei.

17:19 (IST)
07 Jun 2018

Een langs de weg plantaardige verkoper heeft betrekking op zijn stal met een vel plastic dat als het regent in Mumbai op donderdag. (AP)

17:17 (IST)
07 Jun 2018

Emergency support functies op alert

In een release, de civic lichaam, zeide hij: Navy personeel zal worden ingezet in Colaba, Worli, Ghatkopar, Trombay, ware ik brengen voor flood rescue als dat nodig is. In aanvulling op deze, zes Flood Rescue Teams van Mumbai Brandweer zal worden geplaatst op de Regionale Commando Centra en ondersteuning in noodsituaties functies zoals BEST (bus vervoer), de politie, verkeerspolitie en onderwijs functionarissen hebben gewaarschuwd.

17:15 (IST)
07 Jun 2018

Mumbai civic lichaam op stand-by

In het kielzog van de IMD waarschuwing, de Mumbai civic lichaam zich voorbereidt om te voorkomen en aan te pakken moesson-gerelateerde rampen. De Brihanmumbai Municipal Corporation (BMC) zei drie teams van de National Disaster Response Force (NDRF) zal worden gestationeerd op Parel, Mankhurd (voor de oostelijke buitenwijken) en Andheri Sports Complex (voor de westelijke voorsteden). Ze zijn uitgerust met walkie-talkies en flood rescue materiaal.

15:57 (IST)
07 Jun 2018

Een man neemt een selfie op een drassige straat in Mumbai op donderdag. (AP)

15:45 (IST)
07 Jun 2018

Bussen route wijzigen door water te loggen

Volgende bussen van Brihanmumbai elektriciteit en Transport zijn afgeleid in het kielzog van water te loggen: 1) Sion weg geen 24 – Route geen 7,25,302 omgeleid via Snel rad nee 3.2) Koning cirkel – Route geen 6,7,8,10,11,16,19 omgeleid via Koning Cirkel brug. 3) Hindmata – Route geen 4,5,6,7,8 enz omgeleid via Cinema vliegen over.4) Bandra Towkij – Route geen 4,83,84,79,225 omgeleid via de Linking road.

15:31 (IST)
07 Jun 2018

Drie vluchten omgeleid zo ver: Mumbai Politie

Volgens Mumbai Politie, drie vluchten zijn omgeleid tot nu toe. Ondertussen, IndiGo heeft aangedrongen op de passagiers te controleren of hun vlucht status van tevoren. Het nemen van Twitter, de luchtvaartmaatschappij zei:

14:50 (IST)
07 Jun 2018

Mumbai: 18.8 mm neerslag geregistreerd in Santacruz, 35,8 mm in Colaba

Volgens de landelijke India Meteorological Department (IMD) van de Santacruz observatorium opgenomen met 18,8 mm neerslag en Colaba opgenomen 35.8 mm neerslag tussen 4 uur ‘ s ochtends tot 8.30 uur op donderdag. “Moesson is niet aangekomen in Mumbai als van nu en de regenval in de stad en de aangrenzende gebieden sinds ochtend zijn premonsoon douches. De moesson wind nu bereikt Goa en in de komende 24 uur zal bereiken zuiden van Maharashtra/ Konkan. Het zal bereiken Mumbai in de komende 48 tot 72 uur,” zei KS Hosalikar, adjunct-directeur-generaal, de westelijke regio, IMD.

Ook lees | Mumbai regent: Wateroverlast in verschillende delen van de stad, treinen vertraagd

14:10 (IST)
07 Jun 2018

Treinen vertraagd in Mumbai

Treinen op het Centraal station zijn vertraagd door ongeveer 10-15 minuten door de regen. Diensten op de Western Railway, echter worden uitgevoerd op tijd.

Spoor overspoeld in de buurt van Sion station in Mumbai (Express Photo/Dipti Singh)

13:35 (IST)
07 Jun 2018

NDRF op stand-by

De NDRF op stand-by in Mumbai als het regent blijven lash de stad. Het team werkt in coördinatie met de gemeentelijke corporation van Grotere Mumbai om te reageren op de oproepen betrekking tot overstromingen, wateroverlast en het gebouw stort in.

Wateroverlast op SV Weg in Andheri. Het was overspoeld binnen een uur van de regen (Express Photo/TabassumBarnagarwala)

12:49 (IST)
07 Jun 2018

Vluchten vertraagd, afgeleid van het vliegveld van Mumbai

Vanwege de hevige regen in Mumbai, een Jet Airways vlucht van Londen is doorgeschakeld naar Ahmedabad, rapporten ANI. De vlucht, 9W-117, zal het land in Ahmedabad in ongeveer 1 uur. Ondertussen, de regenval in de stad hebben niet afschrikken bewoners uit te gaan om te kijken Rajinikanth de nieuwe film van Kaala. Er zijn ook meldingen van wateroverlast in de verschillende gebieden.

10:41 (IST)
07 Jun 2018

Hier is een update van Skymet Weer

10:11 (IST)
07 Jun 2018

Weer update hebt geïnstalleerd: Wat kunt u verwachten vandaag

Hier is een kort overzicht van wat u kunt verwachten vandaag: zware tot zeer zware regen over de Konkan kust en Goa, centrale Maharashtra, de kust van de deelstaat Karnataka en Kerala. De noordoostelijke staten ontvangt ook de zware regenval in de geïsoleerde plaatsen.

Noord-en Oost-India, met inbegrip van West-Bengalen, Jharkhand, Bihar, UP, Haryana, Uttarakhand, Himachal Pradesh en Delhi zijn kans om getuige te zijn van onweer vergezeld met stormachtige wind en bliksem.

Zuid-India, met inbegrip van de kust Andhra Pradesh, Telangana, Rayalaseema, Tamil Nadu en interieur Karnataka, kan ook regent.

Ondertussen, sommige delen van Rajasthan zijn kans op een hittegolf voorwaarden.

09:55 (IST)
07 Jun 2018

De volgende gemeenten zijn kans om getuige te zijn van onweer of zware regen vergezeld van bui vandaag: Etawah, Auraiya, Mainpuri, Farrukhabad, Kannauj, Firozabad, Jalaun, Kanpur Dehat wijken.

09:03 (IST)
07 Jun 2018

Hier zijn enkele foto ‘ s van Mumbai van onze fotojournalisten. Als u foto ‘ s, stuur ze naar ons op!

(Express Photo/Pradip Das)

(Express Photo/Karma Sonam Bhutia)

09:00 (IST)
07 Jun 2018

Mumbai: Hier is jullie weersverwachting van vandaag

Als je in Mumbai, hier is wat u kunt verwachten vandaag: zware regenval of onweer als de moesson nadert. De stad, die is getuige van een pre-monsoon buien, is in staat van paraatheid gebracht. De BMC is geannuleerd het weekend vakantie voor de hogere ambtenaren, de verslagen van De Indian Express, en gericht aan instanties op stand-by. Op woensdag, de hoogste en de laagste temperaturen werden opgenomen in 34.4 graden en 27,4 graden, respectievelijk.

Ook lees | Mumbai Weekend weersverwachting: Zware regenval

08:57 (IST)
07 Jun 2018

Moesson te raken Maharashtra in 48 uur

Welkom op onze live-blog op de zuidwest moesson, die geleidelijk voortschrijdende langs de west kust. De moesson gemaakt aanlanding in het land op 29 Mei, en is waarschijnlijk te raken Maharashtra in de komende 48 uur. Track van deze ruimte door middel van de dag brengen we u het laatste nieuws en updates uit het hele land.

In foto ‘ s | Dark skies over Kerala als de moessons gevestigd in

De overheid van Maharashtra heeft geleid ambtenaren om alert te blijven en ervoor te zorgen emergency teams zijn op stand-by als de moesson nadert de staat (Express Photo/Ganesh Tendulkar)

De zuidwestelijke moesson zijn intrede gedaan in India drie dagen eerder dan gepland op 29 Mei. De India Meteorological Department (IMD) heeft voorspeld een “normale” moesson van dit jaar. Regent zijn sjorren Mumbai en andere delen van Maharashtra en geleidelijk zal naar verwachting toenemen als de moesson hits van de staat.

De overheid van Maharashtra heeft geleid ambtenaren om alert te blijven en ervoor te zorgen emergency teams zijn op stand-by. Bijna 100 bomen ontworteld in Mumbai toe te schrijven aan pre-monsoon buien. Afgezien van dit, zijn er 280 gemelde gevallen van vallende takken. Als gevolg van de regen, twee mensen zijn geëlektrocuteerd en drie mensen zijn gewond geraakt in de boom vallen incidenten, meldt De Indian Express.

© IE Online Media Services Pvt Ltd

  • Tags:
  • IMD
  • Mumbai