Bihar Raad 12e resultaat 2018: Hoe toe te passen voor het onderzoek; register op biharboard.ac.in

0
93

Bihar Raad 12e resultaat 2018: De formulieren voor het onderzoek zal worden vrijgegeven volgende week

Gerelateerd Nieuws

  • Bihar Raad van bestuur resultaat 2018: Waarom BSEB hit koppen in de afgelopen twee jaar?

  • Bihar BSEB 10 resultaten niet vrijgeven van vandaag, Klasse 12 Mei 14

  • BETET/ BSITET 2011 resultaten verklaard, controleren op biharboard.ac.in

Bihar Raad 12e resultaat 2018: Bihar School examencommissie (BSEB), Patna heeft aangekondigd de uitslag voor de Klasse 12 onderzoek. Bijna 5 lakh studenten hebben geflunkt dit jaar voortgezet onderzoek. De Bihar, Bestuursvoorzitter van Anand Kishor, samen met state minister van onderwijs Krishnanandan Prasad Verma en de belangrijkste secretaris van de afdeling R K Mahajan verklaard de resultaten aan de Bihar Secundair Onderwijs Raad in het kantoor van Patna op 6 juni. Dit jaar passeren percentage van de studenten is toegenomen door 17.71 procent in vergelijking met vorig jaar.

Bihar Raad 12e resultaat 2018: Controle data
De studenten kunnen een aanvraag voor toetsing via de online modus. Dit jaar, 47.05 procent studenten hebben gefaald in Bihar Raad Klasse 12 onderzoek. Alle studenten die niet tevreden zijn met hun resultaat kan van toepassing zijn voor het onderzoek. De registratie zal beginnen vanaf 13 juni en gaat door tot 20 juni. De formulieren worden offline beschikbaar op BSEB de regionale centra in Patna, Gaya, Bhagalpur, Darbhanga, Muzaffarpur, Purnia, Chappra, Munger, en Saharsa. Studenten kunnen zich via de officiële website ook op biharboard.ac.in. Vorig jaar, over 3.11 lakh studenten toegepast voor het onderzoek.

Het compartiment examens voor Inter zijn meestal gehouden in de eerste week van juli en de formulieren worden uitgebracht door midden juni.

Bihar Raad 12e resultaat 2018: Hoe toe te passen
Om online te solliciteren, moeten de studenten terecht op de officiële website en vul het aanvraagformulier in. Ze moeten de kosten betalen per antwoord.

Een totaal van 44 procent studenten uitgeschakeld in de wetenschap stream, 82 procent geslaagd in de handel stream. Zo veel als dat 42 procent van de leerlingen geslaagd voor het Arts-stream examen met succes. Degenen die hebben gescoord lage of hebben nagelaten in de taal van de proefpersonen waren er niet toegekend genade merken dit jaar.

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd