WBBSE Madhyamik resultaat verklaard, Sanjivini Debnath tops 10e examen

0
101

WBBSE Madhyamik Resultaat 2018: Algemene, meisjes registratie was hoger dan jongens. (Representational afbeelding)

WBBSE Madhyamik Resultaat 2018: De West-Bengalen Raad van bestuur van het Secundair Onderwijs (WBBSE) verklaarde de West-Bengalen Madhyamik Class 10 resultaat van vandaag. De totale pass percentage is 85.49 procent. Oost-Midnapore overgoten tussen de wijken door het beveiligen van een pass percentage van 96.13 procent, gevolgd door West Midnapore en Kolkata. Een totaal van 11,02,921 kandidaten verscheen voor het college voor examens waarvan het aantal meisjes deelnemers waren hoger dan de jongens, van die 8,99,564 studenten hebben doorgegeven. Sanjivini Debnath heeft bovenaan de Madhyamik examen dit jaar. De tweede positie wordt beveiligd door Sirshendu Saha en de derde rang wordt gezamenlijk gedeeld door Mayurakshi Saha, Nilabja Das en Mrinmoy Mondal; alle score 687 merken. De jongens zijn beter dan meisjes dit jaar.

Het is dit jaar voor de eerste keer, Madyamik onderzoeken werden uitgevoerd in Santhali (Ol Chiki) script. In totaal 832 leerlingen op het examen in Ol Chiki script. “Het succes wat ik bereikt heb vandaag de dag is het gevolg van de constante steun van mijn leraren op school. Wanneer ik twijfel, de leraren op school heeft mij altijd geholpen, ook na de les,” zei topper Sanjibani Debnath.

Lees | WBBSE Madhyamik resultaat 2018 LIVE updates

De West-Bengalen Raad van bestuur zal het gedrag van de Madhyamik examens op 12 februari 2019 en zal sluiten op 22 februari. Het aantal meisjes verscheen, was 6,21,266 en het aantal jongens dat verscheen, was 4,81,555. Het onderzoek werd uitgevoerd in 2,819 centra in het hele land. Studenten kunt het resultaat controleren door middel van officiële website wbbse.org. Het resultaat is verkrijgbaar bij indiaresults.com, exametc.com school.gradeup.in schools9.com, vidyavision.com de resultaten.shiksha en westbengalonline.in.

WBBSE Madhyamik resultaat 2018 zal beschikbaar zijn op wbresults.nic.in

De resultaten kunnen ook worden verzonden via SMS. Kandidaten moeten van het type WB<spatie>10, gevolgd door de roll-nummer in en stuur het naar 54242/ 56263/58888. De studenten kunnen voor hun stempel vellen op dezelfde dag van hun respectievelijke scholen, zei de voorzitter raad van bestuur, toe te voegen, het merk bladen zal worden uitgekeerd aan de schooldirecteuren vanaf 10 uur op dezelfde dag. De West-Bengalen Raad van Secundair onderzoek de klas 10 examen vanaf Maart 12, 2018, op 21 Maart 2018.

Ook lees | WBBSE Madhyamik 10 resultaten 2018 vandaag: Hoe te controleren op wbbse.org

Alle 11,02,921 kandidaten kunnen nu controleren of het resultaat via de officiële website wbbse.org. Studenten moeten gaan naar de officiële website d.w.z. wbbse.org. klik vervolgens op de tab resultaat. Een nieuwe pagina zal openen, vul uw gegevens in en druk op verzenden. het resultaat zal worden weergegeven. Download en neem een print voor verder gebruik.

De resultaten van WBCHSE klasse 12 onderzoek is naar verwachting worden verklaard op 8 juni. De klasse 12 of HS resultaten zullen worden bekendgemaakt vóór 10 juni behoud van de Supreme Court order, zei de President, de West-Bengalen raad van bestuur. Het resultaat voor Hoge Madrasah, Alim en Fazil examen zijn uitgebracht op 1 juni 2018.

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd