Rajasthan ambulance scam: Zoon van voormalig minister onder drie chargesheeted

0
93

De FIR ingeschreven in het geval van de CBI in augustus 2015 had vermeld als beschuldigde voormalige Rajasthan chief minister Ashok Gehlot, Sachin Pilot, Karti Chidambaram. (Express foto/Archief)

Het CBI op maandag diende een chargesheet tegen drie personen, waaronder de zoon van een voormalige minister en een bedrijf in verband met de ambulance scam in Rajasthan.

De zaak gaat om beschuldigingen van onregelmatigheden in de werking van ambulances in Rajasthan tussen 2010 en 2013.

Volgens CBI woordvoerder R K Gaur, de chargesheet was aangespannen tegen Ravi Krishna, directeur van M/S Ziqitza Health Care Ltd, Mumbai, Sweta Mangal, de toenmalige CEO van het bedrijf, Amit Antony Alex, die vervolgens werd een medewerker van het bedrijf, en tegen het bedrijf.

Krishna is de zoon van voormalig minister en het Congres van de leider Vayalar Ravi.

De FIR ingeschreven in het geval van de CBI in augustus 2015 had vermeld als beschuldigde voormalige Rajasthan chief minister Ashok Gehlot, voormalig minister van volksgezondheid Duru Miya, de huidige staat van het Congres president Sachin Pilot, Karti Chidambaram, zoon van voormalig minister P Chidambaram, de toenmalige directeur van het National Rural Health Mission, Rajasthan, en Krishna en Mangal.

Naresh Jain, CEO, Ziqitza Healthcare Ltd. zei in een verklaring die is uitgebracht op dinsdag, “Ziqitza Gezondheidszorg is ervan overtuigd dat het bedrijf de geloofsbrieven en die van het voormalige bestuur en de voormalige werknemer volledig zal worden vastgesteld door middel van een eerlijk proces van de wet.”

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App