CBI vragen Naveen Jindal in het geval dat in verband met kolen block allocatie

0
102

Jindal verscheen voor het CBI op het hoofdkantoor op maandag, toen hij werd ondervraagd bijna vijf uur, de ambtenaren gezegd.
Bestand Foto

Gerelateerd Nieuws

  • CBI zoekt kolen geval van omkoping aanklacht tegen de industrieel Naveen Jindal

  • De rechtbank stelt kolen oplichting beschuldigd Naveen Jindal om te reizen in het buitenland

  • Bail toegekend aan de vijf beschuldigden in de zaak tegen Jindal

Industrieel en oud-Congres, parlementslid Naveen Jindal in vraag gesteld door de CBI in verband met 2014 geval geregistreerd door de sonde agentschap tegen Jindal Steel en Power Limited onder andere voor de vermeende fraude en corruptie, de ambtenaren gezegd.

Jindal verscheen voor het CBI op het hoofdkantoor op maandag, toen hij werd ondervraagd bijna vijf uur, de ambtenaren gezegd.

Dit was de 36e FIR gearchiveerd door het bureau in 2014 in verband met haar onderzoek naar kolen blokken toewijzing.

De frisse zaak werd geregistreerd tegen Jindal Strepen Beperkt, Jindal Steel en Power Limited (JSPL) en onbekend openbare ambtenaren wegens vermeende criminele samenzwering en fraude onder het Indische Wetboek van Strafrecht en de bepalingen van de Preventie van Corruptie Wet, zei ze. Al snel na de registratie van het geval, het agentschap uitgevoerde zoekopdrachten op vier locaties in Raigarh en Chhattisgarh.

De zaak gaat om toewijzing van het station Gare Palma IV/1 kolen blok Jindal Strips Beperkt en JSPL.

“De beschuldigingen betrekking hebben op onregelmatige mijnbouw lease dan de goedgekeurde gebied, overtollige mijnbouw, de verkoop van kolen, verkoop van kolen boetes en verwerpt, onregelmatig verbruik van steenkool in de nieuwe uitbreiding planten,” het CBI FIR zei.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App