Minst 30 drept i Islamsk Stat angrep på Syriske hæren i nærheten Palmyra

0
161

Soldater gå forbi ødelagte bygninger i Yarmouk Palestinske leiren i Damaskus, Syria. (Reuters foto)

Top News

  • CBSE 10., 12. resultater 2018 skal være tilgjengelig via Microsoft-app SMS organiserer

  • CBSE 12. resultat 2018 dato og tid: CBSE resultater som forventes mellom Mai 28-30, sjekk på cbse.nic.i

  • Assam SEBA HSLC 10. resultater 2018 i dag: Hvordan sjekke

Minst 30 Syriske hæren soldater og Iransk-støttede militser ble drept på tirsdag når Islamsk Stat jagerfly angrep en militær utpost i nærheten Palmyra i det østlige Syria, en skjerm og beboere fra området sa.

De sa den militante brukt selvmordsbombere og pansrede kjøretøy i dawn angrep i nærheten av en dam sørøst for den gamle Romerske byen.

Angrepet kom en dag etter at regjeringen styrker kjørte jihadister ut av sine siste enklaven i sør Damaskus etter uker med beinhardt bombingen.

Islamske Staten har beslaglagt to ganger Palmyra i Syria borgerkrigen og ødelagt uvurderlige gjenstander.

En tidligere beboer fra øst-Homs-landskapet i nærheten Palmyra som er i kontakt med lokale folk, sa den militante hadde kommet fra skjulesteder i de aller strekning av desert de en gang kontrollert. Han sa: minst 30 soldater og militser ble drept.

I de siste månedene de militante har trappet opp hit-and-run-angrep i et område der terrenget gjør det vanskelig for hæren for å sikre, å stole på bakholdsangrep å fylle sine våpen og utstyr, aktivister si.

Den Britisk-baserte Syriske Observatoriet for Menneskerettigheter, som følge av konflikten, sa minst 26 mennesker kjemper på den Syriske regjeringens side ble drept, inkludert 17 ikke-Syrerne, blant dem Iranerne.

Pro-regjeringen sosiale medier ga lister over 16 offiserer og soldater drept eller skadet, og sa det var bekrefte navn på andre som ble drept.

Islamsk Stat, som ble drevet fra de fleste av Eufrat valley siste året, nå styrer bare to beleiret øde områder i øst-Syria. Gruppen har også tatt en tredjedel av nabolandet Irak i 2014, men i stor grad ble beseiret det siste året.

For alle de nyeste Verdens Nyheter, last ned Indian Express App