Kroppen av Pakistansk exchange student drept i Texas skolen kommer i Karachi

0
124

Familiemedlemmer og andre bære kisten av Sabika Sheikh, Pakistansk exchange student omkom i en masse skyting på en high school i Texas, på onsdag, (AP Photo)

Kroppen til en 17-år gamle Pakistanske exchange student omkom i en masse skyting på en high school i Texas har kommet i havnebyen Karachi, der familien hennes liv. Sabika Sheikh var blant 10 studenter og ansatte drept fredag i Santa Fe Videregående Skole. Den påståtte shooter er 17-år-gamle Dimitrios Pagourtzis, som blir holdt på kapital mord avgifter.

Sabika hadde planlagt å reise hjem i et par uker for Eid al-Fitr, tre-dagers ferie som markerer slutten på den Muslimske hellige måneden Ramadan. Kroppen hennes nådde sin hjemby før daggry onsdag, og hun ble begravet senere i dag.

Sabika var familiens eldste barnet og begynte klasser på Santa Fe High School i August i fjor.

For alle de nyeste Pakistan Nyheter, last ned Indian Express App