Forhandlingene mellom Nord-og Sør-Korea trolig etter Mai 25: rapport

0
153

Nord-koreas leder Kim Jong Un, venstre, utgjør sammen med Sør-koreas President Moon Jae-in for et bilde inne i Fred Hus på grensen landsbyen Panmunjom i Demilitarisert Sone fredag, April 27, 2018. Diskusjonene vil bli forventet å fokusere på enten Nord kan bli overtalt til å gi opp sine kjernefysiske bomber. (Korea-Toppmøtet Trykk Pool via AP)

Relaterte Nyheter

  • Donald Trump brev til Kim Jong-Un: Full tekst

  • Donald Trump sier toppmøtet i samtaler med Kim Jong-Un vil ikke skje

  • Nord-Korea knuser kjernefysiske testområde midt i tvil over summit

High-nivå forhandlingene mellom Nord-og Sør-Korea vil trolig fortsette etter Mai 25, gang felles USA-Sør-Korea felles militære øvelser er fullført, en Sør-koreansk regjeringens talsmann sa på tirsdag. Yoon Young-chan, en talsmann for Sør-koreas president, var å snakke med journalister i Washington følgende et Hvitt Hus møtet mellom USAS President Donald Trump og Sør-koreas President Moon Jae-in.

Nord-Korea i forrige uke avlyste i siste liten av et møte med høytstående sørkoreanske tjenestemenn i protest over felles øvelser mellom Seoul og Washington og også truet med å vrake en enestående toppmøtet mellom Trump og Nord-koreas leder Kim Jong Un.

For alle de nyeste Verdens Nyheter, last ned Indian Express App