CM Devendra Fadnavis leder MMRDA å møte tidslinjer

0
127

Maharashtra CM Devendra Fadnavis. (Express Photo by abonner via rss-Nadkar/Filer)

Relaterte Nyheter

  • Mumbai: Constable Salve innlagt ved St George ‘ s Hospital for kjønn korreksjon kirurgi

  • Govt til fast-track-Mumbai-Thane infra prosjekter: CM Fadnavis

  • MMR har landets lengste Metro nettverk: CM Devendra Fadnavis

Chief Minister Devendra Fadnavis på mandag rettet byen planlegging myndighet Mumbai Metropolitan Region Development Authority (MMRDA) for å øke hastigheten på tempoet i arbeidet og fullføre prosjekter innenfor tidslinjer.

Fadnavis, som var i byen på mandag, som ble innviet to flyovers og utført Bhoomipujan for en jernbane over broen (ROB)på Kopri og en forhøyet vei og tunnel koble Thane-Belapur veien og NH-4. “Vi har vært å gi tidslinjer av 24 til 36 måneder for å fullføre ulike prosjekter. Men med den nyeste teknologien på plass, disse tidsbruken skal reduseres,” sa han mens den tar opp en samling her.

Han ledet MMRDA, som er å implementere myndighet for prosjekter, for å trimme tidslinjene av de forskjellige prosjektene som er gjennomført i MMR-regionen, og fullføre dem vel på tide å legge til rette sømløs bevegelse. Fadnavis også utarbeidet prosjekter som gjennomføres for å decongest den MMR-regionen. “Vi har foretatt fungerer til melodi av Rs 1.50 lakh crore, hvorav nesten Rs 50000 crore verdi av prosjektene er i Thane seg selv. Vi er også vurderer utvidelse av den ambisiøse kystveien prosjekt for å Ghodbunder fra Bandra-Versova havet link,” sa han.

Fadnavis sa videre ut av den totale 258km av foreslåtte metro nettverk, fungerer på ca 160km er allerede i gang og vil være ferdig i tide. Han sa vann transport, som er planlagt av staten for å redusere reisetid, vil bli startet av denne måneden. “Vi ønsket å starte tjenester fra Mai 15 i seg selv, men det kan ikke være mulig. Så vi ønsker å starte det minst av måneden,” chief minister lagt til.

På fremdriften av den foreslåtte Ro-Ro-tjenester, Fadnavis sa, “å lette trafikken bevegelse i Thane byen vi har planlagt å gjøre bruk av Ro-Ro-teknologi der container-trafikken kunne bli transportert i store skip. En mulighetsstudie i denne saken er under prosessen.” Han pekte også på at rollen som MMRDA var ikke bare begrenset til Mumbai regionen, men ble utvidet til Navi Mumbai, Thane, Kalyan-Dombivili, Vasai og Virar, hvor vekst motorer var planlagt der staten har til hensikt å øke den økonomiske aktiviteter.

“I de neste ett år sømløs trafikk bevegelse ville være mulig på veien og sjøen, og er større og bedre fasiliteter vil bli gjort tilgjengelig for borgere av MMR-regionen,” Fadnavis lagt til.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App