Universiteit van Delhi: Toelating in St Stephen ‘ s College te beginnen vanaf 21 Mei

0
54

Het college voert een schriftelijke test en een interview. (Archief)

Voor toelating tot de Universiteit van Delhi St Stephen ‘ s College zal beginnen op 21 Mei, de varsity aangekondigd op dinsdag. Een religieuze minderheid college, St Stephen ‘ s heeft een aparte toelatingsprocedure. DU Jezus en Maria College volgt dezelfde toelatingsprocedure. Echter, de kandidaten die wensen toe te passen voor die scholen hebben om zich voor het eerst inschrijft aan de universiteit toelating portal — geopend op dinsdag. Zij hebben ook tot het betalen van de toegangsprijs. Met behulp van het formulier het nummer en hun e-mail-ID, de studenten kunnen solliciteren naar de beide hogescholen. College en ambtenaren zei dat de toepassing zal als ongeldig worden beschouwd als de vergoeding wordt niet betaald.

In tegenstelling tot de toelating tot andere undergraduate hogescholen, St Stephen ‘ s voert een schriftelijke test en een interview voor kandidaten die duidelijk de cut-offs.

Het registratie proces voor Jezus en Maria College begon op dinsdag, samen met 61 andere hogescholen. Bij JMC, hebben de studenten extra criteria voor toelating tot de verschillende onderwerpen. In hun vorm, een kandidaat kan van toepassing zijn voor de drie onderwerpen. Elke student die vult meer dan één vorm zal worden gediskwalificeerd zelfs in een later stadium. Als een kandidaat geldt voor de BA (programma) natuurlijk, ze zal naar haar keuze van de drie disciplines in volgorde van voorkeur.

Karnataka Resultaten van de Verkiezing 2018 – Volg De Indian Express live-verslaggeving op het Congres-JDS Regering Bondgenootschap in Karnataka en real-time updates indianexpress.com

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App