Shahkot bypoll: AAP senior leaders ‘uit de weg’ van de partij kandidaat-campagne

0
55

AAP-Punjab co-organisator Balbir Singh tijdens een campagne op Shahkot maandag. (Express foto)

Gerelateerd Nieuws

  • Punjab: AAP zoekt Rs Een crore vergoeding voor Irak de slachtoffers, verwanten, VERDRIETIG zegt Centrum klaar om afstand te doen van langar GST

  • Punjab: Vrouw Akali leider klaagt Khaira voor smaad

  • Paneel picks namen voor PPSC leden, info commissarissen; LoP records kritiek

Terwijl senior Congres en VERDRIETIG leiders geweest die campagne voeren voor de Shahkot bypoll voor ongeveer twee weken, senior leiders van Aam Aadmi Partij (AAP) zijn schuwt zoek naar stemmen voor de partij kandidaat, Rotan Singh NRI. AAP leider Bhagwant Mann is toch voor een bezoek aan de achterban, terwijl de Leider van de Oppositie Sukhpal Khaira bezocht heeft slechts één keer, de dag Rotan Singh ingediend zijn benoeming papieren. Beide leiders niet over een campagne plannen voor de kieskring voor de komende paar dagen.

Wanneer ze in contact Khaira, tijdens het gesprek met De Indian Express, zei dat hij was er op de dag van het indienen van een nominatie kranten, maar nu heeft geen enkel plan om te bezoeken Shahkot.

Mann kan geen contact worden gemaakt, ondanks pogingen om hem te bereiken zijn drie mobiele nummers. Hij deed ook niet antwoorden op berichten gestuurd naar hem.

AAP staat co-organisator Dr Balbir Singh zei dat Mann, had afscheid genomen van de partij enige tijd terug als hij wilde meer tijd doorbrengen met zijn familie, maar naast hem alle andere mla ‘ s van de partij zal komen. Over Khaira, hij zei dat ze waren gericht op probleem-gebaseerde campagne hier en gaan van deur tot deur en als er zou worden de weg toont, dan nodigen we hem Khaira om mee te doen.

“Ik kan het adres van de bijeenkomsten in de dorpen, maar kan niet van deur tot deur,” zei Khaira. Zowel Khaira en Mann zijn niet in het voordeel van de betwisting van deze bypoll na AAP van de nationale organisator Arvind Kejriwal ‘ s ode aan de voormalige minister Bikram Majithia op drug beschuldiging tegen hem. Ook partij was geworden zwakke hier volgende Dr Amarjit Thind Singh, die had bestreden op AAP-ticket vanaf hier vertrokken de partij.

AAP kandidaat Rotan Singh zei dat zijn campagne was eigenlijk begonnen van maandag en hij hoopte dat Khaira zouden terug te komen om hem te steunen. “Ik ben steeds op de volledige steun van Dr Balbir Singh en de partij mla’ s,” zei hij.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App