Punjab: Jeugd, vrouw vermoord in de Tarn Taran, politie zeggen vier aangehouden voor ‘eer doden’

0
50

Volgens de politie, Husanpreet Singh en Ramandeep Kaur(19) behoorde tot de “clan” en de huizen van de beide gezinnen waren van elkaar gescheiden door een gemeenschappelijke muur.

Top Nieuws

  • Nogmaals, het Hooggerechtshof Collegium kraampjes op het gebied van Justitie KM jozefs naam

  • IPL 2018, MI vs KXIP: Mumbai Indians winnen met 3 runs

  • Varanasi brug instorten: Vijf waarschuwing brieven werden verzonden naar viaduct firma, maar niemand lezen

In een verdacht geval van eer doden, een jongeren-en een 19-jarige vrouw, die in relatie zouden zijn gedood door leden van de familie van de laatste in de Tarn Taran, de politie maandag gezegd.

DSP Sulakhan Singh Mann gezegd dat alle verdachten werden geboekt onder de Secties 302, 304, 201, 148, 149 van de IPC op de klacht van Parwinder Singh, de vader van de jeugd Husanpreet Singh (20). Vier familieleden van het meisje zijn gearresteerd zo ver. Zowel de slachtoffers waren de bewoners van Khemkaran dorp.

Volgens de politie, Husanpreet Singh en Ramandeep Kaur(19) behoorde tot de “clan” en de huizen van de beide gezinnen waren van elkaar gescheiden door een gemeenschappelijke muur.

Op zondag, rond 3.30 uur, Husanpreet was naar verluidt onder dwang genomen door de meisjes’ vader Jassa Singh, zoon Aakash, zijn vrouw Manjit Kaur en Jassa de drie broers Sher Singh, Harpal Singh en Bohar Singh, neven Rana en Ghulla en zus-in-law Manpreet Kaur in het huis. Ze voor het eerst naar verluidt hem aangevallen met een ijzeren staaf voor het wurgen hem.
Om ervoor te zorgen dat hij is overleden, worden ze gedwongen hem te slikken ‘pesticide tabletten’ voor het afvoeren van het lichaam in een riolering, politie beweerde.

Volgens de politie, Ramandeep had geprobeerd om een alarm, maar ze was ook naar verluidt gedood op dezelfde manier. De verdachte, maar niet te vervreemden van haar lichaam, dat vond de politie uit het huis van Harpal Singh, die woont in dezelfde straat.

De politie toegevoegd dat er sprake was van dreigende spanning tussen beide geslachten voor een lange tijd en dat de vader Jassa Singh naar verluidt bekende de misdaad na de eerste ondervraging. Afgezien van Jassa Singh, Harpal Singh, Manjit Kaur en Manpreet Kaur werden ook opgepakt.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App